MOTOSPIRIT Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 Zgodil se je 23 in 24.08.na kartodromu v Hajdošah.Kljub slabemu vremenu se je zbralo kar nekaj ljubiteljev skuterjev iz Slovenije in sosednjih držav.
Vanga Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 Odlične :photo: , sem bil tam v soboto, pobegnil lih malo pred dežjem. Kaj se pa tiče same organizacije prireditve pa :worship: :worship: :worship: :worship: Za drugo leto si lepše vreme naročite. :P .)
magix Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 Mi je žau k sm zamudu to... :headbang: po slikah sodeč je blo kr fajn :photo:
MOTOSPIRIT Objavljeno September 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 5, 2008 Mi je žau k sm zamudu to... :headbang: po slikah sodeč je blo kr fajn :photo: boš imal drugo leto priložnost....predzadnji vikend v avgustu!! :kva2:
MOTOSPIRIT Objavljeno Februar 13, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 13, 2009 boš imal drugo leto priložnost....predzadnji vikend v avgustu!! :kva2: še video..........
cvilaa Objavljeno Februar 13, 2009 Opozori Objavljeno Februar 13, 2009 wooow hudo se bom udeležil letos tega :worship: :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se