maus Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 (popravljeno) pred 20 minutami, maus pravi: ali lahko objavite Davčno številko, da si uredim pri dohodnini ! https://edavki.durs.si/EdavkiPortal/OpenPortal/CommonPages/Opdynp/PageD.aspx?category=namenitev_dela_dohodnine_fo evo .. nadju ... vse moram sam DŠ: SI69946124 zdele grem uredit del dohodnine ne gre napisalo mi je: Davčna številka upravičenca (69946124) se ne nahaja v seznamu upravičencev. Popravljeno Marec 26, 2019. Popravil maus Kmet2 in sesir 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 pred 41 minutami, maus pravi: evo .. nadju ... vse moram sam DŠ: SI69946124 zdele grem uredit del dohodnine ne gre napisalo mi je: Davčna številka upravičenca (69946124) se ne nahaja v seznamu upravičencev. Sem finančno kontaktiral , pravi da urejajo ! sesir, C eagle in maus 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 pred 58 minutami, DAMI34 pravi: ma, ker na ridah visim že ohoho let, je bilo isto al pa še huje preden so izzumili kamere. Tak da ne bo držalo. Večina se mimo fotografa (slika tudi naključne) zapelje normalno. Da jih par drajsa gor in dol je vedno isto, le akterji se zamenjujejmo, starejši kot smo več posedamo po klopcah pa s punčkami govorimo, ter jim delimo nasvete. V glavnem, dirka se s kamero al pa brez. Ja, ampak pred ohoho leti še ni bilo Youtuba in tako lahko dostopnih in uporabnih kamer kot danes... Čas je danes drugačen in mnogi bi radi bili Muvistar zvezdniki, pa magari samo za par sekund na klipu... Enemu takemu "zvezniku", ki je na Rakitni v nagibu na mojem pasu za las falil blatnik na našemu avtu sem s svojim refleksnim umikanjem rešil vsaj roko ali nogo, če ne kar glave... Na Grobniku se tudi veliko fotka in snema. Ampak tja folk hodi dirkat, in ne pozirat. sesir, dr.looney in Joker 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 pred 23 minutami, Kmet2 pravi: Sem finančno kontaktiral , pravi da urejajo ! prosim, če javno objaviš, da si takoj uredim Kmet2 in Quest 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 pred 1 minuto, maus pravi: prosim, če javno objaviš, da si takoj uredim Ko bo zrelo in urejeno sporočim . maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 pred 5 minutami, Kmet2 pravi: Ko bo zrelo in urejeno sporočim . Sergej, javi tudi meni oz me opomni, bom tudi jaz prispeval svoj del iz dohodnine. Vem na lastni kozi, kako je z poskodbami motorista in sem za vzajemno pomoc. Quest in Kmet2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 pred 31 minutami, izibajker pravi: Ja, ampak pred ohoho leti še ni bilo Youtuba in tako lahko dostopnih in uporabnih kamer kot danes... Čas je danes drugačen in mnogi bi radi bili Muvistar zvezdniki, pa magari samo za par sekund na klipu... Enemu takemu "zvezniku", ki je na Rakitni v nagibu na mojem pasu za las falil blatnik na našemu avtu sem s svojim refleksnim umikanjem rešil vsaj roko ali nogo, če ne kar glave... Na Grobniku se tudi veliko fotka in snema. Ampak tja folk hodi dirkat, in ne pozirat. ne razumem tvojega prispevka. Torej trdiš da se sedaj več divja? Sem ti povedal da so že preden sem jaz na ride hodil, pa visim tam že 15 let. maus in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 pred 17 minutami, DAMI34 pravi: Torej trdiš da se sedaj več divja? Sem ti povedal da so že preden sem jaz na ride hodil, pa visim tam že 15 let. Vec kot 15 let nazaj tudi a ne grozno le vec mopedistov je...bolj kot 30let nazaj? Ja ziher no prej ficiji,jugoti,golf1 motorji redki in tudi oni vecina do 65 konjev...zdaj se sploh se prodaja avto z 65 konji? In ja veliko vec se divja....Ko smo se l.95 peljali z motorji tud ce smo bli kje hitri smo to bili le mi,zdaj pa tako rekoc ni sanse da prevozis ze malo furco in ne srecas motorista...roko na srce pa je vsak kdaj objesten oz naredi "napako" se sneci v skarje prehiteva,prehitr pac ni.