Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
ti mazač pa tiho :D

:naughty: Boš en pikhamer? :naughty:

Objavljeno

popers lol :> Tisto spada med droge al aperitive ? :>

Objavljeno
hehe morš met jajca ja, jaz bi to vse probal, alo kaj pa tisto poznaš, ko so včasih jedli indijanci predenj so šli v boj, ko so baje čist fukjeni postali, neki peyote al nekak tak se reče nisn ziher, pridobivali pa so ga kao iz nekega kaktusa????

info tle:

http://www.konoplja.org/klasifikacija_drog/PEJOTL.htm

muskatni orescek

Je pa baje, da te fejst nafuka, deluje kot halucigen, baje videš vse živo. Problem je v tem da te drži po nekaj ur, eni so rekel pa še mal naslednji dan. Zlo te dehidrera, tko da moreš skos pit zraven, mal na silo, pa požrt jih je treba tam kar ene 4 al pa 5 komadu, vse skup v mleku ma zanč okus.

resno? Jst za to se nisem slisal. Edino, kar delam, je to, da mal svezega naribam na spagete (cist majcken) in pol posladkam... hehe Pa nisem pol nic zadet.

Popers pa ni vredu, tisto ti nabije kri v možgane, zato maš pol tist občutek v glavi in zadeva zelo škodi, je za probat, sam zdej da bi pa tole konstantno probavu pa ni, ker itak parkrat te nafuka, pol moreš pa čedalje več pa ne pali več. Bolš tole uporabit v erotiče namene :)

No, ja... Poppers lih ni za vsak dan... ampak v kombinaciji z vinckom pa prov pride do izraza. Sam pa ne smes pretiravat, npr vdihavat cel vecer, k te pol zacne ornk glava bolet. Ej, pali pa vedno in povsod. Kadarkoli sem probal, je delovalo. Za eroticne namene pa kar probaj pa povej. Jaz se nisem.

Objavljeno
resno? Jst za to se nisem slisal. Edino, kar delam, je to, da mal svezega naribam na spagete (cist majcken) in pol posladkam... hehe Pa nisem pol nic zadet.

fajn ga je dat v sadni jogurt ... pa ful cukra ... pa ne pretiravat ... itak drug dan ful glava boli ...

Objavljeno

Ajdemo ljudi na lude pećurke :D

Objavljeno

Prosim, če Alla, mashina, Grunf in podobno nehate nabijat, ker tema je skrajno resna, razni nasveti Dr.Jakoba in podobnih zelo dobrodošli, koristne informacije zaželjene,...

Objavljeno
Prosim, če Alla, mashina, Grunf in podobno nehate nabijat...

Ja, jaz bi vas tudi vljudno prosil, da nehate!!! Sploh Allo, ker drugače te bomo drugemu prijavli, da nas hočeš zagiftat, tretji nas bo pa itak vse razbil ko kanto... :D

Objavljeno
Prosim, če Alla, mashina, Grunf in podobno nehate nabijat, ker tema je skrajno resna, razni nasveti Dr.Jakoba in podobnih zelo dobrodošli, koristne informacije zaželjene,...

Če rabiš lahko prideš do postojne 1x pa gremo v gozd ker je najbolši ambient prav tam. POrcija gob 2g al 2.5 - 3 do 4 ure smeha. Pol k popušča si čudn in ni dobro za volan it.

Objavljeno
Če rabiš lahko prideš do postojne 1x pa gremo v gozd ker je najbolši ambient prav tam. POrcija gob 2g al 2.5 - 3 do 4 ure smeha. Pol k popušča si čudn in ni dobro za volan it.

kolk pa kaj stane 2 g teh gob naprimer

Objavljeno
kolk pa kaj stane 2 g teh gob naprimer

20 e doza.

Objavljeno

Ti jih torej imaš oz. jih imaš kje v gozdu ali bi šel kr tak rad nabirat neke gobe? :P

Objavljeno
Ti jih torej imaš oz. jih imaš kje v gozdu ali bi šel kr tak rad nabirat neke gobe? :P

Jst ih nism uzeu že kako leto če ne še več, bi pa rad zdej v kratkem spet eno porcijo tko da se lahko pozanimam če ma kdo kej.

Objavljeno

A dej no dej ...

Objavljeno
Jst ih nism uzeu že kako leto če ne še več, bi pa rad zdej v kratkem spet eno porcijo tko da se lahko pozanimam če ma kdo kej.

Če boš kje staknil te smejalne gobe, mi le sporoči na PM pa se bomo že dobili... Itak grem zdaj v septembru kaj v LJ :)

Objavljeno
Če boš kje staknil te smejalne gobe, mi le sporoči na PM pa se bomo že dobili... Itak grem zdaj v septembru kaj v LJ :)

ni panike :) ti sporočim če je kej finega na sceni.

Objavljeno
ni panike :) ti sporočim če je kej finega na sceni.

Super :)

Objavljeno
20 e doza.

ni tak poceni zadevščina, za 20 eur že dobim fajn porcijo skune ki me tut odpelje za en cajt hehe...no ampak vseeno je treba sprobat novitete :D

Objavljeno
ni tak poceni zadevščina, za 20 eur že dobim fajn porcijo skune ki me tut odpelje za en cajt hehe...no ampak vseeno je treba sprobat novitete :D

Skunk se tko al tko dobi na vsakem vogalu. gob ne morš metat v isti koš s travo ker gobe so za vsake tolko da si daš mal duška. Fleš med travo in gobami pa ni primerljiv.

