Skoči na vsebino

ustavili so me brez izpita....

Priporočene objave

Objavljeno

Jest sm meu pa frenda zadi in me frendica pros[mela je strgane vezi v gleznu] ce jo zapelm 300 m in smo bli 3je se na mojmu bivsmu skutrju in glih tkrt na policaja nabašm pač popisu in zdej mam sodnika enkrt.

Objavljeno

in kak zgleda obisk pri sodniku? :winkiss: aya mene pa so dobli 14dni preden sem bil star 18 :worship: je že mislo napisat položnico (1000€) pa je pol videl da sem mladoleten... In pol je rekel da pač sodnik pa iz policije so že domov klicali da so obvestili starše. Zaj pa še čakam aja peljal pa sn 89 skozi naselje (50)... se zgodi :unsure:

Objavljeno
in kak zgleda obisk pri sodniku? :winkiss: aya mene pa so dobli 14dni preden sem bil star 18 :worship: je že mislo napisat položnico (1000€) pa je pol videl da sem mladoleten... In pol je rekel da pač sodnik pa iz policije so že domov klicali da so obvestili starše. Zaj pa še čakam aja peljal pa sn 89 skozi naselje (50)... se zgodi :unsure:

enako je blo pri meni, samo da sem malo manj peljal

sam domov pa še ni noben klicov

Objavljeno

ah tist sodnik je đabe sam pridnga se nardiš pa je to to...(pomojm če nis pridn te spusti)

Objavljeno
je že tu kdo mogoče, ki je bil ustavljen večkrat brez izpita?

me zanima če drugič tudi samo opomin dobiš.

2x v roku 14 dni. Prvič "ATX" (90), drugič pa CR 250, neregistriran, neizpraven, prevozil polno črto,...

Pri sodniku me pač skrega, da ni prav, js pa ja ja vem, nebom več. Ona mi da ukor. Pogleda mal boljše:Ohoho, pa tuki je še ena prijava in se nasmeje :slap: .

No tudi za drugo sem ji obljubu da se nebo več ponovilo, da mi je žau pa to... In tudi za tadrugo dobu ukor.

Je pa tko, tisto kar piše na listek je lih tko uradno, na listek pa piše, ker pol na računalnik spišejo predlog h sodniku za prekrške. To kar pišejo ko ustavijo polnoletnega je pa plačilni nalog, kjer dobiš položnico in se stvar tam zaključi, zato pa tudi dobiš en papir v roke. Tisti podpis pa nikakor nee pomeni da se strinjaš ampak samo to, da si položnico prejel v roke, v nasprotnem primeru nimaš niti možnosti pritožbe kolkr vem.

Objavljeno

bl zanimivo bi blo v primeru da bi te usavl... bi su k sodniku in tm pojokal in oblubu da ne bos več... nakar se vse ponovi šeenkrat? kaj bo v drugo rekel sodnik?

v tvojem primeru je šlo oboje na isto obravnavo

Objavljeno
bl zanimivo bi blo v primeru da bi te usavl... bi su k sodniku in tm pojokal in oblubu da ne bos več... nakar se vse ponovi šeenkrat? kaj bo v drugo rekel sodnik?

v tvojem primeru je šlo oboje na isto obravnavo

evo mene zanima kako se izide ob identičnem primeru! če je še vedno toliko "pomilovanja".

Objavljeno
"upam" da ne...Ker poj nevem zakaj sem šel delat izpit :headbang:

da starši ne težijo ;) a te je mar že kdaj policaj ustavu?

Objavljeno

Ni problem v policajih, lahko jim zbežiš. Kaj se pa uzgodi v primeru prometne nesreče pa po možnosti s hudimi telesnimi poškodbami??? Zbiješ otroka? V takih primerih zavarovalnice ne krijejo... oziroma pol terjajo denar! Primer, ko je imeu prijatu motor na leasing in je meu prometno...zdej mora pa motor izplačat kljub temu, da je razbit...Isto, kot da kaska nebi imeu!

Objavljeno
da starši ne težijo ;) a te je mar že kdaj policaj ustavu?

ja :) 2x, res pa da je samo 1x zahteval dokumente :)

Objavljeno

Ma sej eni so kr tapravi, js dostkrat tule okol nimam zraven dokumentov, pa smo že bl domači hehe, lih tolko ustavi da pozdravi, zapiše ime priimek, pa zaželi srečno vožnjo dalje hehe.. to kar se teh motoristov policistov tiče kar jih krož pr nas.. drugo je bl tk... :krneki:

Objavljeno

Upam tudi sam da bo samo ukor paceprav sem pobegnil policajem.

.... :headbang: :headbang: :headbang:

Svetujem da VEDNO USTAVITE.

Objavljeno

mene tut ustauli pred 3 leti k sm lih dobr delala ispit, neregistriran motor in brez čelade

...pa me spustl ....sam lepo pagledala :naughty:

hehe :winkiss:

Objavljeno

Jaz sem mu vzel liziko ponoči ko sem prihrumel mimo, pa pokazal sexy LED LUČKO :naughty:

Joke

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

po enem mesecu je pršlo na fotra naslovljeno pismo

napisal so pa sam da so me pač ustavl pa da sm meu neregistriran motor pa brez izpita pa da to ni dobr že zaradi kake prometne nesreče

neki v tem smslu :rolleyes:

Objavljeno

zdej bo pa fotr ukrepov in bo palca pela :naughty:

Objavljeno
po enem mesecu je pršlo na fotra naslovljeno pismo

napisal so pa sam da so me pač ustavl pa da sm meu neregistriran motor pa brez izpita pa da to ni dobr že zaradi kake prometne nesreče

neki v tem smslu :rolleyes:

Takega pisma bi tudi sam bil vesel. je pa kurc ker bom jst koncal pri sodniku :S :whistle: :headbang:

Objavljeno
mekyo so že rezultati znani? :)
Objavljeno

haha eh doma nimajo kej za težit sej ni nč za plačat če bi blo pol bi bla kriza tk pa ni nč ukrepov:D:D

• 7 mesecev pozneje...
Objavljeno

hja mene so pred dvema mescema ustavl 300m od doma...najprej sm hotu spizdet., ampk ker je bla sam ravnina sem se potem odloču, da bom raj počas po predpisih pelu...in policaj uleti za menoj z lučkam in sireno in ustavim...prvo kar je začeu spraševat je spraševal o motorju..potem zahtevu dokumente, ko vidi da nimam izpita naredi manši zapisnik..po neki tednih sm dubu sam pisno domov, da sm naredu prekršek, sedaj sm dubu pa še domov vabilo od sodnika.... V tem času sem naredil izpit in sedaj sam upam, da ne dobim kazni :D

Objavljeno
hja mene so pred dvema mescema ustavl 300m od doma...najprej sm hotu spizdet., ampk ker je bla sam ravnina sem se potem odloču, da bom raj počas po predpisih pelu...in policaj uleti za menoj z lučkam in sireno in ustavim...prvo kar je začeu spraševat je spraševal o motorju..potem zahtevu dokumente, ko vidi da nimam izpita naredi manši zapisnik..po neki tednih sm dubu sam pisno domov, da sm naredu prekršek, sedaj sm dubu pa še domov vabilo od sodnika.... V tem času sem naredil izpit in sedaj sam upam, da ne dobim kazni :D

dobu boš sam opomin pa še to mogoče ne XD

Objavljeno
dobu boš sam opomin pa še to mogoče ne XD

ja, prvič nikoli ni kazni

Objavljeno
ja, prvič nikoli ni kazni

Seveda da je, samo mladoletnikov ne smejo denarno kaznovat.

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!