Skoči na vsebino

Šikaniranje Slovencev na hrvaški obali!!!

master 007

Priporočene objave

Kakor naletiš.

Tudi pri nas lahko naletiš na natakarja ki je z levo nogo vstal.

Sam na žalost tole naše južno voće večinoma na to ostaja.

Je pa res da lahko naletiš tudi na prijaznost, vendar je to na žalost prej redka svetla izjema kot pravilo. Tja kjer sem se počutil sprejetega in zaželenega se gotovo še vrnem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res bi blo treba čimprej mejo definirat, pa kakršnokoli že, pol bi bil pa 20m visok zid ustrezna rešitev, pa brez kakršnihkoli lukenj in oken, pa naj zgnijejo tam na Balkanu. Precej jih že cel cajt v riti peče foušija do Slovencev, ker bi se radi od ciganije distancirali, pa jim to nekako ne uspeva, predvsem so tu kadrovske težave ljudstva... :D

No, še malo bolj resno, bomo imeli kmalu možnost vračanja "prijateljskih" odnosov, ko bo naša južna meja tudi meja evropske skupnosti. Pol pa na meji za balkance ločen vstopni vozni pas, s poostreno kontrolo oseb, zavračanje vozil brez katalizatorja, itd.

:onfire:

Res pa je, da motimo v glavnem severno Hrvaško in Istro.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 7 mesecev pozneje...

Se pridružujem Roni in Klimbri.... tudi jaz ob koncih tedna (večinoma) hrvaška Istra... Kmet Renato je pravkar naflancal celo morje paradajzov, prejšnji teden mu je že skor "tabolšga" muškata zmankal... ampak, zame ga je še mal pršparal.... sam za probat, ker drgač ma malvazijo za prodajat... pa fifty je ocenil njegovo rdeče - mešanica enih treh trt - teče kot olje.... pa mal se pomenmo, pa on in sosedje so veseli, ko se "slovenci" oglasimo pri njih, pa na goli vrh tut gremo, razveselijo se nas , pa v ta malem marketu v Špini se mal s prodajalko pomenva, pa...hja... povsod je lepo.... rada grem dol in upam, da bo tako ostalo... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sigurno, da je najboljš da tako ostane. B)

Pa brez njihove biološke vojne (zastrupitevshranopress). :D

Je pa vseeno dobr vedet, da se tud pri nas drek meša, ne sam na hrvaški strani.

B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res bi blo treba čimprej mejo definirat, pa kakršnokoli že, pol bi bil pa 20m visok zid ustrezna rešitev, pa brez kakršnihkoli lukenj in oken, pa naj zgnijejo tam na Balkanu. Precej jih že cel cajt v riti peče foušija do Slovencev, ker bi se radi od ciganije distancirali, pa jim to nekako ne uspeva, predvsem so tu kadrovske težave ljudstva... :D

No, še malo bolj resno, bomo imeli kmalu možnost vračanja "prijateljskih" odnosov, ko bo naša južna meja tudi meja evropske skupnosti. Pol pa na meji za balkance ločen vstopni vozni pas, s poostreno kontrolo oseb, zavračanje vozil brez katalizatorja, itd.

če boste zid delali, mene pustite v istri..

več šikaniranj kot sem jih doživel v naši ljubljeni sloveniji, jih v istri še ene 18 življenj ne bom. paa tudi nad obnašanjem vas, notranjcev, se gospoda malo zamislite, ko se greste kao neke turiste..Verjemte, istro sem že enih 300 krat prevozu podolgem in počrez, pa bi meu kar za en roman spisat o njihovi prijaznosti..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

več šikaniranj kot sem jih doživel v naši ljubljeni sloveniji, jih v istri še ene 18 življenj ne bom. paa tudi nad obnašanjem vas, notranjcev, se gospoda malo zamislite, ko se greste kao neke turiste..Verjemte, istro sem že enih 300 krat prevozu podolgem in počrez, pa bi meu kar za en roman spisat o njihovi prijaznosti..

