ukica Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 1 minute ago, maus said: tudi če bi merili, jih večinoma po izhodu zamenja kako pa meni, homologiran izpuh, brez dušilca (ker ne obstaja) s katalizatorjem, štima glede glasnosti ... vsem, ki so preventivno merili so namerili preglasne .. edino jaz sem imel v mejah homologiranega aja .. zato ker mam lep motorćek s smerokazi je enako ... res majo eni miniaturne smerokaze, da sploh ne vidiš, če jih vklopijo .. to sem že z očmi vidu Take smerokaze si vidu pri meni.. pa ne laz
Borutt Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 pred 25 minutami, Kugelschreiber pravi: U ja. Sori. Druga tema na ms mi bo odprla novo vesolje. Se posebej ce sta vi2 z damijem razlozila materijo. Zakaj merjo pline? Zakaj preverjajo snope luci? Kaj kurc pol gledajo gume? Zlajfe? Kaj jih sploh rabmo, tehnicne? Nej ministerstvo zbere koncesionarja, in natisnejo poloznice. S potrjeno poloznco gremo dalje. Sploh ni treba tehnicnih. Pa se vc opcij za colnge talat bote meli. Dragi moj, srecn sm de mas drzavno sluzbo, ker drugje bi bil lacn. Vsemu tvojmu silnemu znanju navkljub. Res si filozof po naravi. Ker razumeš itak ne, kako deluje izpuh in, kako se spremeni šele z idiotovim posegom, kot so nekateri že napisali.
Kugelschreiber Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 Just now, Borutt said: kako deluje izpuh in kako se spremeni šele z idiotovim posegom, kot so nekateri že napisali. A ma bejž no? In kako to ugotoviš? Kako ugotoviš de dimnik na motorju ne opravlja svoje funkcije? S pogovorom z lastnikom? Al šepetaš krivinam? @maus, folk je len. Na cestnih z avspuhom ob strani je simpl menjat zadnji kos raufnika. Čim imaš mal integriranga, pod stoli al pod motorjem, ti garantiram, de se 70% lastnikom ne bi dalo vsako leto šraufat gor pa dol. sesir 1
Borutt Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 (popravljeno) pred 4 minutami, Kugelschreiber pravi: A ma bejž no? In kako to ugotoviš? Kako ugotoviš de dimnik na motorju ne opravlja svoje funkcije? S pogovorom z lastnikom? Al šepetaš krivinam? @maus, folk je len. Na cestnih z avspuhom ob strani je simpl menjat zadnji kos raufnika. Čim imaš mal integriranga, pod stoli al pod motorjem, ti garantiram, de se 70% lastnikom ne bi dalo vsako leto šraufat gor pa dol. V eni drugi temi je bilo že zdavnaj ugotovljeno, da se šele z idiotovim posegom izpuh spremeni. Torej naj ta idiot plačuje kazni in avtovleko. Ker na tehničnega, kamor pride motor prvič po štirih letih, nato na dve leti ter nato samo enkrat letno, tako ali tako ne bo prišel s predelanim. Popravljeno Julij 7, 2019. Popravil Borutt
maus Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 tok sm razvrvan ratu, da bom šu zdele na kufe KARMEN1 in sesir 1 1
Kugelschreiber Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 1 minute ago, maus said: tok sm razvrvan ratu, da bom šu zdele na kufe Na kal? KARMEN1 1
maus Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 pred 4 minutami, Kugelschreiber pravi: Na kal? tok pa nisem razvrvan, da bi po nevihti šu v nevihto
Kugelschreiber Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 5 minutes ago, Borutt said: V eni drugi temi je bilo že zdavnaj ugotovljeno, da se šele z idiotovim posegom izpuh spremeni. Torej naj ta idiot plačuje kazni in avtovleko. Ker na tehničnega, kamor pride motor prvič po štirih letih, nato na dve leti ter nato samo enkrat letno, tako ali tako ne bo prišel s predelanim. Aha. Pol nej folk ob obleganih moto punktih računa na policijo? Na tebe in tvoje sodelavce? Reveži so obsojeni na večn hrup. Tako in tako se nič ne da. Vem vem. Dobro, de mate vsej nadzor “globoko v naselja”.
