Borutt Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 pred 12 minutami, Kugelschreiber pravi: da nas povedeš z zgledom. Ker ti poznaš pravo pot. Pot vseh pravil. bodi naš Mojzes, peli nas iz puščave.... Za te verske zadeve boš moral na drugi naslov.
DAMI34 Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 Pravkar, Kugelschreiber pravi: Nič ne najedam. Na soški je blo treba ukrepat. Prvi ukrep ni bil čisto napačen. in ni pošteno, de se zapenja u trajka in 4db, ker je imela "racija" svoje vzroke. Akcija je bla upravičena. Za spremembo, je bla. Pa spet ti ni ok, ker dlakocepijo...... na soški niso začeli z ukrepi sedaj. Na soški je stalna prisotnost policije že kar nekaj časa. Tudi omejitve so razumne. In kje je problem: soška je preobremenjena od turistov, od tistih, ki guzajo 40km/h in vlečejo kolono za sabo in se jim popolnoma jebe za vse, ker so na "vakancah", do Avstrijcev (60+ let), ki pridejo mal na zrak, taljanov, ki vozijo kot v Milanu, ah sej bo četudi se zrinem vmes, do drugega dela EU, ki je vajen lepe ravne ceste in ima tule kr hud problem. Glavni problem je neznanje, ne pa delo policistov, nit akcije AVpja, in absolutno preobremenjenost zahrbtne ceste. Pravkar, Arzen pravi: Ta tema je ratala totalno sranje in to s strani dveh - tamodrega in moderatorja. Pejte že vsi na dopust al pa delat. hvala za tvoj prispevek, drugače, kako kaj ležijo ovinki/moped? maxxa 1
Borutt Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 pred 11 minutami, DAMI34 pravi: mojster, odgovor v tvojem stilu: in v mojem: heh, razen izpuha nisi navedel niti enega dejstva, kje so tisti divjaki na soški, ki tako ogrožajo življenja, so se skrili? So se bali akcije? Evo fukam te, brez žaljivk. še 1x, mogoče ti bo potegnilo, v tvojem stilu: Divjake samo ti omenjaš. Pač zavajaš z neko varnostjo in glasnostjo izpuha. In, kot vedno, nisi sposoben dokazati svojih trditev. To sploh ni nič novega. Ampak moram pri tebi spet uporabiti besede zavajaš, bluziš, nakladaš, ...
DAMI34 Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 Pravkar, Borutt pravi: Divjake samo ti omenjaš. Pač zavajaš z neko varnostjo in glasnostjo izpuha. In, kot vedno, nisi sposoben dokazati svojih trditev. To sploh ni nič novega. Ampak moram pri tebi spet uporabiti besede zavajaš, bluziš, nakladaš, ... heh
Borutt Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 pred 10 minutami, DAMI34 pravi: ima, v zvezi z varnostjo v cp, ampak to je že preveč a ne. Nikoli nisem trdil, da ni prekršek, le ti so predpisani. 1x bo predpis da je prepovedano čohanje po levem jajcu in se bomo čohlai po desnem, izjemoma po levem, če organi prisile tega ne bodo videli. Upam da zmoreš toliko IQja da ti bo jasno o čem pišem. Če pa ne: čohanje po levem ali desnem jajcu nima prav nobene veze z varnostjo v CP, razen če mižiš od ugodja Res bluziš.
Kugelschreiber Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 3 minutes ago, Borutt said: Za te verske zadeve boš moral na drugi naslov. Se mormanavadit, da ti vedno napišem za prilagojeni program. Borutt bodi naš Tito, pelji nas iz forumskih zablod, do prave rešitve. Ko0 bomo vsi poznali vse vejice, pikice pravila in decibele. Ti nas lahko vse rešiš. In s tem naš ljubi forum pred totalnim kolapsom. Povedi z zgledom. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 pred 1 minuto, Borutt pravi: Res bluziš. jp, globoka, ovrednotena ter strokovna misel podprta z dejstvi in primeri. Hvala ti zanjo, nadvse sem srečen ker si me razsvetlil KARMEN1 1
BIF Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 pred 12 minutami, Kugelschreiber pravi: Ti nas lahko vse rešiš. In s tem naš ljubi forum pred totalnim kolapsom. Žal ga ne more....preveč pametnih na kupu.....tudi Borut ni vsemogoč....
