Dejch Objavljeno September 4, 2008 Deli Objavljeno September 4, 2008 (popravljeno) Zadevo sem kupil novo kakšna 2 tedna nazaj. Nekaj me moti, pa me zanima ce je to normalno za le-ta model. Ko je mrzu motor (sepravi pociva pri miru dosti ur), se motor noce prizgat, ce ne dodam gasa, ko je segret se prizge takoj in tudi ko je mrzu in delujoc se ugasne, ker obrati padejo pod 1k rpm. Zdej a je to normalno, da ko je mrzu pac treba dodat gas, ampak vseeno nebi smel potem crknit. Garancijo imam, narocen sem tud, ampak me zanima, ker nebi rad da mi serjejo z nekimi buchami, kako je to normalno, ce ni. :) Mogoče kakšen štarter al pa auto zaug, al pa celo kakšen motorcek prostega teka, kva pa vem, vedno sem imel avte in se na njih spoznam, teli skuterji so mi pa cista neznanka hehe. Popravljeno September 4, 2008. Popravil Dejch Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno September 5, 2008 Deli Objavljeno September 5, 2008 (popravljeno) Zadevo sem kupil novo kakšna 2 tedna nazaj. Nekaj me moti, pa me zanima ce je to normalno za le-ta model. Ko je mrzu motor (sepravi pociva pri miru dosti ur), se motor noce prizgat, ce ne dodam gasa, ko je segret se prizge takoj in tudi ko je mrzu in delujoc se ugasne, ker obrati padejo pod 1k rpm. Zdej a je to normalno, da ko je mrzu pac treba dodat gas, ampak vseeno nebi smel potem crknit. Garancijo imam, narocen sem tud, ampak me zanima, ker nebi rad da mi serjejo z nekimi buchami, kako je to normalno, ce ni. :) Mogoče kakšen štarter al pa auto zaug, al pa celo kakšen motorcek prostega teka, kva pa vem, vedno sem imel avte in se na njih spoznam, teli skuterji so mi pa cista neznanka hehe. am.. nevem pr men je tut tako :whistle: ... jz sploh brez gasa ne uzigam vec Popravljeno September 5, 2008. Popravil 50ccm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se