and051602 Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 a so kapsi že kerga od vs ustavl, da ste bli z avtom pa brez ispita.
neco Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 so me ustavli z avtomatiku 5.9.2008 pa sm čez en tedn dobu od policije nek opomina po sm pa mislu se itak nav neč iz tega in evo ti ga na učire dobu vabilo na sodišče, furo sm se pa brez čelade pa regist. izpit sm pa mev tk de bmo pa vidli ka bo
Ervin93 Objavljeno Junij 2, 2009 Opozori Objavljeno Junij 2, 2009 so me ustavli z avtomatiku 5.9.2008 pa sm čez en tedn dobu od policije nek opomina po sm pa mislu se itak nav neč iz tega in evo ti ga na učire dobu vabilo na sodišče, furo sm se pa brez čelade pa regist. izpit sm pa mev tk de bmo pa vidli ka bo kaj a je blo tok teško tisto čelado prtisnt na glavo pa dt par € za registracijo
NejcZ Objavljeno Junij 2, 2009 Opozori Objavljeno Junij 2, 2009 Kolk je pa kazen če maš izpit pa ga zraven nimaš? Prostorna stiska pa to
Jerry_exc Objavljeno Junij 2, 2009 Opozori Objavljeno Junij 2, 2009 Kolk je pa kazen če maš izpit pa ga zraven nimaš? Prostorna stiska pa to mislm da se ti ga splača v en žep dat ker je blo okrog 40€ če se kej spomnm
budacki Objavljeno Junij 2, 2009 Opozori Objavljeno Junij 2, 2009 Kaj pa kopija? Foter je dobu opomin, ker je kao uredu vozu ( LOOL?!?!?!? ). Pa se ker je meu dober motor ( KAO! )
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 2, 2009 Opozori Objavljeno Junij 2, 2009 Foter je dobu opomin, ker je kao uredu vozu ( LOOL?!?!?!? ). Pa se ker je meu dober motor ( KAO! ) Ne štekam (KAO)
budacki Objavljeno Junij 2, 2009 Opozori Objavljeno Junij 2, 2009 Ne štekam (KAO) Men njegov motor ni usec ( oz. zdej pocas ze je xD )
ironbeeper Objavljeno Junij 4, 2009 Opozori Objavljeno Junij 4, 2009 Men njegov motor ni usec ( oz. zdej pocas ze je xD ) in zaka j je pol dobu kazen?
budacki Objavljeno Junij 4, 2009 Opozori Objavljeno Junij 4, 2009 in zaka j je pol dobu kazen? Sej ni. Da razlozim: Ustavili so ga, pa ni imel s seboj izpita, pa je policaj rekel, da ker ima lep motor in ker je umirjeno pripeljal, da gre lahko naprej! Razumejo usi?
xhunter6x Objavljeno Junij 5, 2009 Opozori Objavljeno Junij 5, 2009 Ubistvu če nimaš izpita s sabo lahko policaj v računalniku preveri ali ga res imaš. Zna pa biti vseeno kazen 40€ kot omenjeno.
Guest kala Objavljeno Junij 5, 2009 Opozori Objavljeno Junij 5, 2009 mene so ustavili na traktorski cesti, brez ispita,čelade,registracije, pa sem mu rekel da mam ispit.. pa je preveril in ugotovil da ga nimam, pa te še mi je neke težija, pa sen doba povabilo za sodnika.. pa sen ša pa nesen nobene kazni doba.... taka če tebe dobijo z čelado, registracijo, z nepredelanim motorjem, brez ispita nebi smel dobiti kazni Mater okrog uh bi ti dal pa ne zato ker nimaš izpita ampak kje je ČELADA KAJ SI PREFUKNJEN NI ŽE PREVEČ mrtvih !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Priporočene objave