Borutt Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 Pravkar, Kugelschreiber pravi: Aha. Pol nej folk ob obleganih moto punktih računa na policijo? Na tebe in tvoje sodelavce? Reveži so obsojeni na večn hrup. Tako in tako se nič ne da. Vem vem. Dobro, de mate vsej nadzor “globoko v naselja”. Kdor je v mejah predpisanega, se vozi brez skrbi. Tisti, štrleči, pač plačajo. Kateri reveži? Kaj se ne da? Da pojasnim še tvojo globokoumno globoko v naselju; meritve hitrosti opravljajo v naselju, kjer so križišča, trgovina, lokala, servis takšen in drugačen, bencinski servis in še kaj. Zdaj pa filozofiraj naprej s tem tvojim globokoumnim globoko v naselju. Skoraj sem pozabil pasova za zavijanje v levo in vsakodnevno prehitevanje na polno prek vseh teh polnih črt. Torej, začni.
Kugelschreiber Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 15 minutes ago, Borutt said: Kdor je v mejah predpisanega, se vozi brez skrbi. Tisti, štrleči, pač plačajo. Kateri reveži? Kaj se ne da? Ti tega spodaj dejansko ne razumeš? 23 minutes ago, Kugelschreiber said: Aha. Pol nej folk ob obleganih moto punktih računa na policijo? Na tebe in tvoje sodelavce? Reveži so obsojeni na večn hrup. Ajde, še za prigojen program: Folk na obleganih moto punktih so recimo Planinci, de se astronatek ne užge, to so prebivalci Planine pri Postojni. Oni naj računajo na vas, policiste, da bo večina motorjev v predpisanih decibelih. Oni so reveži, ker so odvistni od vas, vi pa tega ne morte odpravit. Zato so obsojeni na hrup. O globoko v naselje. Ker tako uspešno nadzirate grozno nevarne črne točke konc naselij Prestrank in Postojna vam moram čestitat. Tam res dolgo ni blo smrtne žrtve. Morda je bla celo zadnja vaš sodelavec, z rsv mille pri prestranku, in drug sodelavec s sluzbenim bmw v postojni. Bod pridn in drž se šihta stari, realn svet je čist drgačn kot si predstavlaš.
Grut Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 (popravljeno) kva sm zdej naredu Popravljeno Julij 7, 2019. Popravil Grut
Borutt Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 pred 1 minuto, Kugelschreiber pravi: Ti tega spodaj dejansko ne razumeš? Ajde, še za prigojen program: Folk na obleganih moto punktih so recimo Planinci, de se astronatek ne užge, to so prebivalci Planine pri Postojni. Oni naj računajo na vas, policiste, da bo večina motorjev v predpisanih decibelih. Oni so reveži, ker so odvistni od vas, vi pa tega ne morte odpravit. Zato so obsojeni na hrup. O globoko v naselje. Ker tako uspešno nadzirate grozno nevarne črne točke konc naselij Prestrank in Postojna vam moram čestitat. Tam res dolgo ni blo smrtne žrtve. Morda je bla celo zadnja vaš sodelavec, z rsv mille pri prestranku, in drug sodelavec s sluzbenim bmw v postojni. Bod pridn in drž se šihta stari, realn svet je čist drgačn kot si predstavlaš. Se mi zdi, da ti marsičesa ne razumeš. Še posebej tega, da so idioti krivi za sranje na cestah. Samo ugotavljam, da to ne bo prišlo v tisti tvoj špajz. Raje vprašaj kakšnega idiota, zakaj nažiga skozi Planino in po ridah. Verjamem, da tega ne boš naredil in, da tudi odgovora ne bi dobil, ker idiot živi za izživljanje, ne glede na vse. Omejitev hitrosti je določena. Kdor se je ne more držati, naj plačuje. Ker nažiganje skozi naselje je domena idiotov. Tudi prehitevanje in ostali idiotizmi. Vem, da ti je težko razumeti, da je omejitev predpisana iz nekega razloga. Zato vem, da boš še naprej filozofiral o teh dveh točkah, kjer so križišča, trgovine, lokali in še kaj.
