Guest 1 Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 Kolko časa se pa pelje, takole z motorjem, do Dominikanske republike? :rolleyes: ;) z motorjem čist mal ene 10 minut.. po pa z avionom... to pa doug :D :D 12urpress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: krnimaplotalahkodalečskočim a rada skačeš tkole čez plot, mislim ;) a ja pa sej ga sosed nima.. a pol pa kr tko mal skačeš levo desno :rolleyes: kt tista: Marko skače, Marko.. :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 No vidiš kako ti vse veš ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 :D :D pa je šele mojster, počaki da bo vseved :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 Marijan ... pssssssssssssssssst ... da mu nauš ti kaj povedal ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 No vidiš kako ti vse veš ... :D ejeeejeej ys sm se pa le pohecu a tko da je to Vale.. :blink: no ja vsak svoj šport šiba a ne :) pa veliko sreče in užitka pri tvojem športu ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 Jst se nikol ne hecam in mislim vse smrtno resno ... :rolleyes: ... uživat pa skušam vedno in povsod ... :D A ti ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 mi je všeč :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 Jst se nikol ne hecam in mislim vse smrtno resno ... :rolleyes: ... uživat pa skušam vedno in povsod ... :D A ti ne? A smrtno resno uživaš? :o Ma more bit k v cerkvi. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 Še kar nam ni jasno, da nas Hrvati, kljub temu da smo jim vsako sezono prinesli 60 % vsega dobička od turizma kar je pri njih vsaj 50 % letnega BDP ja (kar preračunano pomeni 30 % BDP slo dnarja v njihovem proračunu), nas še vedno nemarajo, sej jest bi šu kam drgam na morje pa žal finance tega ne dopuščajo. Bom pač moral potrpeti da eni Nemci k so prišli pol ure za mano že plačujejo hrano, medtem ko jaz svojo še čakam,.... PS (lahkodasempretiravalkarseštevilktičepress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 Jst se nikol ne hecam in mislim vse smrtno resno ... :rolleyes: ... uživat pa skušam vedno in povsod ... :D A ti ne? hmmm ne zmeri - pa ne pusot ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 Še kar nam ni jasno, da nas Hrvati, kljub temu da smo jim vsako sezono prinesli 60 % vsega dobička od turizma kar je pri njih vsaj 50 % letnega BDP ja (kar preračunano pomeni 30 % BDP slo dnarja v njihovem proračunu), nas še vedno nemarajo, sej jest bi šu kam drgam na morje pa žal finance tega ne dopuščajo. Bom pač moral potrpeti da eni Nemci k so prišli pol ure za mano že plačujejo hrano, medtem ko jaz svojo še čakam,.... PS (lahkodasempretiravalkarseštevilktičepress) Ma ne verjamem, da tolk k njim pritresemo. Hrvatje so Hrvatje in ne bodo zaradi nas nič drugačni. Eni so fajn, drugi so žleht tretji so,... ma ne vem kaj so (sigurn so kej). Dalmatinke so škrte. Kaj čmo tko je, pa koker je, sigurno niso v povprečju nič slabši kot smo mi. Morje, morje imajo super. Kako se morjo ti kurci zaradi ene žlice morja ki ga imamo, tako repenčit. Kot da bi imel tovornjak limon, pa bi pr enmu revežu eno videl, pa bi mu jo hotel spizdit. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 Še kar nam ni jasno, da nas Hrvati, kljub temu da smo jim vsako sezono prinesli 60 % vsega dobička od turizma kar je pri njih vsaj 50 % letnega BDP ja (kar preračunano pomeni 30 % BDP slo dnarja v njihovem proračunu), nas še vedno nemarajo, sej jest bi šu kam drgam na morje pa žal finance tega ne dopuščajo. Bom pač moral potrpeti da eni Nemci k so prišli pol ure za mano že plačujejo hrano, medtem ko jaz svojo še čakam,.... PS (lahkodasempretiravalkarseštevilktičepress) tko je blo pa tko bo pretiraval ali ne nemarajo pa nas, ker mi tja pridemo na dopust oni morjo takrat kao delat za nas k nam na dopust pa ne morjo hebiha totijetakvaplanetapress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 Jst se nikol ne hecam in mislim vse smrtno resno ... :rolleyes: ... uživat pa skušam vedno in povsod ... :D A ti ne? hmmm ne zmeri - pa ne pusot ;) Zato si pa na trenutke siten :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 Jst se nikol ne hecam in mislim vse smrtno resno ... :rolleyes: ... uživat pa skušam vedno in povsod ... :D A ti ne? A smrtno resno uživaš? :o Ma more bit k v cerkvi. B) Še hujš :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 Jst se nikol ne hecam in mislim vse smrtno resno ... :rolleyes: ... uživat pa skušam vedno in povsod ... :D A ti ne? hmmm ne zmeri - pa ne pusot ;) Zato si pa na trenutke siten :P kdo pa ni :( :D :angry: :D :( :D :angry: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Junij 6, 2003 Deli Objavljeno Junij 6, 2003 Sam se bodo stvari obrnile na bolje, glede na to da Hrvaška ponudba (kar se poletnega turizma tiče) ostaja morjre, sonce in lepa narava. to pa je petičnim Nemcem, Italijanom in ostalim na Hrvaškem tako zvanih "dobrim" turistov, postalo premalo ker sta Grčija in Turčija postali bližje in bolj dostopni, kar se pa njihove ponudbe in tretmaja tiče se pa lahko vsak Hrvaški hotelir in gostilničar skrijeta. "Nemce" že počasi nadomeščajo Čehi in ostali vzhodno evropejci iz nižjega ali sreednje-nižjega razreda, teh pa Hrvati sploh ne marajo ker vse prinesejo sabo (beri: polnonaloženaškodakipoavtocestipelje80press). Ostajamo samo mi glupi Slovenci pa še mi smo začeli v Grčijo, Turčijo, Bolgarijo,... hodit ker mamo poln kurc hrvojev in njihovega zmrdovanja. Je pa res da določene stvari ostajajo nespremenljive saj njihovega odpora do kakega kvalitetnega dela ni možno odpraviti, razen z nakupom dela riviere ( o tem več v rubriki "sunčani Hvar" , ko je eden vprašanih rekel, da se boji kaj se bo zgodilo z otokom sedaj ko bo slovenec vrinil svojo delavno mantaliteto,...) Lahko bi napisal še marsikaj pa raje ne bom, ker mam slabo vest letos grem spet na hrvaško na morje :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Junij 6, 2003 Deli Objavljeno Junij 6, 2003 Sam se bodo stvari obrnile na bolje, glede na to da Hrvaška ponudba (kar se poletnega turizma tiče) ostaja morjre, sonce in lepa narava. to pa je petičnim Nemcem, Italijanom in ostalim na Hrvaškem tako zvanih "dobrim" turistov, postalo premalo ker sta Grčija in Turčija postali bližje in bolj dostopni, kar se pa njihove ponudbe in tretmaja tiče se pa lahko vsak Hrvaški hotelir in gostilničar skrijeta. "Nemce" že počasi nadomeščajo Čehi in ostali vzhodno evropejci iz nižjega ali sreednje-nižjega razreda, teh pa Hrvati sploh ne marajo ker vse prinesejo sabo (beri: polnonaloženaškodakipoavtocestipelje80press). Ostajamo samo mi glupi Slovenci pa še mi smo začeli v Grčijo, Turčijo, Bolgarijo,... hodit ker mamo poln kurc hrvojev in njihovega zmrdovanja. Je pa res