FlamE#7 Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 kaj se zdej rešuješ iz zagate, ko si jim že izdal poslovno skrivnost :xx: :P :D
mAc10 Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 (popravljeno) Vsak poskus, ki ga izvedeš sam/doma, je lahko korak bližje k nepreklicnemu uničenju podatkov. Če se ti o zadevi, ki se je lotevaš, sanja bore malo. Popravljeno December 1, 2006. Popravil mAc10
2384nsdf83 Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Če se ti o zadevi, ki se je lotevaš, sanja bore malo. seveda. recimo, če na forumih sprašuješ, kaj narediti :)
Gregs Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 Vsak se sam odloča, kaj bo naredil, na podlagi boljših ali slabših nasvetov. :) Je pa včasih dobro slišat mnenja nekoga, ki je doživel podobno, da mogoče postopaš po istih navodilih in mogoče rešiš sam, preden začnejo reševati profesionalci po (včasih identičnih) svojih postopkih.
Stric Burek Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 Nevem sicer kaj se menite, ampak škodit ne more... če ste slučajnu zbrisali kako particijo alpa ponesreči 15Gb muzike, se dobi en program ki ti to večinoma dobi nazaj.... Seveda če lih niste šli pol nardit tahudga formata... Program je sicer plačljiv, ampak to še ne pomeni da se ga ne da dobit zastonj... File Scavenger se kliče... Sam sem ponesreči zbrisal particijo(mel sem torej unpartitioned space-mislim da je blo 50Gb), najdu mi je pa okol 70Gb, stvari ki sem jih zbrisal 2-3 tedne pred nesrečnim stiskom tipke D - delete partititon :blush:
stuhec Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 ce ima keri kakšenj zunanji manjši trdi disk z usb prikljopom naj prinese v soboto v Roll bar, ga lahk še proda, naj ima vsaj 20 gb
Frips Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Nevem sicer kaj se menite, ampak škodit ne more... O pa še kako lahko škoduje :whistle: Posebaj, če čaraš po disku, recimo, katerem tolče glava. (ne govorim o navadnem brisanju podatkov,particije)
Gallus Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 O pa še kako lahko škoduje :whistle: Posebaj, če čaraš po disku, recimo, katerem tolče glava. (ne govorim o navadnem brisanju podatkov,particije) ... Frips ... ... eno leto je čakal na tvoj odgovor ... :lol: :lol: :lol:
vesna Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Pozdravljeni! Jaz sem lani kupila dodaten disk maxtorja . Zadnjič prižgem kišto in ga ni več zaznalo. Kot da nikoli ni obstajal. Kaj naredit??? Rada bi slike dol dobila , če mi zna kdo pomagat se priporočam Hvala
Brdaus Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Pozdravljeni! Jaz sem lani kupila dodaten disk maxtorja . Zadnjič prižgem kišto in ga ni več zaznalo. Kot da nikoli ni obstajal. Kaj naredit??? Rada bi slike dol dobila , če mi zna kdo pomagat se priporočam Hvala Poglej, na katerem konektorju na matični plošči je priklopljen (ID1 ali ID2). Poglej tudi, kako je "nađampan" (če ni to glavni disk, na katerem imaš recimoinštalirane Windows-e, potem mora biti na SLAVE) Alternativa: pelji kišto do kakega kolega, ki se spozna na računalnike, pa bo prec pogledal, kaj je z njim (lahko je šel tut u cvet)
Stric Burek Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 O pa še kako lahko škoduje :whistle: Posebaj, če čaraš po disku, recimo, katerem tolče glava. (ne govorim o navadnem brisanju podatkov,particije) Kaj točno škoduje? Važno da sm dobu podatke nazaj :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se