Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Vanga

Priporočene objave

pred 12 minutami, Kugelschreiber pravi:

Ma dj, pateticar, odjebi mi s takimi. Po slabih petih mescih ti lahk se razlozim zakaj si kar si, pac navadn pateticar. Pametn ko kravjek. Pa bistveno manj koristen. Svojo nesposobnost ste “moderatorji” preimenovali v skupinsko odgovornost, kjer nihce ni kriv, ker so kao vsi krivi, in ker je brezveze moderirat, ce se folk sam ne ustavi. Bedni ste ko jeben ZZZS.  Ce se ze moderira, Se v glavnem povrsno in brezvezno. Razlik med kr neki in splosnimi temami ni. Povsod “zmagujete”. 

Vodit tako banalno debato o tako delikatni situaciji, kot je samomor in umor s pomocjo motocikla je najnizja mozna oblika uporabe interneta v napacne namene. Ker nekje mora nekdo postavit mejo, in norost ustavit. Organi so svoje rekli. Price so bile jasne. Clovek je norel. Dovolit spamerjem, da 10 dni gonijo eno in isto je narobe.

Lp, exCartman 

ps: ne vem kaj delajo kraval. Nas zupan je roker. In za rokerje se spodobi de jih ni sram, ko pihnejo. 

http://www.rtvslo.si/lokalne-novice/postojnski-zupan-vozil-pod-vplivom-alkohola/445745

ps. načeloma moderirajo enobarvni partijski sistemi in to tako, da je ćisto in po godu vladajoči strukturi in res lepo zgleda, vsi se držijo za roke, pa plešejo, pa mahajo kim đong unu :P .

Seveda je najlažje šeširja al pa mene, al pa še koga zablokirat, pa met samo lepe in čiste objave, ampak ker je naslov teme nabijanje, naj bi bilo nabijanje, žaljivkam in osebnemu obračunu, bi se pa res lahko izognili.

Sicer pa ne mene metat v isti koš, če že omenjaš "moderatorje". Mogoče je celo zaradi mene preveč svobode. Ampak, ker je meni tako prav, in ker hočem mogoče malce več od nekega konstantnega nadzora, je situacija takšna kot je. Zna pa bit da se bomo z leti kaj naučili.

Tak da, vsaj meni ni bila nikoli prioriteta moderiranje, ampak urejenost. Večina pomembnih tem je urejena in vsebuje vsaj minimalno pravi odnos in način komunikacije.

Kr neki, je pa kr neki, nabijanje je pa nabijanje in tam me gladko bk, če kdo hoče naj se spopada z vso slamo, jaz sem nekaj naredil in točno vem kaj in zakaj.

In kaj ima to veze s cesto? Pravzaprav, vse, podoben odnos kot je na forumu v tej in podobni temi je tudi na cesti, večinoma ni nikoli noben nč kriv, pa še če je, se poskuša zmazati z lažjo in nabijanjem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 22 minutami, thumper pravi:

.

ti si opazil školjko od čelade pri 26s ... samo take stvari je težko dopovedati nekaterim ker bodejo v oči..preveč da bi jih registrirali ..

In kaj naj bo po zakonu čelada za 1000+ eu? Jz sicer tak zakon podprem!Saj vsi zdravniki trdijo,da sem živ zaradi opreme...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 58 minutami, thumper pravi:

glej..motor na posnetku je totalno prelomljen ...kar dokazuje , da tvoje trditve o minimalnih poškodbah ne držijo . 

plastike pa niso raztreščene dalje od mesta nesreče , ker jih je velika površina kombija zadržala..

samo to je honda .. ima na googlu full več zadetkov kot suzuki.. mogoče mu je pa geštel počil ko je stisnil zavoro..

si videl sliko ki sem jo postal ista honda počen geštel držjio samo kabli pri 50km/h

pred 53 minutami, Kugelschreiber pravi:

Ma dj, pateticar, odjebi mi s takimi. Po slabih petih mescih ti lahk se razlozim zakaj si kar si, pac navadn pateticar. Pametn ko kravjek. Pa bistveno manj koristen. Svojo nesposobnost ste “moderatorji” preimenovali v skupinsko odgovornost, kjer nihce ni kriv, ker so kao vsi krivi, in ker je brezveze moderirat, ce se folk sam ne ustavi. Bedni ste ko jeben ZZZS.  Ce se ze moderira, Se v glavnem povrsno in brezvezno. Razlik med kr neki in splosnimi temami ni. Povsod “zmagujete”. 