Objavljeno
Skunk se tko al tko dobi na vsakem vogalu. gob ne morš metat v isti koš s travo ker gobe so za vsake tolko da si daš mal duška. Fleš med travo in gobami pa ni primerljiv.

hehe nisn še probo, upam pa da je res temu tako in da bo butnilo :OK:

Objavljeno
hehe nisn še probo, upam pa da je res temu tako in da bo butnilo :OK:

Če so taprave boš v roku 20 min biu že čuden :>

Objavljeno (popravljeno)

Glede popersa, da ne bo kdo dobu napačne predstave, pa mu mogoče clo kdaj prov pride.

To se pred "parjenjem" postavi ob rob posle in odpre flaško da hlapi in pol si baje čist napaljen. Tud to zmer pozabem nabavt pa sprobat, sem uporablov sam v nekoristne namene.

ps. glede gob, jih je ena žlahtnica ene parkrat probala. Spet "baje" :D ni zdej da so kar vsake vredu in se jih splača kupit samo če je od nekoga, ki mu zaupaš. Ne tko k tist k je požru vse kar je vidu pred sabo (od mame gobe za začimbe) :D. Je pa baje čist divje, da nit ne da si zadet, ampak drugače dojemaš stvari, si bolj pameten (al se ti pa sam zdi), da padajo filozofske debate in tko naprej. Pač ena zanimiva iskušnja, ne zdej da se ga nafukaš. Pa še ta nasvet sem dobu, da naj jih uzamem z nekom s katerim se mam res vredu, da je vse sproščeno, pa nekje na varnem, ne da greš vn feštat pa jih požreš :D.. Če komu koristi :)

Popravljeno . Popravil Dolenc™
Objavljeno
si zadet, ampak drugače dojemaš stvari, si bolj pameten (al se ti pa sam zdi), da padajo filozofske debate in tko naprej. Pač ena zanimiva iskušnja, ne zdej da se ga nafukaš. Pa še ta nasvet sem dobu, da naj jih uzamem z nekom s katerim se mam res vredu, da je vse sproščeno, pa nekje na varnem, ne da greš vn feštat pa jih požreš :D .. Če komu koristi :)

Samo še to manjka tem bučmanom ...

Objavljeno

Take varjante drog niso nič slabega. Problem nastane šele v prekomerni uporabi, isto kot alkohol.

Če ti pa ne paše pa pač ne, spet, isto kot alkohol :)

Objavljeno
Glede popersa, da ne bo kdo dobu napačne predstave, pa mu mogoče clo kdaj prov pride.

To se pred "parjenjem" postavi ob rob posle in odpre flaško da hlapi in pol si baje čist napaljen. Tud to zmer pozabem nabavt pa sprobat, sem uporablov sam v nekoristne namene.

Hlapljenje ni dost. Postavis zraven postle in vsake tolk med sexom vdihnes, pol k si pa tik da ti pride, pol pa FULL potegnes... kolikor je meni znano.

ps. glede gob, jih je ena žlahtnica ene parkrat probala. Spet "baje" :D ni zdej da so kar vsake vredu in se jih splača kupit samo če je od nekoga, ki mu zaupaš. Ne tko k tist k je požru vse kar je vidu pred sabo (od mame gobe za začimbe) :D. Je pa baje čist divje, da nit ne da si zadet, ampak drugače dojemaš stvari, si bolj pameten (al se ti pa sam zdi), da padajo filozofske debate in tko naprej. Pač ena zanimiva iskušnja, ne zdej da se ga nafukaš. Pa še ta nasvet sem dobu, da naj jih uzamem z nekom s katerim se mam res vredu, da je vse sproščeno, pa nekje na varnem, ne da greš vn feštat pa jih požreš :D.. Če komu koristi :)

Ja, kar se mene tice je z gobami hudic, k sam enemu tipu zaupam, da me ne bo nasral. Niso vsake gobe prave nore gobe. Zadnjic je kolega u ibr drago placal za narezane susene jurcke. hehe, bucman. Sam je pa hudic k nikol ne ves, dokler ne probas.

Ej, vecina "listavcev" ima itak v prodaji tut gobe. Vsa "zelenjava", pac, ne? :D Pa ne tezit z zelenjavo k vem, da so gobe zacimba.

Objavljeno
Hlapljenje ni dost. Postavis zraven postle in vsake tolk med sexom vdihnes, pol k si pa tik da ti pride, pol pa FULL potegnes... kolikor je meni znano.

Ja, kar se mene tice je z gobami hudic, k sam enemu tipu zaupam, da me ne bo nasral. Niso vsake gobe prave nore gobe. Zadnjic je kolega u ibr drago placal za narezane susene jurcke. hehe, bucman. Sam je pa hudic k nikol ne ves, dokler ne probas.

Ej, vecina "listavcev" ima itak v prodaji tut gobe. Vsa "zelenjava", pac, ne? :D Pa ne tezit z zelenjavo k vem, da so gobe zacimba.

s temi gobami bi biu biznis :D prodajaš ih lahko kar na tržnici :naughty: sej so gobe ne tko da lahko prodajaš brez problema. V zakonodaji ne piše da ne smeš gob prodajat :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!