Zok Objavljeno Oktober 2, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2018 17 minutes ago, Zivnorc said: ... zame je največja kazen, če mi žena ne da ocvirkov na polento... Nesorazmerna kazen. Joker in Zivnorc 2
thumper Objavljeno Oktober 2, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2018 pred 9 urami, Joker pravi: Ugotavljam, da so se čelosi, po dveh dneh druženja, vrnili popolnoma preobraženi. Čist brez veze. Zdaj mi je pa ostala večja količina kokic. Če kdo rabi, prodam po dampinški ceni.... pazi d se ne zadaviš s suhimi kokicami.. pred 7 urami, Zivnorc pravi: ... zame je največja kazen, če mi žena ne da ocvirkov na polento... no ja...mene lahko kaznuje tudi tako , da popeče polento na pršutu... Zivnorc 1
skalar36 Objavljeno Oktober 2, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2018 pred 9 urami, Zivnorc pravi: ... zame je največja kazen, če mi žena ne da ocvirkov na polento... ... kdor se rodi reven ni sam kriv. Kdor se pa revno oženi pa je! Men žena skuha ocvirke gor pa da čist mal polente... bosa, Zok, sesir in 3 others 2 4
Darko3g Objavljeno Oktober 2, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2018 Vi srečkoviči. Meni moja za kazen ne pusti pomivati posode. Sicer pa: kazni in prisotnost policije. Če nam med vožnjo nasprotivozeči pokaže, da je policija blizu samodejno zmanjšamo na dovoljeno hitrost in nehamo prehitevati čez polno črto. Lahko želimo še kaj več? Policaja na vsakih 100m ceste pa sem prepričan, da bi število nesreč padlo na minimum (ker bi vsi Slovenci stali ob cestah z loparčki v rokah in nihče ne bi vozil) Zok, Zivnorc in sesir 1 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 3, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2018 Jp, Martinovo je pred vrati... Danes ponoči okrog 2 ure me zbudi Policija. Fak, kaj se je zgodilo, ko se oglasim, pa takoj pomislim, mularija?? Da ni kaj hudega. Preden odprem, pogledam še k sinu v spalnico in on doma. Žena doma, pes pa tut doma. Čudno. Odprem vrata, pa pravijo fantje, da morajo opraviti ogled. Kakšen ogled vprašam? A niste nič videli, slišali, pravi policaj. Nope..spali ko ubiti. Nakar mi pojasni da je kolesar ponoči treščil v moj parkiran avto pred hišo in so ga že odpeljali v bolnišnico. Pa kako za vraga, lahko prileti človek v osvetljen avto (ulična lampa je 3m stran) in to z boka, sem se vprašal....jp, Martinovo se bliža. Zdej pa izterjaj denar od budale za razbit avto. ps. krvi pa po avtu in okrog, kot bi prasca klali tomaz69, skalar36, sesir in 12 others 2 3 10
Frenk 67 Objavljeno Oktober 3, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2018 pred 2 urami, DAMI34 pravi: Jp, Martinovo je pred vrati... Danes ponoči okrog 2 ure me zbudi Policija. Fak, kaj se je zgodilo, ko se oglasim, pa takoj pomislim, mularija?? Da ni kaj hudega. Preden odprem, pogledam še k sinu v spalnico in on doma. Žena doma, pes pa tut doma. Čudno. Odprem vrata, pa pravijo fantje, da morajo opraviti ogled. Kakšen ogled vprašam? A niste nič videli, slišali, pravi policaj. Nope..spali ko ubiti. Nakar mi pojasni da je kolesar ponoči treščil v moj parkiran avto pred hišo in so ga že odpeljali v bolnišnico. Pa kako za vraga, lahko prileti človek v osvetljen avto (ulična lampa je 3m stran) in to z boka, sem se vprašal....jp, Martinovo se bliža. Zdej pa izterjaj denar od budale za razbit avto. ps. krvi pa po avtu in okrog, kot bi prasca klali Jaz sem enkrat nasadil kolesarja, ki me je izsilil. Tip je šel klicat policijo, ki pa je ugotovila, da je on kriv. Moj zavarovalni agent je potem ugotovil, da ima tip zavarovano hišo in iz tistega zavarovanja se je krilo popravilo mojega avta. Če imaš kasko lahko najbrž uveljavljaš kasko in potem zavarovalnica regresno terja povzročitelja, za odbitno franšizo ga moraš pa terjati sam.
