Zok Objavljeno Marec 2, 2019 Deli Objavljeno Marec 2, 2019 10 minutes ago, DAMI34 said: https://www.motorcyclenews.com/news/2019/february/eu-regulation-motorbike-speed-limit/ ...pa je sel posel masovnega chipanja motociklov po gobe.. DAMI34 in C eagle 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 2, 2019 Deli Objavljeno Marec 2, 2019 Tukaj gor ni nekega gostega prometa Quest, C eagle, ukica in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno Marec 2, 2019 Deli Objavljeno Marec 2, 2019 8 hours ago, DAMI34 said: cvetka zato: ker imaš gumbe na obeh straneh balance, imaš tudi pedala, zavore itd, potovalni računalnik in vse moraš simultano uporabljati. Ali je recimo navigacija, ki jo pogledaš ali ki ti govori "zavijte levo" v slušalkah preko BT res tako moteč element? Ali je manj moteč ko prideš v faking Udine in vidiš 150 tabel na enem stebru ter iščeš pravo? Samo to me je zmotilo. Ne, moras uporabljati samo gas, zavore, sklopko in luci. Vsega ostalega ni treba U Udine pa pajt z vlakom, pa ne bo 150 tabl na na stebru.. Volan pa lohk uzames s sabo, de naus nesercen! ,) farang, Kugelschreiber in Joker 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 2, 2019 Deli Objavljeno Marec 2, 2019 pred eno uro, jvalant pravi: Ne, moras uporabljati samo gas, zavore, sklopko in luci. Vsega ostalega ni treba U Udine pa pajt z vlakom, pa ne bo 150 tabl na na stebru.. Volan pa lohk uzames s sabo, de naus nesercen! ,) Še vedno mi ni jasno kaj hočeš povedati ali smo ali nismo multi opravilni in kaka je razlika med nameščeno navigacijo in 100 gumbi na obeh koncih krmila serijsko ps. s kvikijem sklopke ne rabiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno Marec 2, 2019 Deli Objavljeno Marec 2, 2019 (popravljeno) 1 hour ago, DAMI34 said: Še vedno mi ni jasno kaj hočeš povedati ali smo ali nismo multi opravilni in kaka je razlika med nameščeno navigacijo in 100 gumbi na obeh koncih krmila serijsko ps. s kvikijem sklopke ne rabiš Aja, a spelje tud brez? Nismo multi opravilni... V karieri sem imel 3 precej resna bliznja srecanja, na sreco brez skode: 1x telefon, 1x je pa model drkal navigacijo, enkra me je pa samo spregledal... Navigacija sam po sebi ni problem, vidim jih pa zelo veliko, ki drkajo navigacijo med voznjo, ne samo poslusajo. In kadarkoli kdo dela z navigacijo, isce stevilko na telefonu, ipd, al pa gleda na navigacijo pred kriziscem, ne gleda na cesto. Ni vazno kje so knofi, teh ne gledamo, vazno je kje je ekran. Pred ocmi ni... HUD pa tud moti, kot kazejo zadnje raziskave... Aja, za razliko si vprasal: ko saltam, speljujem, trobim, prizigam luc in smernike, pa blendam mi ni treba nikamor gledati... Ko kdo uporablja GPS, in onboard racunalnik, menja postaje na radiu, pa ne gleda na cesto, ker buli v ekran. Popravljeno Marec 2, 2019. Popravil jvalant MiNa, dr.looney, thumper in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Marec 2, 2019 Deli Objavljeno Marec 2, 2019 8 hours ago, Kmet2 said: Tukaj gor ni nekega gostega prometa Pa tut ovinkov je bl mal Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 3, 2019 Deli Objavljeno Marec 3, 2019 pred 12 urami, jvalant pravi: Aja, a spelje tud brez? Nismo multi opravilni... V karieri sem imel 3 precej resna bliznja srecanja, na sreco brez skode: 1x telefon, 1x je pa model drkal navigacijo, enkra me je pa samo spregledal... Navigacija sam po sebi ni problem, vidim jih pa zelo veliko, ki drkajo navigacijo med voznjo, ne samo poslusajo. In kadarkoli kdo dela z navigacijo, isce stevilko na telefonu, ipd, al pa gleda na navigacijo pred kriziscem, ne gleda na cesto. Ni vazno kje so knofi, teh ne gledamo, vazno je kje je ekran. Pred ocmi ni... HUD pa tud moti, kot kazejo zadnje raziskave... Aja, za razliko si vprasal: ko saltam, speljujem, trobim, prizigam