Borutt Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 pred 7 minutami, Grut pravi: Žalostno,toda resnično...modro-beli pingvini se prou trudjo spravt motoriste s ceste....tako z bolanimi omejitvami,zdej še z merjenjem hrupnosti auspuha,da o ne normalno visokih kaznih sploh ne govorim... upam pa,da boste meli tok jajc in se zapeljali tud v Kočevje,Črnomelj,Brežice - oziroma tja kjer so ciganska naselja,in tud tam merili hrupnost...pa kdaj zvečer se zapeljite tud skozi fužine in Kamnik...po 23 uri.... Žalostno, da resnično ne veš, kdo postavlja omejitve in kdo predpisuje višino kazni. Zdaj pa razloži, kako se nekdo trudi spraviti motoriste s ceste. Ker, če bereš odstavek višje in bi poznal karkoli v zvezi tega, bi takoj ugotovil, da se velika večina motoristov vozi okoli brez strahu, da bi jih nekdo poskušal spraviti s ceste, kot opisuješ. Idiote je strah kazni. Saj si to mislil, kajne.
Kugelschreiber Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 5 minutes ago, Borutt said: Se mi zdi, da ti marsičesa ne razumeš. Še posebej tega, da so idioti krivi za sranje na cestah. Samo ugotavljam, da to ne bo prišlo v tisti tvoj špajz. Raje vprašaj kakšnega idiota, zakaj nažiga skozi Planino in po ridah. Verjamem, da tega ne boš naredil in, da tudi odgovora ne bi dobil, ker idiot živi za izživljanje, ne glede na vse. Omejitev hitrosti je določena. Kdor se je ne more držati, naj plačuje. Ker nažiganje skozi naselje je domena idiotov. Tudi prehitevanje in ostali idiotizmi. Vem, da ti je težko razumeti, da je omejitev predpisana iz nekega razloga. Zato vem, da boš še naprej filozofiral o teh dveh točkah, kjer so križišča, trgovine, lokali in še kaj. Jaja. Ok ok. Štekam. Hvala ker skrbite za nas. Lep dan še naprej.
Borutt Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 pred 3 minutami, Kugelschreiber pravi: Jaja. Ok ok. Štekam. Hvala ker skrbite za nas. Lep dan še naprej. Saj vem, da ne razumeš, da je tam naselje s križišči, lokali, trgovinami, ..., čeprav iz tega nerazumevanja želiš drugim pokazati, da je tam nekaj drugega. Ti sam moraš skrbeti, da ne boš delal sranje po cesti, ne pa, da za svoje sranje kriviš druge, ker te ne dobijo. Torej, skrbi zase in za druge. Bo šlo?
jskrablin Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 pred 24 minutami, Kugelschreiber pravi: Folk na obleganih moto punktih so recimo Planinci, de se astronatek ne užge, to so prebivalci Planine pri Postojni. Oni naj računajo na vas, policiste, da bo večina motorjev v predpisanih decibelih. Oni so reveži, ker so odvistni od vas, vi pa tega ne morte odpravit. Zato so obsojeni na hrup. Postavit par merilcev hrupa (seveda na lasten strošek), nekaj časa beležit meritve, pol pa z rezultati na medije in pristojno ministrstvo. Pri trenutni Vladi bi to znalo zelo hitro zagotoviti kak rezultat. Ker morejo skoz ustvarjati vtis, da kao nekaj delajo. Če me ne bi MOL prehitel in (končno) postavil radar na naši ulici, bi ga jaz. In pol po zgoraj opisanem postopku težil naokoli. Skupaj z bazo registrskih, za bonus. No tole drugo še znam naresti, ker pač lahko.