Vodit tako banalno debato o tako delikatni situaciji, kot je samomor in umor s pomocjo motocikla je najnizja mozna oblika uporabe interneta v napacne namene. Ker nekje mora nekdo postavit mejo, in norost ustavit. Organi so svoje rekli. Price so bile jasne. Clovek je norel. Dovolit spamerjem, da 10 dni gonijo eno in isto je narobe.

Lp, exCartman 

ps: ne vem kaj delajo kraval. Nas zupan je roker. In za rokerje se spodobi de jih ni sram, ko pihnejo. 

http://www.rtvslo.si/lokalne-novice/postojnski-zupan-vozil-pod-vplivom-alkohola/445745

:fyou::fyou:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 minutami, sesir pravi:

In kaj naj bo po zakonu čelada za 1000+ eu? Jz sicer tak zakon podprem!Saj vsi zdravniki trdijo,da sem živ zaradi opreme...

isto kot taka za 250€

:P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 minutami, exclan pravi:

si videl sliko ki sem jo postal ista honda počen geštel držjio samo kabli pri 50km/h

Ne pa ti si rukno v avto in ker avto lažnji očitno prej poči geštel...

Nekak po organski logiki...

Trikrat lažji avto se pravi je 3krat višja hitrost potrebna za podobno uničenje...

Popravljeno . Popravil sesir
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 19 minutami, sesir pravi:

Nekak po organski logiki...

Trikrat lažji avto se pravi je 3krat višja hitrost potrebna za podobno uničenje...

Ne nisem ruknu v avto sej v tem je bistvo avto je speljal in butnu v mene v bok.

Kar predvidevam da je manjša sila kot da butneš direkt.

Popravljeno . Popravil exclan
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 minutami, sesir pravi:

boš rekel , da je čelada za 250e 4x slabša od one za 1000? ali da je čelada za 500e še enkrat boljša od tiste za 250?

pred 3 minutami, exclan pravi:

Pravkar, sesir pravi:

s tem da je en motor priletel pokončno , drugi pa se je pridrsal pod kombi...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 minutami, thumper pravi:

boš rekel , da je čelada za 250e 4x slabša od one za 1000? ali da je čelada za 500e še enkrat boljša od tiste za 250?

s tem da je en motor priletel pokončno , drugi pa se je pridrsal pod kombi...

ni priletel motor v avto avto je speljal naredu 1 m in butnil  v bok motorja !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bez veze je debatirat kdaj poči grušt. Poči ko ga nekaj prav zadane. Moj VTR, po podobnem karambolu, kot ga je opisal Exclan. Peljal sem mimo, ko je gospa speljala me zadela v bok in zbila po tleh, ni mel uničenga nobenga vitalnega kosa. Prednje vilice ravne,  pa na kraku počilo prednje kolo?!?!

Dobr bajk je bla. 

27019034_10215589540037952_725013042_o.jpg?oh=2abd3f3846416f30312ee0fa4afd013e&oe=5A84C426

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 minutami, exclan pravi:

ni priletel motor v avto avto je speljal naredu 1 m in butnil  v bok motorja !

sem prebral ko sem že objavil .. glede na obremenitve pri vožnji je - verjetno - s strani manj odporen .. 

mi je pa zanimivo , da lom okvirja motorja tukaj na forumu kar naenkrat velja za minimalno poškodbo oz. za poškodbo, za katero so potrebne majhne sile.. meni je to vseeno čudno no..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 24 minutami, exclan pravi:

Kar predvidevam da je manjša sila kot da butneš direkt.

Izvedenec oravi,da mora biti hitrost trikrat višja,kljub temu da sila s hitrostjo narašča s potenco...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, sesir pravi:

Ja...da je bila hitrost višja kot na crah testih...oni so pri 50kmh...

