vapotek Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Nisem več ziher. Neka vas pač, usred ničega. :alien1: Ma ja, itak ni pomembno. Vukojebina pač... da vidm, kaj se po mojmu kurniku dogaja :whistle: Končno si tukaj! :D Smo te že ful pogrešali. :P
MARJA Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 da vidm, kaj se po mojmu kurniku dogaja :whistle: Lisice so not uletele :naughty:
Orange Objavljeno Oktober 24, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 ...delate ja... ...slabi vtis.... :evilgrin: Tut to je treba znat ! :naughty:
DESIM Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 (popravljeno) ...kako že FOČAK... :P ...ne moreš ,da verjameš!!--kaj dogaja!!--ja..zima gre..!! ..grem kofeto spit !! Popravljeno Oktober 24, 2008. Popravil DESIM
Mutika Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Zakaj hodiš, če imaš tak odnos (kot je v boldu)? Ostani doma ... Dober dan, frogeci! :worship: Pa še posebej tebi, mashina, kot čisto posebnemu frogcu! :winkiss: :naughty: :evilgrin:
maus Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Končno si tukaj! :D Smo te že ful pogrešali. :P Vem ja... zato sem pa tud pršu :lol1: Lisice so not uletele :naughty: če so lisčke, me še ne moti .. za lisjake imam pa zdravilo :whistle: Dober dan, frogeci! :worship: Da ti nau frogec kam uletu :lol1: :004
Mutika Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Da ti nau frogec kam uletu :lol1: :004 Iz tvojih usta u božije uši ... :whistle: :P :lol1: ! :winkiss:
MATjuska Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Dan, Ljubljana! :winkiss: Preživeli Liziko? :naughty:
Rude Boy Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Iz tvojih usta u božije uši ... :whistle: :P :lol1: ! :winkiss: picajzli so malo niže ! :P
AlterMann Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Preživeli Liziko? :naughty: god shave the queen...
BremzPenzl Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Dan, Ljubljana! :winkiss: Preživeli Liziko? :naughty: Ka ste bougi Queen naredli, ka je revmo fasala v totem vašem močvirji... ... če bi na Štajersko prišla bi ji blo ziher fajn... .. sploh če bi jo v kako klet pelali....
Port Folio Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Dober den Ljubljana, pa prebežniki tudi :whistle: .
Miha Z. Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Danes začuda ni bilo megle...zanimivo... :blink: Kva a če delam v Ljubljani se morem imet za žabarja al .... :unsure:
Port Folio Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Kva a če delam v Ljubljani se morem imet za žabarja al .... :unsure: . . . ne, ns je itak premal :slap: .
Orange Objavljeno Oktober 25, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 25, 2008 Danes začuda ni bilo megle...zanimivo... :blink: Kva a če delam v Ljubljani se morem imet za žabarja al .... :unsure: Jaz delam tut v Wajdovšni pa se nimam z primorca (mono) :naughty: !Pol se pa vsakdan srečava nekje na Hrušci! :worship: PS:a ti si tist k ovinke seka ke čez? :krneki:
Death Angel Objavljeno Oktober 25, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2008 Danes začuda ni bilo megle...zanimivo... :blink: Kva a če delam v Ljubljani se morem imet za žabarja al .... :unsure: :evilgrin: :evilgrin: ki s pa ti sm pršu djlt mrš na naš konc nazaj spt bi se rd švercu :whistle:
Mutika Objavljeno Oktober 25, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2008 Jst tut iz kotline. LP :hmm: No, če je temu tako, potem pa voščim lahko noč, kotlinarji! :whistle: :rolleyes: :winkiss:
Miha Z. Objavljeno Oktober 26, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2008 (popravljeno) Jaz delam tut v Wajdovšni pa se nimam z primorca (mono) :naughty: !Pol se pa vsakdan srečava nekje na Hrušci! :worship: PS:a ti si tist k ovinke seka ke čez? :krneki: Ne jest se furam čez "rovte" (Col,Podkraj,.. ) Popravljeno Oktober 26, 2008. Popravil Miha Z.
Miha Z. Objavljeno Oktober 26, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2008 :evilgrin: :evilgrin: ki s pa ti sm pršu djlt mrš na naš konc nazaj spt bi se rd švercu :whistle: Jebi ga :whistle:
Bmflar Objavljeno Oktober 26, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2008 Jest tut iz obrobja LJ kotline :headbang: .... sej ne da bi se hvalil s tem :rolleyes:
Orange Objavljeno Oktober 27, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 (popravljeno) Ne jest se furam čez "rovte" (Col,Podkraj,.. ) Ja sj to bo to :headbang: Popravljeno Oktober 27, 2008. Popravil Orange
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se