da določene stvari ostajajo nespremenljive saj njihovega odpora do kakega kvalitetnega dela ni možno odpraviti, razen z nakupom dela riviere ( o tem več v rubriki "sunčani Hvar" , ko je eden vprašanih rekel, da se boji kaj se bo zgodilo z otokom sedaj ko bo slovenec vrinil svojo delavno mantaliteto,...) Lahko bi napisal še marsikaj pa raje ne bom, ker mam slabo vest letos grem spet na hrvaško na morje :( :( Ti kar hodi u Hrvatijo pa čim manj o napisanem razmišljaj, da si z stereotipi ne boš dopusta kvaril. Saj veš kakšni smo ljudje, ko si nekaj vpilimo v glavo sam iščemo stvari in dogodke, ki bi našo tezo potrjevali. In jih tudi najdemo. Lepe stvari pa nevidno polzijo mimo nas. Ne pusti se sam sebi zajebavat. B) Te bodo že Hrvatje zadost. :D Toda : Ogromno jih bo, ki te bodo prijetno presenetili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Junij 6, 2003 Deli Objavljeno Junij 6, 2003 Sam se bodo stvari obrnile na bolje, glede na to da Hrvaška ponudba (kar se poletnega turizma tiče) ostaja morjre, sonce in lepa narava. to pa je petičnim Nemcem, Italijanom in ostalim na Hrvaškem tako zvanih "dobrim" turistov, postalo premalo ker sta Grčija in Turčija postali bližje in bolj dostopni, kar se pa njihove ponudbe in tretmaja tiče se pa lahko vsak Hrvaški hotelir in gostilničar skrijeta. "Nemce" že počasi nadomeščajo Čehi in ostali vzhodno evropejci iz nižjega ali sreednje-nižjega razreda, teh pa Hrvati sploh ne marajo ker vse prinesejo sabo (beri: polnonaloženaškodakipoavtocestipelje80press). Ostajamo samo mi glupi Slovenci pa še mi smo začeli v Grčijo, Turčijo, Bolgarijo,... hodit ker mamo poln kurc hrvojev in njihovega zmrdovanja. Je pa res da določene stvari ostajajo nespremenljive saj njihovega odpora do kakega kvalitetnega dela ni možno odpraviti, razen z nakupom dela riviere ( o tem več v rubriki "sunčani Hvar" , ko je eden vprašanih rekel, da se boji kaj se bo zgodilo z otokom sedaj ko bo slovenec vrinil svojo delavno mantaliteto,...) Lahko bi napisal še marsikaj pa raje ne bom, ker mam slabo vest letos grem spet na hrvaško na morje :( :( Ti kar hodi u Hrvatijo pa čim manj o napisanem razmišljaj, da si z stereotipi ne boš dopusta kvaril. Saj veš kakšni smo ljudje, ko si nekaj vpilimo v glavo sam iščemo stvari in dogodke, ki bi našo tezo potrjevali. In jih tudi najdemo. Lepe stvari pa nevidno polzijo mimo nas. Ne pusti se sam sebi zajebavat. B) Te bodo že Hrvatje zadost. :D Toda : Ogromno jih bo, ki te bodo prijetno presenetili. Sam je tud res da kadar koli smo šli s kolegi na morje je prišlo do zapletov, ki so vodili v fizična obračunavanja, zdej mam pa zapletov s kakimi lokalci mal dost,..... rad bi užival,......MAH KURAC KUPIL BOM KRK (1amaškajdnarjazasoinvestiranjepress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno Junij 6, 2003 Deli Objavljeno Junij 6, 2003 Hmmm... kaj boš kupval Krk, itak smo skori že sami Slovenci gor!! Jest hodim na Krk že dobrih 10 let in moram rečt, da slabih izkušenj z domačini nimam, kvečjemu dobre. Trgovine so na začetku ble bl prazne in so začel nabavljat stvari, katere smo iskali ko smo bli na dopustu. Tako da so zdej že mogoče celo bolje založene z blagom kot pri nas. Kolegov in kolegic sm spoznala tam ful velik, od hrvatov, avstrijcev, američanov, italjanov. Prežural smo noro velik, pa tud pijača in jedača je velikokrat padla zastonj iz strani domačinov!!! Ne