Izračunaj ti kako groznna silo ima objekt z 200 kg in že 75kmh in ne nebulozno hitrostjo,ki jo je izračunal organ...

Tu seo številke organa previsoke...če drsenje tako zelo zavira smo vsi,ki želimo vedno boljše oz še izboljšati zavore res čudaki.. 

Izvedenec računa. Ampak ti to že veš. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 minutami, Borutt pravi:

Izvedenec računa. Ampak ti to že veš. 

Res da vem...vidu veliko tega...in moram rečt in trdim,da v tem.primeru napaka!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, DAMI34 pravi:

isto kot taka za 250€

:P

Nea vem...nočem vedet...vem pa,da ta čelada ni plesala ali tulila tudi pri 307 po gps in,da sem živ...

pred 53 minutami, Kugelschreiber pravi:

bez veze je debatirat kdaj poči grušt. Poči ko ga nekaj prav zadane. Moj VTR, po podobnem karambolu, kot ga je opisal Exclan. Peljal sem mimo, ko je gospa speljala me zadela v bok in zbila po tleh, ni mel uničenga nobenga vitalnega kosa. Prednje vilice ravne,  pa na kraku počilo prednje kolo?!?!

Dobr bajk je bla. 

27019034_10215589540037952_725013042_o.jpg?oh=2abd3f3846416f30312ee0fa4afd013e&oe=5A84C426

Je pa tak ful razbita za risanega junaka...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, exclan pravi:

ne ni namerno in verjamem da nobeden ne ,lahko je bil prutrujen in koncentracija je padla,lahko je drkal po telefonu (večkrat vidieo nimam slikovnega gradiva), z kolegom sta v diskusiji, zaljubljen itd.........

A hočeš reč da sem neprilagojen zaradi predorske avanture in zaradi tega se tukaj nabija ma daj borutt spelji se nekam prosim te

torej sem nasplošno neprilagojen po tvoje glede predorske avanture kot ti praviš se ne počutim neprilagojen ampak znak da mi gredo razlikovanja od do na kurac.

Glede teme izsiljevanja ti bom pričaral dokaz iz našega vrlega sodišča ko je šlo do klasičnega izsiljevanja in ker sodnica ne mara motoristov ( ker so kriminalci za njo) je bila krivda na strani motorista ker je bil izsiljen - hitrost ki jo je podal sodni izvedenec je bil 40km/h .

drugače po gradivu ki ga bom postal samo še :fyou:

:fyou:

Glede predora bova na štiri oči. Tukaj je preveč foušije. Resno. 

Sodišča počnejo, kar se jim zazdi. In za nič ne odgovarjajo. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Borutt pravi:

Glede predora bova na štiri oči. Tukaj je preveč foušije. Resno. 

Sodišča počnejo, kar se jim zazdi. In za nič ne odgovarjajo. 

Aleluja ne morm verjet normalen odgovor.

ok glede predora

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Borutt pravi:

Ampak ti to že veš. 

Tudi ti,da si kaznovan,ker nisi pripel kake slike tako " malo" poškodovanega motorja pri tako veliki hitrosti..Mi smo tako poškodovanega pri 50....

Tako,da globoko vzdihni in zakriči POČEP,SKLECA,SALTO in to takoj!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 41 minutami, sesir pravi:

Tudi ti,da si kaznovan,ker nisi pripel kake slike tako " malo" poškodovanega motorja pri tako veliki hitrosti..Mi smo tako poškodovanega pri 50....

Tako,da globoko vzdihni in zakriči POČEP,SKLECA,SALTO in to takoj!

Hud udarec je moral biti. Zelo hud. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, sesir pravi:

Nea vem...nočem vedet...vem pa,da ta čelada ni plesala ali tulila tudi pri 307 po gps in,da sem živ...

Je pa tak ful razbita za risanega junaka...

lej poglej si malo vsaj kaka testiranja čelad, recimo sharp ali kaj podobnega. Tam jih ocenjujejo.

konkreten primer (samo o varnosti je govora) Rpha 10+ ima 3 zvezdice, cena cca 450€, HJC za 200 ima 4 zvezdice.

