slatoru Objavljeno September 20, 2008 Deli Objavljeno September 20, 2008 zanima me, kako vi pripravite skuter na zimovanje? sam nimam navodil za X9, so mi pa rekli da mora bit na glavnem stojalu, drugo naj ne bi bilo pomembno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
astraboy Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 Iz drugega foruma http://starodobnik.net/prispevek/331 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slatoru Objavljeno September 25, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2008 zanimivo, hvala! kaj pa glede tega, da odvijem svečko in nakapljam nekaj olja v odprtino? kdo to prakticira? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 zanimivo, hvala!kaj pa glede tega, da odvijem svečko in nakapljam nekaj olja v odprtino? kdo to prakticira? Jaz ne, čeprav tudi v mojih navodilih piše tako. Skuter postavim na centralno stojalo, ter spredaj podložom les (pod vilice) tako da je tudi sprednje kolo v zraku. Rezervoar goriva napolnim do vrha, in ker ga imam zunaj "odstranim" akumulator. Čez izpuh (odprtino) dam vrečko, da vlaga ne gre "noter". Zadevo pokrijem s pregrinjalom in to je to. Pa 1x na mesec ga potem "zalaufam" da se dobro segreje (vklop ventilatorja). Do sedaj ni bilo problemov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 Jaz ne, čeprav tudi v mojih navodilih piše tako. Skuter postavim na centralno stojalo, ter spredaj podložom les (pod vilice) tako da je tudi sprednje kolo v zraku. Rezervoar goriva napolnim do vrha, in ker ga imam zunaj "odstranim" akumulator. Čez izpuh (odprtino) dam vrečko, da vlaga ne gre "noter". Zadevo pokrijem s pregrinjalom in to je to. Pa 1x na mesec ga potem "zalaufam" da se dobro segreje (vklop ventilatorja). Do sedaj ni bilo problemov. Vse to naredim razen vrečke za izpuh in pregrinjala. In obe kolesi morata biti v zraku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 Nimam kakšnih posebnih zimovalnih navad. Moj zimo, kot tudi ostale letne čase, prebije v garaži, kjer pa ne špila medveda, saj ga če je le vreme, uporabljam celo leto. Nisem bil ravno v pomoč, kaj ne? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YAMASAKI Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 Nimam kakšnih posebnih zimovalnih navad. Moj zimo, kot tudi ostale letne čase, prebije v garaži, kjer pa ne špila medveda, saj ga če je le vreme, uporabljam celo leto. Nisem bil ravno v pomoč, kaj ne? :whistle: Jaz ga pa parkeram poleg radiatorja :whistle: !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peroVXR Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 Pr nas sta oba motorja v garaži celo leto. Pred zimo napolnimo oba z gorivom, pa pregrinjalo čez. Vsake tolk ko je sonce zunaj se motor vžge (če so pogoji, pa ni soli na cesti greš en krog skozi vas) da se nafila baterija in to je to. Nikoli ni bilo težav (že leta delamo enako). lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se