Skoči na vsebino

GOLF VI

Priporočene objave

Objavljeno

kolikor sem bral "teste" v aut cajtngih so kvaliteto notranjosti mocno izboljsali.

Objavljeno

Je pa Golf VI legenda ravno toliko, kot V-Rod. Samo ime je enako...

• 1 leto pozneje...
Objavljeno

Eno vprašanje...

Golf V, ni rezervnih ključev (niti servisnega ne). Se da v tem primeru samo prekodirati ključavnico in izdelati rezervni ključ, ali je potrebno zamenjati komplet ključavnice in izdelati vse ključe druge. Da ga ne bo kdo kakšne noči prou pocen kupu... pa ne rabim zdej pametovanja v smislu, zakaj bi nekdo kupil avto brez rezervnih ključev...

Objavljeno (popravljeno)

Da se prekodirat in izdelat novi ključ...Ni pocen!

Je pa res, da se bo z starim ključem še zmeraj dalo pridet v avto. Mehansko odklenit.

Popravljeno . Popravil Frips
Objavljeno

Kodira se računalnik,da prepozna signal iz ključa in ne ključavnica kolikor vem. Sama ključavnica je mehanska.

Objavljeno

Eno vprašanje...

Golf V, ni rezervnih ključev (niti servisnega ne). Se da v tem primeru samo prekodirati ključavnico in izdelati rezervni ključ, ali je potrebno zamenjati komplet ključavnice in izdelati vse ključe druge. Da ga ne bo kdo kakšne noči prou pocen kupu... pa ne rabim zdej pametovanja v smislu, zakaj bi nekdo kupil avto brez rezervnih ključev...

Če hočeš bit 100% siguren-a je potrebno zamenjat VSE ključavnice(garnitura 4 kom.)dva ključa dobiš zraven in se jih ponovno skodira!Sicer ključa WGS(obroč okli kontakt ključavnice)ne prepozna. Treba bo na servis ! :hmm:

Objavljeno

Naročila sem še en ključ, jutri grem na prekodiranje in to je to.

Če ima kdo kakšne namene in se rezervni ključi dejansko niso zgubili, bo lahko avto le odklenil, vžgal pa ne več.

Vseh ključavnic ne mislim menjat.

Objavljeno

Naročila sem še en ključ, jutri grem na prekodiranje in to je to.

Če ima kdo kakšne namene in se rezervni ključi dejansko niso zgubili, bo lahko avto le odklenil, vžgal pa ne več.

Vseh ključavnic ne mislim menjat.

Zmiyo dj not, pa da vidim, kdo bo upal not :P

Kako si pa kupla avto brez vseh ključev... sicer pa... če ti ga bodo mel namen ukrast, ti ga bodo tako ali tako, saj je možnost, da ti na vsakem servisu prekopirajo ključ ... itak gredo policaji najprej k prodajalcu in če je že mel kaj takega na vesti, ga bodo hitro začopatl.

Upam, da boš naredila še veliko kilometrov in da me pelješ na kavo :P .. ;)

Objavljeno

hja, raj ne sprašuj kako je do tega pršlo... :blush:

sej itak nimam namena tega avta vozit neki dolg cajta, ampak nardila sm eno zamenjavo pa sm tega vzela...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!