DAMI34 Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred 51 minutami, vandrovec pravi: Čim manj komplicirat ter vožnjo prilagodit razmeram na cesti... V Romuniji npr., je veliko štiripasovnic skozi naselja, kjer so tudi prehodi za pešce, kjer se vključujejo na cesto ter obračajo. Večinoma so v naseljih omejitve od 50 do 70 toda, ko voziš 100 vidiš, da te avtomobilisti prehitevajo po levi in desni. Kolega spredaj je vozil 120 pa sta ga hkrati pričela prehitevat avtomobila po levi in desni. Ko sem imel dovolj drenjanja med avtomobili sem navil do 200 po števcu, šele kasneje sem opazil, da je bil znak za konec naselja pozneje....ni važno, v celi Romuniji nikjer nobenega policaja. Pa kolona dolga več kot nekaj deset kilometrov, ki se premikaa po polžje. Če sem se ustavil med avtomobili so me imeli za neumnega in mi nakazovali naj grem naprej, potem se pač pelješ mimo vseh po sredini, skozi več naselji, morda uro ali dve voziš mimo kolone... letos isto...Romunija je qul vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: on (kateremu citiraš, ne bom povedal, da je to Nearrain) vozi samo po predpisih (svojih), isti on, ki citira zakon mi vedno pove da sem počasne (kar priznam, za njega sem), da me prehiti še v spanju, da vozi vsaj 2x bolje če ne trikrat, da ima 300% več znanja o motorizmu, Borutt mi pa pravi da sem divjak...zdej sem pa čisto zmeden. Al se gremo tu kake politične igrice? Mogoče pa je drugače mislil, počasne .... Malo heca, saj vem da ga razumeš . DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 6 hours ago, gsxf750 said: Kje so bila pa elektronska pomagala, ki jih premore tvoja sodobna kobilca? Vsak se mora zavedat, da elektronika ni " vemogočna", če je preveč je preveč ......, vendar motorja še nisem videl odkar me je ( sem ga ) položu .... Cartman, pik1, Nearrain in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred 52 minutami, DAMI34 pravi: on (kateremu citiraš, ne bom povedal, da je to Nearrain) vozi samo po predpisih (svojih), isti on, ki citira zakon mi vedno pove da sem počasne (kar priznam, za njega sem), da me prehiti še v spanju, da vozi vsaj 2x bolje če ne trikrat, da ima 300% več znanja o motorizmu, Borutt mi pa pravi da sem divjak...zdej sem pa čisto zmeden. Al se gremo tu kake politične igrice? Kaj si boš še izmislil ? Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred 1 minuto, Borutt pravi: Kaj si boš še izmislil ? mogoče je pa vse res.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred 35 minutami, Lipstick pravi: Vsak se mora zavedat, da elektronika ni " vemogočna", če je preveč je preveč ......, vendar motorja še nisem videl odkar me je ( sem ga ) položu .... se strinjam, da ni, ampak...fak tale ampak v RAIN modu ni šanse, da boš to nardil, v STREET tudi ne, šele SPORT dovoli nekoliko slajdanja zadaj in max 1m wheelija. Ker me res zanima vzrok, bi te prosil, da kaj opišeš, ko boš več vedel. Kaj pa možnost pregrete gume? Tiste dni je bila huda vročina, al pa da si mogoče kaj povozil? Je moped že prej kazal kake znake drsenja? Mogoče, prazna, počena pnevmatika? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 1 hour ago, DAMI34 said: on (kateremu citiraš, ne bom povedal, da je to Nearrain) vozi samo po predpisih (svojih), isti on, ki citira zakon mi vedno pove da sem počasne (kar priznam, za njega sem), da me prehiti še v spanju, da vozi vsaj 2x bolje če ne trikrat, da ima 300% več znanja o motorizmu, Borutt mi pa pravi da sem divjak...zdej sem pa čisto zmeden. Al se gremo tu kake politične igrice? Dobra je zemlja da te nosi, k tok trpis . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred 3 urami, DAMI34 pravi: se strinjam, da ni, ampak...fak tale ampak Ni nobene panike, voziš po omejitvah ...... Nearrain, pik1 in Yoghurt 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 Pravkar, Lipstick pravi: Ni nobene panike, voziš po omejitvah ...... al pa sediš doma na kavču hehe, zanima me, ker je fajn vedeti, kaj lahko gre narobe. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred 27 minutami, DAMI34 pravi: al pa sediš doma na kavču hehe, zanima me, ker je fajn vedeti, kaj lahko gre narobe. . ... ja sej jest sem ful rad doma ... ... sam kaj k imam ful enih stopnic iz spalnce do hladilnika ... pa se mi skoz neki zatika ... ... se bojim da enkrat padem v znak ... pa bo konc ... ps. ... mah jebeš vse to ... kokr ti je namenen ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred 5 urami, dr.looney pravi: a počasi se pa ne da peljati . zanimivo. Ati bi pa 10 ali kaj vec km vozil pocasi? Sicer kaj pomeni pri tebi pcasi v km? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 Ob 9. 9. 2017 ob 18:07, Borutt pravi: Točno tako. Ampak to dopovedati letečim je misija nemogoče. Ker jih menda že parkirane izsiljujejo. In ne glede na to, da bi ti nekoliko težko poletel, bi vseeno poletel v primeru hitrejše vožnje. Ker si pa vozil z neko normalno hitrostjo oziroma s hitrostjo v okviru omejitve, si lahko poskusil manevrirati in se izogibati. a se mi zdi, al si mi rekel debeli? thumper, Kor13, gretzky in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred 1 minuto, exclan pravi: Ati bi pa 10 ali kaj vec km vozil pocasi? Sicer kaj pomeni pri tebi pcasi v km? Pizda, od zute lokve do tistga ovinka z razglefom sm drsal 40-50km/h. Tam mi je uspelo cepnit kolonovodjo. Cez 2min sem bil v novi koloni in prot senju drvrl s 35-40km/h. Pac nism najdu varnega placa za it mimo. Suffer kot se nikoli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred 1 uro, DAMI34 pravi: se strinjam, da ni, ampak...fak tale ampak v RAIN modu ni šanse, da boš to nardil, v STREET tudi ne, šele SPORT dovoli nekoliko slajdanja zadaj in max 1m wheelija. Ker me res zanima vzrok, bi te prosil, da kaj opišeš, ko boš več vedel. Kaj pa možnost pregrete gume? Tiste dni je bila huda vročina, al pa da si mogoče kaj povozil? Je moped že prej kazal kake znake drsenja? Mogoče, prazna, počena pnevmatika? Mali zeleni možici so ga spotaknili. Daj že enkrat mir s temi neumnostmi o elektroniki in krivdi nekoga ali nečesa drugega. pred eno uro, DAMI34 pravi: al pa sediš doma na kavču hehe, zanima me, ker je fajn vedeti, kaj lahko gre narobe. Če je nekdo neprilagojen, gre vse narobe. C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred 5 urami, Borutt pravi: Jaz tistim ovirajočim škatlam oziroma njihovim voznikom pišem kazni. Kakšni nevarnosti se je izpostavljalo tistih 200 avtomobilistov v primeru počasne vožnje v koloni ? Jih je lovil velik polž ljudožerec? Ni jih lovil velik polž ampak bolezn danasnje civilizacije " cas " opss sry ti tega ne bos razumel, ker si zaposlen v javni upravi. Sem pa ostalim povedal kar sicer verjamem ,da vsak zjutraj ki gre v sluzbo potihom preklinja nekoga ki menca ti pa hitis v sluzbo zakaj ze ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred eno uro, Cartman pravi: a se mi zdi, al si mi rekel debeli? Kje ? Kdaj ? pred eno uro, exclan pravi: Ni jih lovil velik polž ampak bolezn danasnje civilizacije " cas " opss sry ti tega ne bos razumel, ker si zaposlen v javni upravi. Sem pa ostalim povedal kar sicer verjamem ,da vsak zjutraj ki gre v sluzbo potihom preklinja nekoga ki menca ti pa hitis v sluzbo zakaj ze ? Vidim, da te tisti intelekt še vedno nekaj muči. Kdor je na dopustu, ima čas, kdor gre v službo, gre pa nekoliko prej, ker ve, da ima nekdo dopust in, da je gužva. Če boš sploh razumel napisano. C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 Kdo gre na dopust res je da ima cas samo mora prej prit na destinacijo.kapiš verjetno ne ... Nisem javni usluzbenec in me cas vedno base. Ti pa si javni usluzbenec dobis vsak mesec placo pa se casa ima na pretek za zalit in govorit oziroma pisat neumnosti v tvojem slogu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 Pravkar, Borutt pravi: Mali zeleni možici so ga spotaknili. Daj že enkrat mir s temi neumnostmi o elektroniki in krivdi nekoga ali nečesa drugega. Če je nekdo neprilagojen, gre vse narobe. mislim, da se nisem s tabo pogovarjal, tebi je že vse @Lipstickpojasnil, saj je povedal, da je pretiraval, mene pa zanimajo detajli, kateri se tebe ne tičejo, tako da res ne vem, kaj se obešaš name, a slediš, kje kaj objavim? ps. mogoče je bila pa sol na cesti, ne pa možici ... C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno September 10, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 10, 2017 