krucymucy Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 Jaz sem prisel samo povedat, da je na tracerju verizni prenos glasnejsi od izpuha. ukica, Joker, maxxa in 2 others 5
sesir Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 pred eno uro, Arzen pravi: Ta tema je ratala totalno sranje in to s strani dveh - tamodrega in moderatorja. Pejte že vsi na dopust al pa delat. Ej...daj se umiri in ne teraj policaje strajkat!!!! .... 1
Snečer Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 pred 40 minutami, krucymucy pravi: Jaz sem prisel samo povedat, da je na tracerju verizni prenos glasnejsi od izpuha. to je bil tudi eden od vzrokov woblanja, ker ni bila kola poravnana
Lipstick Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 Jez bi pa sam vprašal, če sem kej kriv, k mi na tablici pod balanco piše 107 dB pri 5000 O/min, izmerjen hrup z atestiranim merilnikom na razdalji 0,5 m pod kotom 45° je 98 dB, brez dB vložka ???? sesir, ukica in thumper 1 2
Borutt Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 pred 1 uro, Kugelschreiber pravi: Se mormanavadit, da ti vedno napišem za prilagojeni program. Borutt bodi naš Tito, pelji nas iz forumskih zablod, do prave rešitve. Ko0 bomo vsi poznali vse vejice, pikice pravila in decibele. Ti nas lahko vse rešiš. In s tem naš ljubi forum pred totalnim kolapsom. Povedi z zgledom. Ker samo ta program poznaš? pred 1 uro, DAMI34 pravi: jp, globoka, ovrednotena ter strokovna misel podprta z dejstvi in primeri. Hvala ti zanjo, nadvse sem srečen ker si me razsvetlil Ker ti ne zmoreš niti enkrat stvar razložiti, dokazati ali kako drugače pojasniti, saj vedno začneš bluziti in pisati neke heh ter mešati v zadeve popolnoma druge, nepovezane s temo, zadeve. Pač bluziš.
DAMI34 Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 pred 52 minutami, Lipstick pravi: Jez bi pa sam vprašal, če sem kej kriv, k mi na tablici pod balanco piše 107 dB pri 5000 O/min, izmerjen hrup z atestiranim merilnikom na razdalji 0,5 m pod kotom 45° je 98 dB, brez dB vložka ???? zavajaš, lažeš pred 18 minutami, Borutt pravi: Ker samo ta program poznaš? Ker ti ne zmoreš niti enkrat stvar razložiti, dokazati ali kako drugače pojasniti, saj vedno začneš bluziti in pisati neke heh ter mešati v zadeve popolnoma druge, nepovezane s temo, zadeve. Pač bluziš. spet globoko pojasnilo.
Snečer Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 pred eno uro, Lipstick pravi: Jez bi pa sam vprašal, če sem kej kriv, k mi na tablici pod balanco piše 107 dB pri 5000 O/min, izmerjen hrup z atestiranim merilnikom na razdalji 0,5 m pod kotom 45° je 98 dB, brez dB vložka ???? @Borutt no, poglej, en se je sam javil, ampak ni nalepka, tablica je, pa ni 110, ampak 107 spet bo drama sesir 1
DAMI34 Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 pred 3 minutami, Snečer pravi: @Borutt no, poglej, en se je sam javil, ampak ni nalepka, tablica je, pa ni 110, ampak 107 spet bo drama brez dbja, prec kazn napisat
Snečer Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 Pravkar, DAMI34 pravi: brez dbja, prec kazn napisat če nalepke ne najde, da kazen lahko maš ploščico, kolko češ, če ni nalepke te izloči iz prometa... majo taka navodila sesir 1
C eagle Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 2 hours ago, DAMI34 said: jp, globoka, ovrednotena ter strokovna misel podprta z dejstvi in primeri. Hvala ti zanjo, nadvse sem srečen ker si me razsvetlil @DAMI34, od kdaj maš pa ti očala???? DAMI34, sesir in maxxa 3
jskrablin Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 Vsako leto isto.... https://siol.net/avtomoto/vozimo-pametno/cas-je-za-ukrepanje-v-juniju-osem-mrtvih-502043
Tex Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 Sedaj pa ne razumem. A ni to ona tema o Velovem Igorju? Nekje sem se zgubil in ne vem ali je bila prijava al ne in niti če je obravnava .. Pizda človek še pod tuš ne more skočit, vse zamudiš .... Nič, najboljše da to temo sprintam, plastificiram, dam vezat in lepo z menoj na morje. Bo to pošten dopust s poštenim čtivom! Sicer pa bi lahko kdo skrčeno obnovo napisal ... maxxa, Joker in dr.looney 3