vem, men je Krk enostavno všeč, še najbl mi je pa všeč, da dones po šihtu pičimo z motorji dol za vikend paket. :D :) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 6, 2003 Deli Objavljeno Junij 6, 2003 MAH KURAC KUPIL BOM KRK (1amaškajdnarjazasoinvestiranjepress) fak a misliš da sem neumen jadran=mrtvomorepress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Junij 9, 2003 Deli Objavljeno Junij 9, 2003 Sam nisem imel s sosedi nikol problemov. Problem so pa tisti slovenci (nalašč sem jih napisu z malo) k pridejo na Hrvašk pa pozabjo Slovensko govort. Matr me razpizdijo. Dokler bomo Slovenci, naj vsaj govorimo svoj jezik!!! Če se grejo turizem, nas bojo razumel, če bodo hotl met biznis. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 9, 2003 Deli Objavljeno Junij 9, 2003 Sam nisem imel s sosedi nikol problemov. Problem so pa tisti slovenci (nalašč sem jih napisu z malo) k pridejo na Hrvašk pa pozabjo Slovensko govort. Matr me razpizdijo. Dokler bomo Slovenci, naj vsaj govorimo svoj jezik!!! Če se grejo turizem, nas bojo razumel, če bodo hotl met biznis. :angry: ti spa res en specialc :angry: a pol tkole po Slovencih tut u Austriji, u Franciji, na Karibih pluvaš.. če govorijo francosko, nemško & angleško dej ne takih pisat, sej bo še kdo mislu da tje vručina u glavo udarla :rolleyes: jstnehodmtjapress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Junij 9, 2003 Deli Objavljeno Junij 9, 2003 Sam nisem imel s sosedi nikol problemov. Problem so pa tisti slovenci (nalašč sem jih napisu z malo) k pridejo na Hrvašk pa pozabjo Slovensko govort. Matr me razpizdijo. Dokler bomo Slovenci, naj vsaj govorimo svoj jezik!!! Če se grejo turizem, nas bojo razumel, če bodo hotl met biznis. :angry: ti spa res en specialc :angry: a pol tkole po Slovencih tut u Austriji, u Franciji, na Karibih pluvaš.. če govorijo francosko, nemško & angleško dej ne takih pisat, sej bo še kdo mislu da tje vručina u glavo udarla :rolleyes: jstnehodmtjapress ja vročina. Poj pa govorte tut na Hrvaškem svetovni jezik Angleščino ni problem. Zakaj bi govoril po Hrvaško a misliš da se mormo zgledovat po naših ritoliznih politikih, ki na hrvaški televiziji govorijo hrvaško. Kdaj si že vidu hrvata, da je pri nas govoril Slovensko. Kle me pa ne boš prestavu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 9, 2003 Deli Objavljeno Junij 9, 2003 Sam nisem imel s sosedi nikol problemov. Problem so pa tisti slovenci (nalašč sem jih napisu z malo) k pridejo na Hrvašk pa pozabjo Slovensko govort. Matr me razpizdijo. Dokler bomo Slovenci, naj vsaj govorimo svoj jezik!!! Če se grejo turizem, nas bojo razumel, če bodo hotl met biznis. :angry: ti spa res en specialc :angry: a pol tkole po Slovencih tut u Austriji, u Franciji, na Karibih pluvaš.. če govorijo francosko, nemško & angleško dej ne takih pisat, sej bo še kdo mislu da tje vručina u glavo udarla :rolleyes: jstnehodmtjapress ja vročina. Poj pa govorte tut na Hrvaškem svetovni jezik Angleščino ni problem. Zakaj bi govoril po Hrvaško a misliš da se mormo zgledovat po naših ritoliznih politikih, ki na hrvaški televiziji govorijo hrvaško. Kdaj si že vidu hrvata, da je pri nas govoril Slovensko. Kle me pa ne boš prestavu! te pa ne bom.. kaj čmo .. vsakemu svoje - delaj kakor ti drago in dovoli drugim da počno po svoje - ok ? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se