Grut Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 pred 15 minutami, Borutt pravi: Žalostno, da resnično ne veš, kdo postavlja omejitve in kdo predpisuje višino kazni. Zdaj pa razloži, kako se nekdo trudi spraviti motoriste s ceste. Ker, če bereš odstavek višje in bi poznal karkoli v zvezi tega, bi takoj ugotovil, da se velika večina motoristov vozi okoli brez strahu, da bi jih nekdo poskušal spraviti s ceste, kot opisuješ. Idiote je strah kazni. Saj si to mislil, kajne. Ja,razumem kdo predpisuje višino kazni...in ja...res je..idiote je strah kazni...tudi to imaš prav...ne razumem pa kater idiot ukaže policaju,da mora bit skrit v grmoujo in meriti hitrost,kateri idiot postavi policaja 13 metrov za tablo konec naselja,in pa - kateri idiot daje prepoved policiji vstop v ciganska naselja merit hrup,kontrolirat izpravnost veljavnih dokumentov..itd...itd...lej...ne trdim,da si slab pjeb...k vem da nisi...sam dejstvo pa je...da si policist.
ukica Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 Js ne stekam kaj si nastrojen, ce omenim da je merjenje izvedeno in upeljano na pol.. pac je. Ves koliko rabljrnih motorjev se proda na letni ravni, kjer novi lastniki malo morgen vejo kok bi moral biti izpuh glasen.. Za vecino(tudi mene) je to to, ce je homologiran in db killer notri. Pa vemo vsi da so rezal stran katalizatorje, predeloval DBje etc... kako naj to povprecni sofer motorja ve? A je tok tezko zapisat na tehnicne se merjenje glasnosti? Ali pa kdaj na tecaj varne voznje povabiti kolege iz senp-a pa opraviti zgolj informativno meritev? Ker veliko jih ima zanalasc odprte izpuhe.. pa sploh nevejo da so v prekrsku glede DBjev.
Kugelschreiber Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 3 minutes ago, jskrablin said: Postavit par merilcev hrupa (seveda na lasten strošek), nekaj časa beležit meritve, pol pa z rezultati na medije in pristojno ministrstvo. Pri trenutni Vladi bi to znalo zelo hitro zagotoviti kak rezultat. Ker morejo skoz ustvarjati vtis, da kao nekaj delajo. Če me ne bi MOL prehitel in (končno) postavil radar na naši ulici, bi ga jaz. In pol po zgoraj opisanem postopku težil naokoli. Skupaj z bazo registrskih, za bonus. No tole drugo še znam naresti, ker pač lahko. Polemika se je zacela, ko sm reku de mi ni jasno, zakaj na tehnicnih ne merijo glasnosti. Zivim u coni 30m pa pizdim na bedake z odprtimi raufniki. Borut je pac nepismen birokrat, in je najprej razlozu da se nic ne da, pa de nej ne sraufam avspuha in bo vse v redu.....da sam normalan, poludeo bi. Nepismenost je za birokrate prednost, za vse ostale pa stresser.