DAMI34 Objavljeno Oktober 3, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2018 pred 7 minutami, Frenk 67 pravi: Jaz sem enkrat nasadil kolesarja, ki me je izsilil. Tip je šel klicat policijo, ki pa je ugotovila, da je on kriv. Moj zavarovalni agent je potem ugotovil, da ima tip zavarovano hišo in iz tistega zavarovanja se je krilo popravilo mojega avta. Če imaš kasko lahko najbrž uveljavljaš kasko in potem zavarovalnica regresno terja povzročitelja, za odbitno franšizo ga moraš pa terjati sam. Ni kasko, mi pa ni jasno kako lahko iz zavarovanja hiše kriješ nezgodo nekje drugje. Z ozirom da je bil verjetno naklan, tip še hiše nima
Frenk 67 Objavljeno Oktober 3, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2018 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: Ni kasko, mi pa ni jasno kako lahko iz zavarovanja hiše kriješ nezgodo nekje drugje. Z ozirom da je bil verjetno naklan, tip še hiše nima To s zavarovanje hiše tud men ni blo jasno, amapak je mel pri isti zavarovalnici in je to moj agant urejal, jst sem sam odpelu avto na servis. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 3, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2018 pred 17 minutami, Frenk 67 pravi: To s zavarovanje hiše tud men ni blo jasno, amapak je mel pri isti zavarovalnici in je to moj agant urejal, jst sem sam odpelu avto na servis. sem zvedel, se da, če ima zavarovano tudi opremo, potem polica krije podobne zadeve
J.a.m.e.s Objavljeno Oktober 3, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2018 Škoda se je krila iz naslova zavarovanja odgovornosti zasebnika. Tu notri so zajeti tudi vsi družinski člani, ki živijo na istem naslovu (npr. tvoj froc se pelje z beciklom in zahakla sosedov avto, ali pa brcne žogo v sosedovo okno, itd.) DAMI34 in sesir 1 1
maus Objavljeno Oktober 3, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2018 pred 55 minutami, DAMI34 pravi: sem zvedel, se da, če ima zavarovano tudi opremo, potem polica krije podobne zadeve @Snecer - ja angažiri ... pol si pa mi trije delimo sesir in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 3, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2018 pred 6 minutami, maus pravi: @Snecer - ja angažiri ... pol si pa mi trije delimo Je že vse rešeno. V bistvu sem prehitro obsodil človeka, ni bilo Martinovo, ampak ornk predMartinovo pa sosed ni zadel domov. sesir, maus in VS800 3
maus Objavljeno Oktober 3, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2018 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: Je že vse rešeno. V bistvu sem prehitro obsodil človeka, ni bilo Martinovo, ampak ornk predMartinovo pa sosed ni zadel domov. ja sj .. to si "kao" rešu, da si naumo nć delil sesir in DAMI34 1 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 3, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2018 pred 9 minutami, maus pravi: ja sj .. to si "kao" rešu, da si naumo nć delil nč še ni rešeno, ko bo popravljeno bo rešeno smo ga pa dubili (no ga je žena prjavla, on je še v bolnici) in to sem takoj delil s tabo Kaldu, maus in sesir 1 1 1
maus Objavljeno Oktober 3, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2018 pred 7 minutami, Snecer pravi: od koga se je vračal? iz večernje maše Mavti, sesir, pik1 in 2 others 1 4
MiNa Objavljeno Oktober 3, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2018 Ob 28. 9. 2018 ob 18:30, dr.looney pravi: moski niste sposobni multitaskinga... Piša, sere i solato bere ... dr.looney, DAMI34 in maus 3
MiNa Objavljeno Oktober 3, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2018 pred 17 urami, skalar36 pravi: skuha ocvirke Ocvirki se ne kuhajo! Kor13, Joker, bosa in 2 others 2 1 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 3, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2018 pred 18 minutami, Snecer pravi: od koga se je vračal? mislim, da je bila konvencija ustanovnega odbora za pripravo martinove gosi, ter degustacija vinskih omak, ki spadajo zraven. Ker so bili nesklepčni so 10 vrst omak (temna, svetla, suha, polsuha, kisla itd...) obravnavali vsaj 3x. Zadnja ugotovitev je bila, da so sicer raznolike, ampak vse dokaj močne, da z glavo avto sosedu razbiješ!!! pred 2 minutami, MiNa pravi: Ocvirki se ne kuhajo! kaj pa on ve, saj mu žena kuha maus, Ella, sesir in 2 others 5
KARMEN1 Objavljeno Oktober 3, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2018 Mogoče pa to krije zavarovanje hiše, pod točko vandalizem in demonstracije ?
DAMI34 Objavljeno Oktober 3, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2018 pred 6 minutami, KARMEN1 pravi: Mogoče pa to krije zavarovanje hiše, pod točko vandalizem in demonstracije ? smo že povedali. Sicer pa pijan zadet v zid ni vandalizem ampak zgrešena ruta sesir, thumper, KARMEN1 in 1 other 1 3
maus Objavljeno Oktober 3, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2018 pred 11 minutami, KARMEN1 pravi: Mogoče pa to krije zavarovanje hiše, pod točko vandalizem in demonstracije ? a je demonstriru, ker mu niso hotl več točt, al pa mamile dt pred 5 minutami, DAMI34 pravi: smo že povedali. Sicer pa pijan zadet v zid ni vandalizem ampak zgrešena ruta promašeni slućaj še dobr, da ni izkrvaveu tam pod tvojim avtom .. ti bi zjutraj odpelu in preko njega, bi blo lohka še sranje, kao da si ga povozu sesir, KARMEN1, DAMI34 in 2 others 1 3 1
vandrovec Objavljeno Oktober 3, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2018 pred 18 urami, skalar36 pravi: ... kdor se rodi reven ni sam kriv. Kdor se pa revno oženi pa je! Men žena skuha ocvirke gor pa da čist mal polente... ...holesterol, zamašene žile...ni to dobro
dr.looney Objavljeno Oktober 3, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2018 pred 20 minutami, vandrovec pravi: ...holesterol, zamašene žile...ni to dobro . ..... rdece vino to vse spuca..... sesir, vandrovec in Zok 3
vandrovec Objavljeno Oktober 3, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2018 pred 31 minutami, dr.looney pravi: . ..... rdece vino to vse spuca..... pa jetra? ...ker smo že malo zašli v zdravo življenje, koliko spletnih objav dnevno se že šteje za odvisnost od interneta? sesir in dr.looney 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se