1 hour ago, DAMI34 said: se strinjam, da ni, ampak...fak tale ampak v RAIN modu ni šanse, da boš to nardil, v STREET tudi ne, šele SPORT dovoli nekoliko slajdanja zadaj in max 1m wheelija. Ker me res zanima vzrok, bi te prosil, da kaj opišeš, ko boš več vedel. Kaj pa možnost pregrete gume? Tiste dni je bila huda vročina, al pa da si mogoče kaj povozil? Je moped že prej kazal kake znake drsenja? Mogoče, prazna, počena pnevmatika? Oh fukkity-doo-dah! Nintendo mode je vkljucil. Jebala te elektronika. Vozi tako kot da je nimas, pa ne bo problema v nobenem modu. Zanasat se na neke rain, street, bullshit mode-programcice je najvecja neumnost, katero lahko naredis. IMHO Edini mode, kateri vedno dela, je v nasih glavah..... razen ko se mu ego-trip, precenjevanje sebe in podcenjevanje moznih situacij vsedejo na povezavo med mozgani/zdravo pametjo in desnim zapestjem. GoBobi, Yoghurt, Dark in 12 others 7 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 Pravkar, Nearrain pravi: Oh fukkity-doo-dah! Nintendo mode je vkljucil. Jebala te elektronika. Vozi tako kot da je nimas, pa ne bo problema v nobenem modu. Zanasat se na neke rain, street, bullshit mode-programcice je najvecja neumnost, katero lahko naredis. IMHO Edini mode, kateri vedno dela, je v nasih glavah..... razen ko se mu ego-trip, precenjevanje sebe in podcenjevanje moznih situacij vsedejo na povezavo med mozgani/zdravo pametjo in desnim zapestjem. ah, še eden, ki ne more brez mene, a se ne bi z Borutom dogovoril , pa kar en za oba napiše? Mislim, da je podobno vprašanje zastavil tudi @gsxf750a ne bi še njemu kaj nabijal? Dejte se mal brigat zase, če vam vprašanje ni všeč. Poleg tega, se niti ne strinjam s tabo niti ne govorim o nekem zanašanju na programe, ampak o tem da nekateri programi enostavno ne dovoljujejo nečesa...sicer pa, zakaj sploh debatiram s tabo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 Just now, DAMI34 said: ah, še eden, ki ne more brez mene, a se ne bi z Borutom dogovoril , pa kar en za oba napiše? Mislim, da je podobno vprašanje zastavil tudi @gsxf750a ne bi še njemu kaj nabijal? Dejte se mal brigat zase, če vam vprašanje ni všeč. Poslusaj se malo. lej odmev . . . . brigi se zase- brigi se zase ---- brigi se zase -- - - - - - - brigi se zase. 6 hours ago, Snecer said: star software? ... beta verzija je bila C eagle, exclan, igc1 in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 Pravkar, Nearrain pravi: Poslusaj se malo. lej odmev . . . . brigi se zase- brigi se zase ---- brigi se zase -- - - - - - - brigi se zase. nisem tebe vprašal, a je težko razumet? Dej pojdi v drugo temo, recimo kaj me je spravilo v slabo voljo pa se tam toži, pa joči, da te Dami nervira... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 (popravljeno) 8 hours ago, gsxf750 said: Kje so bila pa elektronska pomagala, ki jih premore tvoja sodobna kobilca? v RAM-u so se zataknila in niso znala ven, v akcijo... 1 minute ago, DAMI34 said: nisem tebe vprašal, a je težko razumet? Dej pojdi v drugo temo, recimo kaj me je spravilo v slabo voljo pa se tam toži, pa joči, da te Dami nervira... kdo je Dami? Popravljeno September 10, 2017. Popravil Nearrain Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred 11 minutami, Borutt pravi: Kje ? Kdaj ? preberi se enkat kar si napisal. Se poudaril sem. In dal v kurzivo. C eagle in gretzky 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 10, 2017 Deli Objavljeno September 10, 2017 pred 41 minutami, DAMI34 pravi: mislim, da se nisem s tabo pogovarjal, tebi je že vse @Lipstickpojasnil, saj je povedal, da je pretiraval, mene pa zanimajo detajli, kateri se tebe ne tičejo, tako da res ne vem, kaj se obešaš name, a slediš, kje kaj objavim? ps. mogoče je bila pa sol na cesti, ne pa možici ... Se greš spet užaljenega moderatorja? Prenehaj pisati neumnosti, pa te ne bo vsak zapis užalil. pred 38 minutami, DAMI34 pravi: ... ampak o tem da nekateri programi enostavno ne dovoljujejo nečesa ... Nisi v video igrici. Si v fakin realnem svetu. Zato prenehaj pisati neumnosti o neki vsemogočni elektroniki. Ker za obstati na cesti potrebuješ pamet. Dark, Nearrain in Yoghurt 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se