Kje točno želiš, da bi bil zid postavljen? Prošnji bo ugodeno! :P ;) B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ti naredimo kakšno lino, da boš pogledal kako nam gre.

Al vse zazidat ?

:o :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, to sem hotla tudi jaz rečt ... šikaniranje lahko najdemo povsod, eni več drugi manj, nikjer ni izjem...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zarad ljudi bi zidove postavljal, kaj pa lepote istre (in ostale slovenije), sej štajerci so itak švabi, dolenjci cigani, gorenci pa eni hribovski kmetje... :rolleyes:

dejte pol še problematičen folk izgnat v ena taborišča pa smo spet tm, kjer smo bli pred 50+ leti

če te hrvat odjebe ga ti odjebeš nazaj, pritožbo recepciji....itn, do vrha

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

....sej štajerci so itak švabi, dolenjci cigani, gorenci pa eni hribovski kmetje... :rolleyes:

Itaq! Slovenci smo pa samo alpski Hrvati, malo zaplankani & degenerirani, ker se med sabo ženimo!

Kolk so ble zabavne te hrvaške teorije!!!! :lol: :lol: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

....sej štajerci so itak švabi, dolenjci cigani, gorenci pa eni hribovski kmetje... :rolleyes:

Itaq! Slovenci smo pa samo alpski Hrvati, malo zaplankani & degenerirani, ker se med sabo ženimo!

Kolk so ble zabavne te hrvaške teorije!!!! :lol: :lol: :lol:

pejt u Kropo pogledat, sami Megliči, teorija delno drži (kot povsod drugje)

ampak iz muhe slona delat?? foušarija ni le v Sloveniji ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.....pejt u Kropo pogledat, sami Megliči,.....

Bi te hudo prizadelo, če ti v tem primeru raje kar na besedo verjamem & NE grem v Kropo gledat?

(Megliči, ti boga!... :huh: )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej štajerci so itak švabi, dolenjci cigani, gorenci pa eni hribovski kmetje... :rolleyes:

Raje svab kot cigan :D :D (pa to je misljeno kot zajebancija,da nebo slucajno kake zamere)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.....pejt u Kropo pogledat, sami Megliči,.....

Bi te hudo prizadelo, če ti v tem primeru raje kar na besedo verjamem & NE grem v Kropo gledat?

(Megliči, ti boga!... :huh: )

tel imenik, hitro in brez bolečin :P

na koncu oklepaja v mojem prejšnjem postu sicer sledi -> :lol: , eh sem kilav ;)

king, ni vse govno, kar je temno, no, jaz sem zgleda izjema :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe, :P  pazmo se, BRANE se je razjezu :P

na ***** mi gre neka kao gospoda, ki se ma povsod za posvečeno in vzvišeno, pa nej si kr dela zidove okrog svojih čistih vrtičkov, kjer raste samo prava slovenska travca..

Popravljeno . Popravil BRANE
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tel imenik, hitro in brez bolečin :P

Yaaaaaaaa! Telefonski imenik = moja najljubša knjiga :D

Na koncu so vsi mrtvi!

Če dovolj dolgo vztrajaš :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Imamo vikend v Medulinu in tja hodim že skoraj deset let in nisem nikoli naletel na neprijazne ljudi ali celo neprijaznega osebja v restavraciji. Škoda, da ni vaš prijatelj zahteval šefa restavracije in mu povedal kako njegovi delavci odganjajo stranke. Mislim, da bi pomagalo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst s starši in zdej s punco hodmo v poreč konstantno že 7 let...nimam problemov z ljudmi...vsi so prijazni...ker živijo od nas... :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj Istra ni tak problem ... huje je v Dalmaciji, kjer jim je najbolj všeč moto "šalji pare ostaj kuči" ... seveda ne gre kar vsevprek posploševati kot to velja za vse stvari v življenju.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!