Ni vse v denarju, evri ne držijo skupaj čelade. Prav tako ti lahko omenim moj karambol, kombinezon od probikerja v akciji za 200€, je vse skupaj prenesel skoraj brez praske, drugi kombi ki ga imam za 700€ je pri drsanju po tleh utrpel kar nekaj škode.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po mojih izkušnjah...ti draga oprema šele nudi pravo vožnjo saj ne rabiš razmišljat kje te žuli,vleče,nateguje,ropota itd..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, Kugelschreiber pravi:

Lp, exCartman 

Ma dj težak zatežen, odjebi ti s temi tvojimi žaljivkami. A mogoče pričakuješ, da bojo moderatorji skakali in v isti sekundi odreagirali na vsako oslarijo, ki se vali po tejle in še kakšni drugi temi? Izvoli, pa bodi ti moderator, evo, jaz ti kot prvi dajem vso podporo pri tvoji prijavi... 

Meni nimaš kaj očitat. Do sedaj so edino tri (3) kategorije (naknadno) urejene in sortirane, da vsaj približno izgledajo kot se gre. Za kar smo omenjeni trije forumaši porabili nemalo časa. In to so Motocikli (uredil Dami), On the Road in Off road (uredil Nemo) in Oprema (uredil Izibajker)...

Tvoj drugi odstavek v citatu je pa 100% na mestu. Hvala. Se podpišem pod vsako besedo.

Pa ne štekam, zakaj se pojavljaš pod drugim nick nejmom. Par mesecev nazaj si zaradi svojih nesramnih zapisov dobil od mene samo en neškodljiv opomin. Neškodljiv, z nobenimi sankcijami. In še to sem nastavil tako, da se je po dveh tednih avtomatsko preklicalo. Se pravi, da ti niti ena kazenska točka ni ostala. In kaj zdaj? A misliš še naprej žalit tja u tri krasne, brez enega samega argumenta... Jaz se s tabo nimam kaj pregovarjat, ti pa z mano ne, ker so najina razmišljanja precej različna. Svojo (pozitivno) energijo pa raje nameni za kakšen dober post.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, sesir pravi:

Po mojih izkušnjah...ti draga oprema šele nudi pravo vožnjo saj ne rabiš razmišljat kje te žuli,vleče,nateguje,ropota itd..

po mojih pa ravno ne, ker sem zadeve na lastni koži testiral. Bom drugače povedal, izogibaj se najcenejšega in najdražjega, oboje je ali poden ali napihnjeno, nekje v zlati sredini bo ravno prav. Ampak filing, če si odkartal 1000€ za šljem je pa res boljši kot če si samo 500€ :P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

51 minutes ago, DAMI34 said:

lej poglej si malo vsaj kaka testiranja čelad, recimo sharp ali kaj podobnega. Tam jih ocenjujejo.

konkreten primer (samo o varnosti je govora) Rpha 10+ ima 3 zvezdice, cena cca 450€, HJC za 200 ima 4 zvezdice.

Ni vse v denarju, evri ne držijo skupaj čelade. Prav tako ti lahko omenim moj karambol, kombinezon od probikerja v akciji za 200€, je vse skupaj prenesel skoraj brez praske, drugi kombi ki ga imam za 700€ je pri drsanju po tleh utrpel kar nekaj škode.

To je tud odvisno,kako si padel,kakšen je bil asfalt,(grob,fin),kolk časa drsiš po tleh.....

.Nekak sem po lastnih izkušnjah prišel do tega,da zmeraj kupujem stvari,ki so malo dražje.Če pa delam prov pa nevem čist zihr.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 minutami, Marcel-F pravi:

To je tud odvisno,kako si padel,kakšen je bil asfalt,(grob,fin),kolk časa drsiš po tleh.....

.Nekak sem po lastnih izkušnjah prišel do tega,da zmeraj kupujem stvari,ki so malo dražje.Če pa delam prov pa nevem čist zihr.

velika je razlika med malo dražje in ultradrago. Z lahkoto trdim da so čelade od 300€ dalje vse ok, vsaj varnostno. pa še nižje se najde kaka izjema. Drugo je pa kako je tiha, a ma sončno zaslonko, kako je prezračevanje itd itd..V osnovi se pa popolnoma strinjam s tabo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!