luc in smernike, pa blendam mi ni treba nikamor gledati... Ko kdo uporablja GPS, in onboard racunalnik, menja postaje na radiu, pa ne gleda na cesto, ker buli v ekran. mojster, sedaj si pa hudo zašel stran od članka. Jaz sem komentiral članek in cvetko, kjer se razlaga da motorista (sem podčrtal in odebelil) določene zadeve motijo. Zato sem se vprašal, kaka je razlika med motnjo1 : gledanje GPSa in poslušanje tete kam zaviti in motnjo2: iskanje prave smeri, ko mora voznik pogledati 20 tabel Da pa ni potrebno gledati ekran, te hitro demantiram: a preverjaš hitrost, da voziš 50? Multiopravilnost na motorju je obvezna, od vklopa smernika, stiskanja ročice, šaltanja, kontrole hitrosti. Zato res ne vidim hudega problema pri tem, če ti teta še pove kam zaviti. pa ko je ravno tema o "nabijanju" žal spodnja slika ni daleč od resnice Snečer in SF 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno Marec 3, 2019 Deli Objavljeno Marec 3, 2019 (popravljeno) 12 hours ago, C eagle said: Pa tut ovinkov je bl mal To je relativno, odvisno od vrste plovila, v jadalnem so ovivnki ključnega pomena, jih je nebroj ( veliko jih je hudo intenzivnih, npr. pri dviganju v stebru toplega zraka ), drgač si hitro prizemljen. Je pa tam gor prisotna še tretja dimenzija gibanja ( dviganje in spuščanje ), intenzivnost le te je odvisna od spretnosti "šoferja " in če je dovolj zagnan, lako letiš tudi obrnjen na glavo ( in vse ostale variacije-kombinacije ).... Popravljeno Marec 3, 2019. Popravil Lipstick DAMI34 in Joker 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 3, 2019 Deli Objavljeno Marec 3, 2019 pred 2 urami, Lipstick pravi: To je relativno, odvisno od vrste plovila, v jadalnem so ovivnki ključnega pomena, jih je nebroj ( veliko jih je hudo intenzivnih, npr. pri dviganju v stebru toplega zraka ), drgač si hitro prizemljen. Je pa tam gor prisotna še tretja dimenzija gibanja ( dviganje in spuščanje ), intenzivnost le te je odvisna od spretnosti "šoferja " in če je dovolj zagnan, lako letiš tudi obrnjen na glavo ( in vse ostale variacije-kombinacije ).... + še ena dimenzija kozlanje (aktivno, pasivno (ko požiraš), ali celo divje (ko gre povsod) ps. preverjeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno Marec 3, 2019 Deli Objavljeno Marec 3, 2019 49 minutes ago, DAMI34 said: + še ena dimenzija kozlanje (aktivno, pasivno (ko požiraš), ali celo divje (ko gre povsod) ps. preverjeno Vrjamam, ampak samo, če je šofer "prjazen" do sopotnika, če pa je "razigran", ne boš imel časa kozlat, edino nekajkrat te da "spančkat" ..... DAMI34 in 3nity 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno Marec 3, 2019 Deli Objavljeno Marec 3, 2019 10 hours ago, DAMI34 said: mojster, sedaj si pa hudo zašel stran od članka. Jaz sem komentiral članek in cvetko, kjer se razlaga da motorista (sem podčrtal in odebelil) določene zadeve motijo. Zato sem se vprašal, kaka je razlika med motnjo1 : gledanje GPSa in poslušanje tete kam zaviti in motnjo2: iskanje prave smeri, ko mora voznik pogledati 20 tabel Da pa ni potrebno gledati ekran, te hitro demantiram: a preverjaš hitrost, da voziš 50? Multiopravilnost na motorju je obvezna, od vklopa smernika, stiskanja ročice, šaltanja, kontrole hitrosti. Zato res ne vidim hudega problema pri tem, če ti teta še pove kam zaviti. pa ko je ravno tema o "nabijanju" žal spodnja slika ni daleč od resnice Ja, mas prav... spet. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2019 Deli Objavljeno Marec 4, 2019 pred 14 urami, jvalant pravi: Ja, mas prav... spet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Marec 14, 2019 Deli Objavljeno Marec 14, 2019 https://www.24ur.com/novice/slovenija/boste-lahko-preverjali-tudi-bliznje-ali-sosede.html sesir in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Primosio Objavljeno Marec 14, 2019 Deli Objavljeno Marec 14, 2019 pred 3 urami, Borutt pravi: https://www.24ur.com/novice/slovenija/boste-lahko-preverjali-tudi-bliznje-ali-sosede.html Končno sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Marec 14, 2019 Deli Objavljeno Marec 14, 2019 (popravljeno) Na kurac mi grejo s temi clickbait naslovi Popravljeno Marec 14, 2019. Popravil krucymucy maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno Marec 14, 2019 Deli Objavljeno Marec 14, 2019 pred eno uro, Primosio pravi: Končno Kako odslej? Jaz sem ze januarja letos zase pogledal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 14, 2019 Deli Objavljeno Marec 14, 2019 k da ne bi vsak zase vedu kok pik ima sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno Marec 14, 2019 Deli Objavljeno Marec 14, 2019 pred 27 minutami, maus pravi: k da ne bi vsak zase vedu kok pik ima Hja, meni se redko zgodi, da mi jih vzamejo pa se res nisem spomnil ali imam ze vse ali pa mi tiste za prehitro vonjo se falijo. Poleg tega so v evidenci na vpogled tudi dokumenti kot OS, voznisko, potni list, vsa vozila v lasti itd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 14, 2019 Deli Objavljeno Marec 14, 2019 pred 26 minutami, IZTOK pravi: Hja, meni se redko zgodi, da mi jih vzamejo pa se res nisem spomnil ali imam ze vse ali pa mi tiste za prehitro vonjo se falijo. Poleg tega so v evidenci na vpogled tudi dokumenti kot OS, voznisko, potni list, vsa vozila v lasti itd in orožne listine maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Marec 14, 2019 Deli Objavljeno Marec 14, 2019 (popravljeno) Link kje se pogleda....da vidim kva pise...haha Pred leti sem moral pisno zahtevati potrdilo,da nimam pik...ma kaj so prisli v 21 stoletje? Popravljeno Marec 14, 2019. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Marec 14, 2019 Deli Objavljeno Marec 14, 2019 (popravljeno) pred 1 uro, maus pravi: k da ne bi vsak zase vedu kok pik ima Ne... Z vecino,ki se menim ne ve koliko jim jih je ze poteklo... Kot vsaj 4 kateri vem da bodo takoj pogledali zase,cim jim posredujem link... Popravljeno Marec 14, 2019. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 14, 2019 Deli Objavljeno Marec 14, 2019 Pravkar, sesir pravi: Ne... Z vecino,ki se menim ne ve koliko jim jih je ze poteklo... za une, ki so vzorni in jih nimajo, točno vedo kok jih imajo in kdaj so in kdaj bodo potekle thumper, Joker, bojc84 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Marec 14, 2019 Deli Objavljeno Marec 14, 2019 Pravkar, maus pravi: za une, ki so vzorni in jih nimajo, točno vedo kok jih imajo in kdaj so in kdaj bodo potekle No jz sem zase vedel,da jih nimam...pa sem vseeno mogu dati pisni zahtevek in dobiti potrdilo in ga priloziti ob vpisu v solo za trenerja varme voznje... Ti,ki bodo pogledali so kao "vzorni" vozniki,ki delajo ekstremno kilometrino in se pac zgodi...nihce ni popoln...saj vidis policaji pijejo ko vozijo ti 4 pa so kdaj prekoracili omejitev... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Marec 14, 2019 Deli Objavljeno Marec 14, 2019 (popravljeno) 10 minutes ago, sesir said: Link kje se pogleda....da vidim kva pise...haha Pred leti sem moral pisno zahtevati potrdilo,da nimam pik...ma kaj so prisli v 21 stoletje? V e-upravi .. https://e-uprava.gov.si/pomoc-kontakt/pomoc-pri-uporabi/uporaba-modula-moja-euprava.html Klik na "prijava" desno zgoraj. Še vedno pa rabiš certifikat ali sms pass ali kero od oblik identifikacije, da prideš do podatka .. Popravljeno Marec 14, 2019. Popravil Tex maus in sesir 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2019 Deli Objavljeno Marec 14, 2019 ne se sekirat, za vsoto 10 ali več ti pošljejo obvestilo sesir, thumper in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se