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 pred 11 minutami, DAMI34 pravi: Torej trdiš da se sedaj več divja? Na cesti je bistveno več motorjev in ostalih vozil kot leta 2004. Že statistično gledano (brez da upoštevaš napredek v tehniki oz HP) se z lahkoto trdi da se danes divja več, kot 15 let nazaj. Vir spodnje tabele - SURS sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 Tudi kilometrov se dela več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 in tudi v garažah jih več stoji Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vin Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 @jskrablin, več motorjev ne pomeni avtomatično, da se več divja. Obstaja tudi statistika cestnoprometnih nesreč, v katerih so bili udeleženi motoristi. Vir: SURS DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 22 minutes ago, jskrablin said: Že statistično gledano (brez da upoštevaš napredek v tehniki oz HP) se z lahkoto trdi da se danes divja več, kot 15 let nazaj. Ne. Joker in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 pred 40 minutami, jskrablin pravi: Na cesti je bistveno več motorjev in ostalih vozil kot leta 2004. Že statistično gledano (brez da upoštevaš napredek v tehniki oz HP) se z lahkoto trdi da se danes divja več, kot 15 let nazaj. Vir spodnje tabele - SURS ravno nasprotno, procentualno na udeležence se mnogo mnogo manj. Zakoni so postali hudo rigorozni, včasih se je merilo manj, kazni enega črnega ene beuga itd... sicer pa zgodovina rid je javna..se jo da pregledati. ps. včasih sem sloveniko (CE-MB) nedokončano seveda, vozil 200km/h, brez sekiranja in po sredi. Ko so me dobili na radar sem samo vprašal koliko je poskusi sedaj, boš prec v časopisu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rey Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 V sosednji Italiji. Motorist ostal zagozden med dvemi tramvaj ?? Bostjan L in sesir 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 pred 24 minutami, Rey pravi: V sosednji Italiji. Motorist ostal zagozden med dvemi tramvaj ?? Pise da si je poskodoval nogo a ni v smrtni nevarnosti. Star je 37 let Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rey Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 pred 11 minutami, sesir pravi: Pise da si je poskodoval nogo a ni v smrtni nevarnosti. Star je 37 let 36 ? Je šel prehiteva tramvaj potem pa mu je nasproti pripeljal drugi in je ostal vmes. KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 pred 16 minutami, Rey pravi: 36 ? Je šel prehiteva tramvaj potem pa mu je nasproti pripeljal drugi in je ostal vmes. vsaj padu ni farang, KARMEN1, Joker in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 pred eno uro, Vin pravi: @jskrablin, več motorjev ne pomeni avtomatično, da se več divja. Obstaja tudi statistika cestnoprometnih nesreč, v katerih so bili udeleženi motoristi. Pišem seveda na pamet sam meni se zdi da je % neprilagojenih približno konstanten. Število prometnih nesreč ima tudi druge spremenljivke... danes ima malodane vsak kavni mlinček vgrajen ABS, TC in tako dalje. Cestna infrastruktura je boljša, več je krožišč, ipd... Isti 'fenomen' se opaža pri ostalem prometu. Število prometnih nesreč je v upadu na splošno. Logično gledano se mi bo težko prodalo trditev, da je pri porastu motorjev za ~ 6x onih, ki imajo resne težave s spoštovanjem CPP manj. Mogoče relativno (in je moja predpostavka o % neprilagojenih na bolj trhlih temeljih), absolutno jih je pa kr več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Marec 26, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 26, 2019 ... včasih ni bilo nič drugače... ... pozerji in kolenčkarji na ljubljanskem gradu.... maus, VS800, izibajker in 11 others 11 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 (popravljeno) pred 10 minutami, Zivnorc pravi: ... včasih ni bilo nič drugače... ... pozerji in kolenčkarji na ljubljanskem gradu.... to se pa spomnem .. clo na ograji sem bil napisan in 3 križci ... dj še kakšne slike najd iz leta 1980 ... mogoče sm js kje s elektronko 90 takrat še niso bile obvezne čelade v naselju p.s. črne lase sm meu tak sm biu leta 1979 tam je en podoben na ovinku k un kolenčka ... Popravljeno Marec 26, 2019. Popravil maus RobiRoberto, skalar36, VS800 in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha1985 Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 Na drugi sliki je igor akrapovic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 Ja pa na "ovinku" si lahko nabral ( "malo poškodovanih" ) delov za cel motor (ali pa na "ograjni barvni lestvici" izbiral kakšno barvo bi imel) . lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 pred 59 minutami, maus pravi: vsaj padu ni kaj pa tramvaj ve kaj je lejn spliting Kugelschreiber, Vin, KARMEN1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2019 Deli Objavljeno Marec 26, 2019 o ridah... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se