motoristek Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 ..aha....ja...dan :rolleyes: ... :krneki: !!jutri pa gasaaaaa!!!! Kam ti to frogec... :whistle:
Orange Objavljeno December 3, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 3, 2008 Kam ti to frogec... :whistle: Mi smo navajen na vlago tko da nam ni problem če mal dol leti! :naughty:
Mutika Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Jutro! Bljek, kako zgodaj je ... :wacko: :zzz: :) ! Naj bo lep dan za vse in vsakega posebej!
Orange Objavljeno December 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2008 Lep deževn dan prestolnica :worship:
maus Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 prav imaš ... krasen dan ... ravno prav za žabje krake :lol1:
Mutika Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Zdravo, frogeci! Kako vam gre? Najbrž imate svojo ljubljeno Ljubljano že lepo okrašeno, kajne? Bi mogoče kdo namontiral kakšno frišno slikico? Ful so mi všeč vse te lučke in Ljubljana je res lepa, ko jo tako praznično ovenčajo. No, privoščite nam! Tole pa sem našla na spletu ... DESIM 1
maus Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 ..... Ful so mi všeč vsi ti lulčki in ljubljančani.... .No, privoščite nam! :lol1: .. se mi je kar zdelo ja :lol1: :winkiss:
Mutika Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 :lol1: .. se mi je kar zdelo ja :lol1: :winkiss: Maus, ti si en bimbo! :angry: :evilgrin:
maus Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Maus, ti si en bimbo! :angry: :evilgrin: se strinjam ... ni bilo lepo od mene :closedeyes: ... če bi lahko, bi zbrisal.. pa ne morem :unsure: :friend2: se ti odddolžim s kufetkom :004
Mutika Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 se strinjam ... ni bilo lepo od mene :closedeyes: ... če bi lahko, bi zbrisal.. pa ne morem :unsure: :friend2: se ti odddolžim s kufetkom :004 OK! Deal! :OK:
Port Folio Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 @mutika, če me vržejo pota v nočni center dobiš pičture . . . drugače, pa ne vidim recesije pred LJ "lokosejem" . . .
Furioso Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 @mutika, če me vržejo pota v nočni center dobiš pičture . . . drugače, pa ne vidim recesije pred LJ "lokosejem" . . . No, jaz vidim vsaj "redukcijo"... :P
Port Folio Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 No, jaz vidim vsaj "redukcijo"... :P . . furi ne glej mikroskopsko . . . :P Neki starih, pa sej letos ne bo oz. ni nič novega O:-)
Furioso Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 . . furi ne glej mikroskopsko . . . :P Eh, moč navade pač... :blush: :blush:
Mutika Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 Dober večer, žabice! :naughty: @ Port Folio, super slikice ... hvala!!! :winkiss:
Orange Objavljeno December 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 7, 2008 Dobr večer žabe ! Dans nobenga sreču na obvoznic ste se vsi poskril :headbang:
Orange Objavljeno December 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 8, 2008 Jutr in v Petek bo dan D
DESIM Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 ...žabari..oj...žabari :krneki: :P
Rude Boy Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 išče se skokica nevesta mlada ! :naughty:
AlterMann Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 išče se skokica nevesta mlada ! :naughty: ti premal si dolgokrak :naughty:
MATjuska Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 Dobro jutro Frogiland! :winkiss:
Rude Boy Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 ti premal si dolgokrak :naughty: imam pa druge prednosti & dednosti, napake in kravate ! kvak ! :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se