Borutt Objavljeno Februar 8, 2018 Deli Objavljeno Februar 8, 2018 pred 4 minutami, sesir pravi: Sem danes malo bral in gledal...na slikah so vsi deli mopija na nekaj metrih..Mislim,da ti je jasno kje vse ležijo deli,če je hitrost... Ne sledim...my mistake... Če ne slediš, parkiraj in uživaj v razgledu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 8, 2018 Deli Objavljeno Februar 8, 2018 pred 37 minutami, Borutt pravi: Če ne slediš, parkiraj in uživaj v razgledu. Glede nato kako ekstremno hitro se pri nas spreminja...če nisi plačan ne slediš....še vi plačani le redki... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 pred 11 urami, sesir pravi: Dva gor,mesto...pa kaj mislite,da je imel kawasaki h2r( preden zaletu in zaletu glede na škodo na rešilcu z apn6? Celo pravite,da imel čas zabremzat in podret motor,da bi se izognil nalet na kombi na svojem pasu...toliko o tem koliko je kdo pogledal... rešilec ni star polo z 850 kg , temveč vozilo s posebno ojačanim podvozje in prazno težo brez notranje reševalne opreme krepko čez 2000 kg . poškodbe so na najmočnejšem spodnjem delu .. da je rešilcu spustila prednja guma se da izračunati bočna sila udarca in iz tega hitrost vozila , ki je priletelo noter.. razlika med enim in drugim vozilom v teži je 15 kratna.. predstavljaj si sebe ko se nate uleže čez tono težka baba in dodaj še hitrost . kaj bi ostalo od tebe in kakšne poškodbe bi bile na njej.. pred 10 urami, sesir pravi: http://m.24ur.com/novice/slovenija/resevalcema-vpletenima-v-nesreco-v-kateri-sta-umrla-29-letnik-in-24-letnica-nudijo-strokovno-pomoc.html?bl=1 Tukaj policist pove,da gre za kraj kaznivega dejanja...če nekdo vozi na omejitev 60 z 100 ali več s tem ne naredi kaznivega dejanja! v nekaterih državah tretirajo in tako tudi obravnavajo povzročene nesreče z zelo visoko prekoračitvijo omejitve hitrosti kot - uboj.. 100 na 60 je 66% prekoračitev .. če daš zraven cifer še eno nulo in znak za evre, potem v sloveniji ne bi imel nihče minimalca.. Rocky, ukica in gretzky 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 Prišel oz videl več nesreč z motorji...pri kolegu reči od motorja največ 105m...meritev policije...se pravi je kolega pripelju 400km/h ali več? Pa ni imel turbo ampak pač suzuki busa.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 pred 11 urami, sesir pravi: Ne sledim...my mistake... Meni se zdi, da si se v tej temi že zdavnaj izgubil. Ampak še kar naprej nabijaš svoje. Motorist je VELIKO prekoračil pričakovano hitrost. In plačal z življenjem. Odnesel s seboj še eno življenje. Snel ga pa ni ata s klobukom ali mamca z rožnim vencem, ampak voznik, ki mu je vožnja služba. In je vajen prometa. Z vozilom, ki je precej ojačano, zato tudi ni tako poškodovan, kot bi bil Clio ali Golf. bobi1001, skalar36, Rocky in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 (popravljeno) pred 15 minutami, gretzky pravi: Meni se zdi, da si se v tej temi že zdavnaj izgubil. Ampak še kar naprej nabijaš svoje. Motorist je VELIKO prekoračil pričakovano hitrost. In plačal z življenjem. Odnesel s seboj še eno življenje. Snel ga pa ni ata s klobukom ali mamca z rožnim vencem, ampak voznik, ki mu je vožnja služba. In je vajen prometa. Z vozilom, ki je precej ojačano, zato tudi ni tako poškodovan, kot bi bil Clio ali Golf. To citat,ki si ga citiral je bil namenjem spremembam v naši zakonodaji! Ker je vozilo ojačano,deli motorja niso leteli po zraku?Je ta ojačitev takšna "spiderman"da ujame leteče dele in jih "pospravi na nekaj kvadratov? Popravljeno Februar 9, 2018. Popravil sesir gretzky 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 pred 5 minutami, sesir pravi: To citat,ki si ga citiral je bil namenjem sprememban v naši zakonodaji! Ker je vozilo ojačano,deli motorja niso leteli po zraku?Je ta ojačitev takšna "spiderman"da ujame leteče dele in jih "pospravi na nekaj kvadratov? Ah, saj se mi ne da več. Najbolje da napišeš svoje strokovno mnenje in ga pošlješ na tožilstvo. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 Pravkar, gretzky pravi: Ah, saj se mi ne da več. Najbolje da napišeš svoje strokovno mnenje in ga pošlješ na tožilstvo. Nikakor ni strokovno mnenje saj nisem usposobljen.... Sem pa naletel ali bil poklican s strani kolegov na kraj nezgode in videl veliko krajev nezgod...dost mopijev potem nalagal in odstranil s kraja nezgode in ker sem vedno pobral vse dele mopija vem kako daleč so ležali...se je zgodilo,da števca z raim air nisem našel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gaunar Jokl Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 Kolk je letelo in kolk ne ve (oz. je vedel) samo un ćapac k je vozu projektil ... Me pa vse zgornje pisanje spominja na eno zadevo pred leti, ko je en rezident Štepanca v LJ ukradel MVAgusto in se potem v podobni situaciji z njo ubil v Semedeli. Je tud rahlo prekoračil omejitev. luxsa in gretzky 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 pred 40 minutami, sesir pravi: Nikakor ni strokovno mnenje saj nisem usposobljen.... Sem pa naletel ali bil poklican s strani kolegov na kraj nezgode in videl veliko krajev nezgod...dost mopijev potem nalagal in odstranil s kraja nezgode in ker sem vedno pobral vse dele mopija vem kako daleč so ležali...se je zgodilo,da števca z raim air nisem našel... Pa je veliko teh mopijev priletelo pod kombi-oklepnik? Zna malo zmanjšati "razmetavanje" delov, če prileti pod tako težak in masiven kombi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 (popravljeno) pred 23 minutami, gretzky pravi: Pa je veliko teh mopijev priletelo pod kombi-oklepnik? Zna malo zmanjšati "razmetavanje" delov, če prileti pod tako težak in masiven kombi. V kombi vidu,čelno v avte tudi...v oklepnik pa ne.Sem pa vidu škoda fabia čelno v blindiran audi A8 in so bili deli fabije na širšem območju... V karkoli se zaletiš z mopijem plastični deli poletijo...res,da ker ima kombi večjo površino se jih več odbije od njega..a fizika naredi svoje! Recimo...če se giblje z 10 m/s je po hitrost delcev po trku... m+v2 polovic= že če ima del le 100gramov poletel z hitrostjo 50m/s Ta ojačitev rešilca je ekstra sposoben spiderman za reči,ki vrčijo okoli? Razen,če se to računa le za živali v avtu,kjer se "zato" kaznuje... Popravljeno Februar 9, 2018. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 Bo tako rekel 150km je zame pretirano glede na poškodbe rešilca in motorja bom postal slike poškodbe motorja in vozila pri hitrosti 50km . Samo da jih najdem DAMI34, sesir in Kmet2 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 pred 3 urami, thumper pravi: rešilec ni star polo z 850 kg , temveč vozilo s posebno ojačanim podvozje in prazno težo brez notranje reševalne opreme krepko čez 2000 kg . poškodbe so na najmočnejšem spodnjem delu .. da je rešilcu spustila prednja guma se da izračunati bočna sila udarca in iz tega hitrost vozila , ki je priletelo noter.. razlika med enim in drugim vozilom v teži je 15 kratna.. predstavljaj si sebe ko se nate uleže čez tono težka baba in dodaj še hitrost . kaj bi ostalo od tebe in kakšne poškodbe bi bile na njej.. v nekaterih državah tretirajo in tako tudi obravnavajo povzročene nesreče z zelo visoko prekoračitvijo omejitve hitrosti kot - uboj.. 100 na 60 je 66% prekoračitev .. če daš zraven cifer še eno nulo in znak za evre, potem v sloveniji ne bi imel nihče minimalca.. Bočno je rešilec ojačan malo nič oziroma ničč povem iz prve ker na bivšem Proavtu so predlovali rešilce in sem jih videl kako so ojačani nada in še enkrat nada bočno pa vemo vsi kako so ranljivi avti,kombiji Kmet2, DAMI34 in sesir 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 pred 9 minutami, exclan pravi: Bo tako rekel 150km je zame pretirano glede na poškodbe rešilca in motorja bom postal slike poškodbe motorja in vozila pri hitrosti 50km . Samo da jih najdem po moji nestrokovni oceni je padel prej in je motor drsel proti rešilcu thumper, sesir, DAMI34 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 pred 2 minutami, maus pravi: po moji nestrokovni oceni je padel prej in je motor drsel proti rešilcu Tudi po moji saj mislim,da vsak nagonsko podre motor pred naletom...seveda,če ni prehiter... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 pred 3 minutami, sesir pravi: Tudi po moji saj mislim,da vsak nagonsko podre motor pred naletom...seveda,če ni prehiter... Prenehaj s takšnimi in drugačnimi neumnostmi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 pred 2 minutami, sesir pravi: Tudi po moji saj mislim,da vsak nagonsko podre motor pred naletom...seveda,če ni prehiter... če je pritisnil močno na spredjo zavoro, mu je spodneslo prednje kolo .. p.s. lahko je bit zdaj pameten, na žalost je zdaj vse skupaj prepozno pametovat kaj bi bilo, če bi bilo .... dva mlada sta umrla mnogo neumnosti sem naredil, pa sem imel srečo ... mogoče se mi nekoč ne bo izšlo in pol se boste imeli možnost pametovat gretzky in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 (popravljeno) pred 3 minutami, Borutt pravi: Prenehaj s takšnimi in drugačnimi neumnostmi. ?????? Prosim? Pri vseh prijateljih bilo tako!Prehitrih žal več ni med nami.... Ko vidiš,da se nekdo premika proti tebi in kreten te ne vidi...pač zabremzaš na sprednjo zavoro in večina na podre motor na levo stran in odrine... Popravljeno Februar 9, 2018. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 (popravljeno) pred 6 minutami, maus pravi: če je pritisnil močno na spredjo zavoro, mu je spodneslo prednje kolo lahko je bit zdaj pameten, na žalost je zdaj vse skupaj prepozno pametovat kaj bi bilo, če bi bilo .... dva mlada sta umrla Tudi zato prednjo...sam večkrat to doživu s strani voznikov,ki očitno mislijo,da so na domačem dvorišču... Ja dveh mladih ni in objekta na njunem pasu ni bilo??? Popravljeno Februar 9, 2018. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 (popravljeno) Nasplošno... Zaletiš v avto poletiš preko(zlomljena zapestja in pokodovana medenica,potrgana rama...) frendi... Zaletiš v kombi ponavadi ostaneš na njem.Zato vsak podre motor pred trkom v kombi in upa,da ga ne zadane...seveda,če ni prehiter in le bum... Popravljeno Februar 9, 2018. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 pred 29 minutami, sesir pravi: ?????? Prosim? Pri vseh prijateljih bilo tako!Prehitrih žal več ni med nami.... Ko vidiš,da se nekdo premika proti tebi in kreten te ne vidi...pač zabremzaš na sprednjo zavoro in večina na podre motor na levo stran in odrine... Ne bluzi več. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 pred 13 minutami, Borutt pravi: Ne bluzi več. So ti od zgoraj naročili? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 pred 1 uro, exclan pravi: Bo tako rekel 150km je zame pretirano glede na poškodbe rešilca in motorja bom postal slike poškodbe motorja in vozila pri hitrosti 50km . Samo da jih najdem jaz mam moje, pri nekje 60km/h (ali malce čez), pa je moped bolj razsut. A vendar, koliko je letel mi težko na uč izračunamo. Lahko le rečemo izgleda, da ni tok letel. Sicer pa kaj pomaga, če je šel 120 namesto 150. Čisto nič. Človeško telo je zlo umrljiv kos mesa, kateri preneha bivat že če 50km/h (al pa še manj) prileti v trdo oviro. pred 1 uro, exclan pravi: Bočno je rešilec ojačan malo nič oziroma ničč povem iz prve ker na bivšem Proavtu so predlovali rešilce in sem jih videl kako so ojačani nada in še enkrat nada bočno pa vemo vsi kako so ranljivi avti,kombiji Rešilci niso ojačani, ampak je serijsko vozilo z nadgradnjo, torej predvsem predelava v smislu notranjosti in svetil. Dejstvo pa je da je prag, najtrši del vozila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 pred eno uro, sesir pravi: Zato vsak podre motor pred trkom v kombi in upa,da ga ne zadane...seveda,če ni prehiter in le bum... To je najslabša možna poteza. Ko si enkrat na tleh nimaš nobene kontrole več in je kar je. Motor na boku zavira precej slabše kot dokler je pokonci na kolesih. Gre se za logično posledico panike in manjka ABS-a. Had to lay 'er down kot pravijo kolegi Ameri je najslabša izbira ko gre za nohte. Bremzaš, dokler gre in se probaš izogniti oviri. Če to ni dovolj... sledi svašta, ki pa je spet odvisen od začetne razdalje in hitrosti. Če si ga fino zajebal v štartu/je nekdo drug fino zajebal v štartu/so vsi vpleteni fino zajebali v štartu je običajno bolj žalosten svašta. DAMI34 in Rocky 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Februar 9, 2018 Deli Objavljeno Februar 9, 2018 pred 3 urami, sesir pravi: So ti od zgoraj naročili? Ja. Stvarnik. Andrejcer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se