Borutt Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 pred 4 minutami, Grut pravi: Ja,razumem kdo predpisuje višino kazni...in ja...res je..idiote je strah kazni...tudi to imaš prav...ne razumem pa kater idiot ukaže policaju,da mora bit skrit v grmoujo in meriti hitrost,kateri idiot postavi policaja 13 metrov za tablo konec naselja,in pa - kateri idiot daje prepoved policiji vstop v ciganska naselja merit hrup,kontrolirat izpravnost veljavnih dokumentov..itd...itd...lej...ne trdim,da si slab pjeb...k vem da nisi...sam dejstvo pa je...da si policist. Raje se vprašaj, zakaj idiot prekorači hitrost, zakaj idiot predela izpuh, da ropota, zakaj idiot prehiteva v škarje, zakaj je idiot pod vplivom alkohola, ... Veliko idiotov? Še veš ne, koliko jih je v prometu. Za cigane me ne sprašuj, ker jih mi nimamo. So bili pri nas tisti iz Ambrusa in so vsakič dobili porcijo od nas. Za tista dva jurja in pol bom pa že potrpel, da sem v tej službi. Grut in Kugelschreiber 1 1
Borutt Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 pred 5 minutami, ukica pravi: Js ne stekam kaj si nastrojen, ce omenim da je merjenje izvedeno in upeljano na pol.. pac je. Ves koliko rabljrnih motorjev se proda na letni ravni, kjer novi lastniki malo morgen vejo kok bi moral biti izpuh glasen.. Za vecino(tudi mene) je to to, ce je homologiran in db killer notri. Pa vemo vsi da so rezal stran katalizatorje, predeloval DBje etc... kako naj to povprecni sofer motorja ve? A je tok tezko zapisat na tehnicne se merjenje glasnosti? Ali pa kdaj na tecaj varne voznje povabiti kolege iz senp-a pa opraviti zgolj informativno meritev? Ker veliko jih ima zanalasc odprte izpuhe.. pa sploh nevejo da so v prekrsku glede DBjev. Kako na pol? Razloži. Original ni preglasen. Tudi zamenljiv Akrapovič za veliko denarja ni preglasen. Zato se pa kupuje poceni izdelke sumljive kvalitete. Da je poceni in glasno. Koliko mora biti glasen, je napisano v dokumentu in na nalepki na motorju. Zakaj je treba predelovati? Da je glasneje? Si dobil odgovor? So že merili preventivno. Maus je zgled. Kako pa to zgleda, da imajo zanalašč odprte izpuhe in ne vedo, da so v prekršku?
Borutt Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 pred 13 minutami, Kugelschreiber pravi: Polemika se je zacela, ko sm reku de mi ni jasno, zakaj na tehnicnih ne merijo glasnosti. Zivim u coni 30m pa pizdim na bedake z odprtimi raufniki. Borut je pac nepismen birokrat, in je najprej razlozu da se nic ne da, pa de nej ne sraufam avspuha in bo vse v redu.....da sam normalan, poludeo bi. Nepismenost je za birokrate prednost, za vse ostale pa stresser. Nepismen si lahko samo ti, ker pišeš takšne neumnosti oziroma, kar mi podtikaš. Zlezi iz špajza, da boš videl svet in se razgledal.
jskrablin Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 pred 1 minuto, Kugelschreiber pravi: Polemika se je zacela, ko sm reku de mi ni jasno, zakaj na tehnicnih ne merijo glasnosti. Zato ker na tehničnih dela tud kup polpismenih birokratov. Ko sem dober teden nazaj peljal Shercota na tehničnega (v homologirani konfiguraciji) se je tip na mrtvo vpiknil v stikala za glavni kontakt in luči, ki so gor za pistaško rabo. Ga je motila pozicija stikal na geštelu motorja pred keslom za bencin. 'Ker so drugače na balanci' je bil razlog. Pa brake snake mu je šal v nos. Same hude in pozornosti vredne 'predelave'. Joker, sesir in Grut 2 1
Grut Objavljeno Julij 7, 2019 Opozori Objavljeno Julij 7, 2019 pred 12 minutami, Borutt pravi: Raje se vprašaj, zakaj idiot prekorači hitrost, zakaj idiot predela izpuh, da ropota, zakaj idiot prehiteva v škarje, zakaj je idiot pod vplivom alkohola, ... Veliko idiotov? Še veš ne, koliko jih je v prometu. Za cigane me ne sprašuj, ker jih mi nimamo. So bili pri nas tisti iz Ambrusa in so vsakič dobili porcijo od nas. Za tista dva jurja in pol bom pa že potrpel, da sem v tej službi. Jest grem kr nazaj sedej,saj ostal sem brez vseh besed ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se