Nearrain Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 2 hours ago, Snecer said: lahko bi se z avtom peljal, ki ima klimo...al pa hobi vožnjo z motorjem prilagodil vremenskim razmeram, ki jih tvoje telo zmore ali izbral maloobmejni prehod itd. Lahko bi sel k tebi domov, pa da mi tvoja boljsa polovica hrbet masira ... v senci se razume TakeALookAround, Zivnorc, Scarabeo 500 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 pred 22 minutami, Nearrain pravi: Lahko bi sel k tebi domov, pa da mi tvoja boljsa polovica hrbet masira ... v senci se razume Govora je o izbiri prevoznega sredstva, ne cilju potovanja. Meni se zdi nekorektno, da motorist, ki se gre fijakat, skine na meji celo kolono in trume čakajočih, tudi takšnih, ki se vsak dan vozijo npr. na delo. Motorist praviloma ni pripravljen z dokumeni ipd. in časovno naredi še dodatno gužva. Če mene vprašaš, je edina smiselna rešitev posebna špura za motoriste (že videl iz Albanije v MNE). Ker sicer nobenemu ni fajn za čakat, čeprav v avtu s klimo, ti pa mu z vrivanjem to še podaljšuješ. Zivnorc, Nearrain, motolover in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 pred 15 minutami, Snecer pravi: Govora je o izbiri prevoznega sredstva, ne cilju potovanja. Meni se zdi nekorektno, da motorist, ki se gre fijakat, skine na meji celo kolono in trume čakajočih, tudi takšnih, ki se vsak dan vozijo npr. na delo. Motorist praviloma ni pripravljen z dokumeni ipd. in časovno naredi še dodatno gužva. Če mene vprašaš, je edina smiselna rešitev posebna špura za motoriste (že videl iz Albanije v MNE). Ker sicer nobenemu ni fajn za čakat, čeprav v avtu s klimo, ti pa mu z vrivanjem to še podaljšuješ. ne strinjam se s taboj, čeprav maš prav gretzky, Zivnorc, Igi Pop in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 pred 37 minutami, builder pravi: ne strinjam se s taboj, čeprav maš prav Tudi jaz imam svoje mnenje, vendar se z njim ne strinjam gretzky, DAMI34, Zivnorc in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 ..a vi se ustavljate na meji? Nearrain, pik1, builder in 2 others 1 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 pred 3 minutami, Zivnorc pravi: ..a vi se ustavljate na meji? ne, mi vozimo mimo, včasih pa tudi nazaj builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 pred 51 minutami, Zivnorc pravi: ..a vi se ustavljate na meji? . ... ja kwa nej bi pa naredu, če se je pa pajac pred mene postavu ... ... sej kolono ... kakršnokoli že, sem uspešno za sabo pustu ... ampak ... čez "organa", si pa nisem drznil ... sicer pa ... grem rajši še mal v temo "Kaj pogrešam" .... ker imam bolj pomembne vsebine za objavit ... builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 pred 20 urami, Borutt pravi: Ta tvoja trditev ne bo vzdrzala, ker so sli vsi cez. Kajti, stojeca kolona se ne premika in ne gre preko mejnega prehoda. S taksnim nacinom? Sem mogoce jaz omenil kekce ? Ti skos tumbas, naj folk prebira tvoje nebuloze over and over again.....fail. Kekci pa pac ste, pa ce ne razumes, pojdi v Ljubljansko okrozje, pa ti bojo razlozil kva je to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 pred 3 urami, DAMI34 pravi: ja in.... Kaj ja in ? Eno je voznja mimo, drugo je prehitevanje. pred 2 minutami, DinDiin pravi: Ti skos tumbas, naj folk prebira tvoje nebuloze over and over again.....fail. Kekci pa pac ste, pa ce ne razumes, pojdi v Ljubljansko okrozje, pa ti bojo razlozil kva je to. Nisem jaz kriv, da si taksen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 Ja sej, motosvet objave si isto razlagas kot zakone..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 pred 4 minutami, DinDiin pravi: Ja sej, motosvet objave si isto razlagas kot zakone..... Krsiteljem je vedno ves narobe in krivicno. Ce so ali ste toliko nesposobni, da vas dobimo pri storitvi prekrska, ste pac nesposobni krsitelji. GoBobi in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 pred 2 urami, Snecer pravi: Govora je o izbiri prevoznega sredstva, ne cilju potovanja. Meni se zdi nekorektno, da motorist, ki se gre fijakat, skine na meji celo kolono in trume čakajočih, tudi takšnih, ki se vsak dan vozijo npr. na delo. Motorist praviloma ni pripravljen z dokumeni ipd. in časovno naredi še dodatno gužva. Če mene vprašaš, je edina smiselna rešitev posebna špura za motoriste (že videl iz Albanije v MNE). Ker sicer nobenemu ni fajn za čakat, čeprav v avtu s klimo, ti pa mu z vrivanjem to še podaljšuješ. Potem takem razumem, da ti na meji vedno stojiš v vrsti.....? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 Pravkar, Wakasaki pravi: Potem takem razumem, da ti na meji vedno stojiš v vrsti.....? Ne stoji v vrsti, ampak je na čelu kolone, ki se naredi za njim. Saj veš, optimalna hitrost je 84 kmh. NejcZ, Wakasaki in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 pred 14 minutami, Borutt pravi: Krsiteljem je vedno ves narobe in krivicno. Ce so ali ste toliko nesposobni, da vas dobimo pri storitvi prekrska, ste pac nesposobni krsitelji. Ne zeli si, da ti prides na nase podrocje.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 pred 12 minutami, Wakasaki pravi: Potem takem razumem, da ti na meji vedno stojiš v vrsti.....? drži, samo ponavadi ni nobene vrste, nazadnje sem se vrnil v Slovenijo čez Cvetlin (namesto Gruškovje) in bil edini na meji poleg policistove križanke ... pač mi ni težko poiskati in se zapeljati na sosednji mejni prehod. pred 12 minutami, gretzky pravi: Ne stoji v vrsti, ampak je na čelu kolone, ki se naredi za njim. Saj veš, optimalna hitrost je 84 kmh. Potovalna na magistralki je nekje med 84-86, 6. prestava lagano 4000rpm, režim, ki motorju, meni in prometu najbolj ustreza. builder, gretzky in Wakasaki 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 (popravljeno) pred 2 minutami, Snecer pravi: drži, samo ponavadi ni nobene vrste, nazadnje sem se vrnil v Slovenijo čez Cvetlin (namesto Gruškovje) in bil edini na meji poleg policistove križanke ... pač mi ni težko poiskati in se zapeljati na sosednji mejni prehod. Potovalna na magistralki je nekje med 84-86, 6. prestava lagano 4000rpm, režim, ki motorju, meni in prometu najbolj ustreza. Ok dobr odgovor, sam grem običajno prek Brod na Kolpi in je tudi običajno prazno...ali pa sta pred mano dva avtomobila ali pa motorista Popravljeno September 25, 2017. Popravil Wakasaki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 pred 1 minuto, Wakasaki pravi: Ok dobr odgovor, sam grem običajno prek Brod na Kolpi in je običajno prazno... Tudi tam sem se že peljal in ni bilo nikoli gneče, je pa treba razumet, da sem iz drugega konca pa si kaj bližje izberem Isto doli, ko sem prej nekje omenil. Hrvaška-MNE, glavni prehod za Herceg-novi, tam je katastrofa, tudi če je samo par vozil, lahko greš gor na Trebnje ali celo bolj simpl varianta sedaj, na maloobmejnega na Prevlaki. p.s. če pa slučajno vletim na gužvo na meji pa se nekak "pravilno" razvrstim, kjer je manj gneče... Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 20 minutes ago, DinDiin said: Ne zeli si, da ti prides na nase podrocje.... Fuzine? GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 Pravkar, ukica pravi: Fuzine? E? Ne.....morda se slisi tako, ampak ne..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 pred 2 minutami, ukica pravi: Fuzine? področje je napisal mogoče je kontrolor na tehničnih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 pred 2 minutami, ukica pravi: Fuzine? Fužine so postalo spalno naselje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 (popravljeno) pred 57 minutami, DinDiin pravi: Ne zeli si, da ti prides na nase podrocje.... Kaksno podrocje je vase podrocje ? Gojenje brihtol? Popravljeno September 25, 2017. Popravil Borutt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 Nase podrocje je najhitrejsa linija, mimo vseh.... pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 jest prehitim vse do 50m od prehoda, oziroma neke varne razdalje, pol pa neham, nikoli me še niso vrnili, glede na to, da sem skoraj na meji doma, je to velikokrat, zadnje čase pa je bila katastrofa, tudi na mikro prehodih so bile kolone, zdaj se je malo umirilo maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 26, 2017 Deli Objavljeno September 26, 2017 pred 9 urami, DinDiin pravi: Nase podrocje je najhitrejsa linija, mimo vseh.... . ... ja, ponavadi ... ... sam učasih na to prilepijo davek ... builder in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se