motozajebant Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 pred 5 minutami, Tex pravi: Sedaj pa ne razumem. A ni to ona tema o Velovem Igorju? Nekje sem se zgubil in ne vem ali je bila prijava al ne in niti če je obravnava .. Pizda človek še pod tuš ne more skočit, vse zamudiš .... Nič, najboljše da to temo sprintam, plastificiram, dam vezat in lepo z menoj na morje. Bo to pošten dopust s poštenim čtivom! Sicer pa bi lahko kdo skrčeno obnovo napisal ... Skrčena obnova: jebe lud zbunjenog Kugelschreiber, Joker, DAMI34 in 1 other 1 2 1
dr.looney Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 pred 18 minutami, motozajebant pravi: Skrčena obnova: jebe lud zbunjenog .... in to na suho .... pred 24 minutami, Tex pravi: Sedaj pa ne razumem. A ni to ona tema o Velovem Igorju? Nekje sem se zgubil in ne vem ali je bila prijava al ne in niti če je obravnava .. Pizda človek še pod tuš ne more skočit, vse zamudiš .... Nič, najboljše da to temo sprintam, plastificiram, dam vezat in lepo z menoj na morje. Bo to pošten dopust s poštenim čtivom! Sicer pa bi lahko kdo skrčeno obnovo napisal ... .... težko bo napisat obnovo , če nimaš vsaj dveh doktoratov iz psihiatrije in enga iz kvantne fizike.... pa še u NLP- je morš verjet..... .... ligenjček, motozajebant in Tex 2 1
Kugelschreiber Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 3 hours ago, BIF said: Žal ga ne more....preveč pametnih na kupu.....tudi Borut ni vsemogoč.... Sej ne računamo da bo ouredil vse zaplete. Za začetek, naj povede z zgledom. 2 hours ago, Borutt said: Ker samo ta program poznaš? Če se le da, se prilagajam sogovorniku. Klepet s tabo me spominja na služeneje vojaškega roka, ko sem ga civilno oddelal z dementnimi. Eno in isto, eno in isto eno in isto, in vse brez smisla.....drug dan nova tema, isti stil. Nikad kraja ove noči. No, zame je pršu konc služenja.
ukica Objavljeno Julij 8, 2019 Opozori Objavljeno Julij 8, 2019 10 hours ago, motozajebant said: Se strinjam! Sam recimo živim ob glavni cesti Mengeš-Kamnik... in na vsake toliko pade mimo kakšen padalec z odprtim rorom... priznam, na vsake toliko paše tisti zvok... si pa ne predstavljam, da bi bilo teh padalcev toliko, kot po nekaterih priljubljenih cestah... Ampak Dami, tako je... pravila so takšna... mi smo pa oFčice, ki jih moramo upoštevati Se pa strinjam s Snečerjem, omejiti na gor določeno številko in basta! ps. @Snečer, kdaj si nickname spremenil? Kdaj pride k meni DARS narediti zvocno ograjo, ker zivim 30m od obvoznice kjer gre mimo stotine kamionov dnevno? Sam uprasam 8 hours ago, Borutt said: Res ne razumeš, da niso motorji enaki, kajne. Ali želiš povedati, da morata imeti mlinček s tisoč kubiki in pošast s sedem tisoč kubiki enak izpust? Sedaj pa še razloži, kako se to sploh doseže, če pa ima eden sedemkrat tolikšno prostornino in temu primerno porabo. Kakšno homologacijo ali pa nalepko o hrupu 110 dB prilepi, da ne bomo na pamet modrovali. Primer ti je dal Lipstick. 6 hours ago, J.a.m.e.s said: A se da kje brezplačno (s tem mislim brez kazni) zmeriti glasnost izpuha? Ker če kupiš rabljen motor, greš z njim na tehničnega, katerega narediš brez problema, kako naj potem vem, ali ima preglasen izpuh? Tocno to sprasujem Borutta, ampak pametnega odgovora nazalost ni. Najlazje je kasirati, kot delati na preventivi. 3 hours ago, Lipstick said: Jez bi pa sam vprašal, če sem kej kriv, k mi na tablici pod balanco piše 107 dB pri 5000 O/min, izmerjen hrup z atestiranim merilnikom na razdalji 0,5 m pod kotom 45° je 98 dB, brez dB vložka ???? Eh, ugibam da se ventil odpre kasneje, ali pa je vezan na hitrost? Morm se jaz probat.. sesir 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se