Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Vanga

Priporočene objave

2 hours ago, Snecer said:

lahko bi se z avtom peljal, ki ima klimo...al pa hobi vožnjo z motorjem prilagodil vremenskim razmeram, ki jih tvoje telo zmore :) ali izbral maloobmejni prehod itd.

Lahko bi sel k tebi domov, pa da mi tvoja boljsa polovica hrbet masira ... v senci se razume  

:smoke:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 22 minutami, Nearrain pravi:

Lahko bi sel k tebi domov, pa da mi tvoja boljsa polovica hrbet masira ... v senci se razume  

:smoke:

Govora je o izbiri prevoznega sredstva, ne cilju potovanja.

Meni se zdi nekorektno, da motorist, ki se gre fijakat, skine na meji celo kolono in trume čakajočih, tudi takšnih, ki se vsak dan vozijo npr. na delo.

Motorist praviloma ni pripravljen z dokumeni ipd. in časovno naredi še dodatno gužva.

Če mene vprašaš, je edina smiselna rešitev posebna špura za motoriste (že videl iz Albanije v MNE).

Ker sicer nobenemu ni fajn za čakat, čeprav v avtu s klimo, ti pa mu z vrivanjem to še podaljšuješ.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 minutami, Snecer pravi:

Meni se zdi nekorektno, da motorist, ki se gre fijakat, skine na meji celo kolono in trume čakajočih, tudi takšnih, ki se vsak dan vozijo npr. na delo.

Motorist praviloma ni pripravljen z dokumeni ipd. in časovno naredi še dodatno gužva.

Če mene vprašaš, je edina smiselna rešitev posebna špura za motoriste (že videl iz Albanije v MNE).

Ker sicer nobenemu ni fajn za čakat, čeprav v avtu s klimo, ti pa mu z vrivanjem to še podaljšuješ.

ne strinjam se s taboj, čeprav maš prav:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, Zivnorc pravi:

..a vi se ustavljate na meji? :huh:

ne, mi vozimo mimo, včasih pa tudi nazaj :ras:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 51 minutami, Zivnorc pravi:

..a vi se ustavljate na meji? :huh:

.

... ja kwa nej bi pa naredu, če se je pa pajac pred mene postavu ... :eek:

... sej kolono ... kakršnokoli že, sem uspešno za sabo pustu ... ampak ... čez "organa", si pa nisem drznil ... :dry:

sicer pa ... grem rajši še mal v temo "Kaj pogrešam" .... ker imam bolj pomembne vsebine za objavit ... :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 20 urami, Borutt pravi:

Ta tvoja trditev ne bo vzdrzala, ker so sli vsi cez. Kajti, stojeca kolona se ne premika in ne gre preko mejnega prehoda. 

S taksnim nacinom? Sem mogoce jaz omenil kekce ? 

Ti  skos  tumbas,  naj folk  prebira  tvoje nebuloze  over  and over again.....fail.  Kekci  pa  pac  ste,  pa  ce ne  razumes, pojdi v  Ljubljansko okrozje,  pa ti  bojo razlozil  kva je  to.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, DAMI34 pravi:

ja in....

Kaj ja in ? 

Eno je voznja mimo, drugo je prehitevanje. 

pred 2 minutami, DinDiin pravi:

Ti  skos  tumbas,  naj folk  prebira  tvoje nebuloze  over  and over again.....fail.  Kekci  pa  pac  ste,  pa  ce ne  razumes, pojdi v  Ljubljansko okrozje,  pa ti  bojo razlozil  kva je  to.

Nisem jaz kriv, da si taksen. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, DinDiin pravi:

Ja  sej,  motosvet  objave  si  isto  razlagas  kot zakone.....  :SS

Krsiteljem je vedno ves narobe in krivicno. Ce so ali ste toliko nesposobni, da vas dobimo pri storitvi prekrska, ste pac nesposobni krsitelji. 

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, Snecer pravi:

Potem takem razumem, da ti na meji vedno stojiš  v vrsti.....?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, Wakasaki pravi:

Ne stoji v vrsti, ampak je na čelu kolone, ki se naredi za njim. Saj veš, optimalna hitrost je 84 kmh. :D

• Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 minutami, Borutt pravi:

Krsiteljem je vedno ves narobe in krivicno. Ce so ali ste toliko nesposobni, da vas dobimo pri storitvi prekrska, ste pac nesposobni krsitelji. 

Ne zeli  si,  da ti  prides  na nase  podrocje....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 minutami, Wakasaki pravi:

drži, samo ponavadi ni nobene vrste, nazadnje sem se vrnil v Slovenijo čez Cvetlin (namesto Gruškovje) in bil edini na meji poleg policistove križanke ... pač mi ni težko poiskati in se zapeljati na sosednji mejni prehod.

pred 12 minutami, gretzky pravi:

Ne stoji v vrsti, ampak je na čelu kolone, ki se naredi za njim. Saj veš, optimalna hitrost je 84 kmh. :D

Potovalna na magistralki je nekje med 84-86, 6. prestava lagano 4000rpm, režim, ki motorju, meni in prometu najbolj ustreza.

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, Snecer pravi:

drži, samo ponavadi ni nobene vrste, nazadnje sem se vrnil v Slovenijo čez Cvetlin (namesto Gruškovje) in bil edini na meji poleg policistove križanke ... pač mi ni težko poiskati in se zapeljati na sosednji mejni prehod.

Potovalna na magistralki je nekje med 84-86, 6. prestava lagano 4000rpm, režim, ki motorju, meni in prometu najbolj ustreza.

Ok dobr odgovor, sam grem običajno prek Brod na Kolpi in je tudi običajno prazno...ali pa sta pred mano dva avtomobila ali pa motorista

Popravljeno . Popravil Wakasaki
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Wakasaki pravi:

Ok dobr odgovor, sam grem običajno prek Brod na Kolpi in je običajno prazno...

Tudi tam sem se že peljal in ni bilo nikoli gneče, je pa treba razumet, da sem iz drugega konca pa si kaj bližje izberem :)

Isto doli, ko sem prej nekje omenil. Hrvaška-MNE, glavni prehod za Herceg-novi, tam je katastrofa, tudi če je samo par vozil, lahko greš gor na Trebnje ali celo bolj simpl varianta sedaj, na maloobmejnega na Prevlaki.

p.s. če pa slučajno vletim na gužvo na meji pa se nekak "pravilno" razvrstim, kjer je manj gneče...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 57 minutami, DinDiin pravi:

Ne zeli  si,  da ti  prides  na nase  podrocje....

Kaksno podrocje je vase podrocje ? Gojenje brihtol?

Popravljeno . Popravil Borutt
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jest prehitim vse do 50m od prehoda, oziroma neke varne razdalje:D, pol pa neham, nikoli me še niso vrnili:OK:, glede na to, da sem skoraj na meji doma, je to velikokrat, zadnje čase pa je bila katastrofa, tudi na mikro prehodih so bile kolone, zdaj se je malo umirilo:P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 urami, DinDiin pravi:

Nase  podrocje  je  najhitrejsa  linija,  mimo  vseh.... :P

.

... ja, ponavadi ... :kva2:

... sam učasih na to prilepijo davek ... :dry:

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!