Vale Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 (popravljeno) Tadej, kako že gre una štorija o TC-ju :P Popravljeno Julij 1, 2003. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Kakorkoli že - Linda na Pelegrinu (hrvaška :blink: ) je zakon!!!! Najlepše se smeje, vedno naju je zelo vesela ( menepravmaloobjamepress), (jazjoobjamemnazajpress), posadi naju za najboljšo mizo z najlepšim pogledom na morje, kljub trumi italijanskih upokojencev takoj zamenja glasbeni repertoar in našopa Clashe.... Ker sva prijazna. Ker se vedno vračava, ker je tudi ona prijazna.... :) :rolleyes: p.s. O šikaniranju Slovencev ne duha ne sluha. :huh: p.p.s Ni važno kdo si, kaj si, kje si..... če si Človek. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Res zanimivo kok vas ŠIKANIRAJO!!!!!! Mene niso še nikol..........res ne.........torej iz vsega tega sklepam,da je problem lahko tudi KJE DRUGJE. :ph34r: :ph34r: Ej sej nisem nobenga poimensko mislu.....ustavte konje!!!!! :ph34r: :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Res zanimivo kok vas ŠIKANIRAJO!!!!!! Mene niso še nikol..........res ne.........torej iz vsega tega sklepam,da je problem lahko tudi KJE DRUGJE. :ph34r: :ph34r: Ej sej nisem nobenga poimensko mislu.....ustavte konje!!!!! :ph34r: :ph34r: Klimbra zadel si z glavico na žebljico ... se pridružujem ugotovitvam ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Klimbra zadel si z glavico na žebljico ... Ubogi Klimbra.... a kar z glavico po žeblju???? :o Po moje pa to mal boli.... :unsure: :huh: :lol: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Julij 3, 2003 Deli Objavljeno Julij 3, 2003 Kroati so ugotovili, da nas je slovencev na njihovih otokih do tega datuma 40% manj kot do istega datuma lani (čeprav je letos bolj vroče) Mogoče bodo ugotovili, da če delajo po sistemu : Evo, ovo ti je more, daj pare ; ne bodo delali za nas, ampak čehe in slovake Bravo vsem, ki ste se namesto v hrvatijo odločili oditi kam drugam. (jaz še nisem zbral tega poguma) Tovariški pozdrav, El Barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Julij 6, 2003 Deli Objavljeno Julij 6, 2003 Na lastni koži sprobano, v rit so mi lezli ko švabom pri sosednji mizi. Še malo bolj, pa bi bilo že kičasto. LP, El b. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se