MoTo G_P Objavljeno Februar 3, 2009 Opozori Objavljeno Februar 3, 2009 Stari, ne morš vrjet, dans grem do glavne in tm k je zavarovalnca, na stavbi čez cesto, gor na vrh tip kr z lopato meče dol sneg, spodi pa folk, eneparim k niso vedl je skor na glavo fuknu, najprej smo misll, da gre samo od ebe pol pa vidmo da en tip dol meče, pa da tista 30 kilska kepa snega fukne enmu na glavo ga ubije...Tko da tud po lj ni varn hodt...heehe :headbang:
casper7 Objavljeno Februar 3, 2009 Opozori Objavljeno Februar 3, 2009 Čer Lj. kako ste kej družba? Jz sm pa glih iz kidanja(pa nobenmu ga nism metu na glavo hehe), in zdej mam pa res že dost tega snega, pa ne zarad dnevnega kidanja, no tut to pomaga ampak enostavno dost ga mam(pa tut ne zard pomankanje mašine med mojim nogam :whistle: ) :alien1:
Port Folio Objavljeno Februar 3, 2009 Opozori Objavljeno Februar 3, 2009 Tko da tud po lj ni varn hodt...heehe :headbang: To ni bilo nikdar, varno mislim :whistle: . Pa itak je bila zraven zavarovalnica :alien1: .
Rude Boy Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 vse teče ! samo stavek, da vse teče, ne teče ! ps ugodno prodam par plavutk št. 44 ! (meni že kožica pomaga) :evilgrin:
vapotek Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 ugodno prodam par plavutk št. 44 ! Kurc škoda, jaz nucam 47. :( pač...duke nukem style fusa B)
maus Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 qua je žabe.. ste se poskrile :P :whistle:
Mutika Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Ojlala, frogeci! :whistle: :winkiss:
Lencdo Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Stari, ne morš vrjet, dans grem do glavne in tm k je zavarovalnca, na stavbi čez cesto, gor na vrh tip kr z lopato meče dol sneg, spodi pa folk, eneparim k niso vedl je skor na glavo fuknu, najprej smo misll, da gre samo od ebe pol pa vidmo da en tip dol meče, pa da tista 30 kilska kepa snega fukne enmu na glavo ga ubije...Tko da tud po lj ni varn hodt...heehe :headbang: :headbang: vsi mi pravjo kok je motor nevarn...jst jim pa pravm kaj pa če iz bajte stopm pa mi cegu pade na glavo NO VIDTE O ČEM VM GOVORIM :worship: :headbang: Bike is my life
Port Folio Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Kurc škoda, jaz nucam 47. :( Se spet po dolgem štuliš, a? Škrtca nisi nč rufnu k si bil v prestolnici :yawn: . 47 taco imaš :eek: , a lahko sploh šaltaš :kva1: . D. DAN Lj z okolico :yea1:
casper7 Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 @Lencdo, kok sm se pa zdele nasmeju tvojmu postu.....isto jz rečem hehe Pa čer Lj..
maus Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 kva je dj frogacland :naughty: a b se rt kkšn krvau useknu :whistle: :beeer2:
casper7 Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 Dan Lj. ........ a dej maus ne me smejat hehehehe
Mutika Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 En lep, protivečerni pozdrav! :whistle: :rolleyes:
MoTo G_P Objavljeno Februar 7, 2009 Opozori Objavljeno Februar 7, 2009 :headbang: vsi mi pravjo kok je motor nevarn...jst jim pa pravm kaj pa če iz bajte stopm pa mi cegu pade na glavo NO VIDTE O ČEM VM GOVORIM :worship: :headbang: Bike is my life Bom še posnetk objavu, kako se ena zlo velka kepa snega razmaže, na tla, 5 metrov okol je vse pošprical...Sam hecn ej blo kako so ženske vreščale...muaahahaha :evilgrin: :naughty:
casper7 Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Dan Lj. vreme gre neki na bolš, uuuhhhhuuuuu :evilgrin: še mal, še mal, še mal
Lojze Knapić Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Dober daaaaaaan! :whistle: bog day, stara.... :naughty:
SCORPIONS Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 ...heellllooe..again....zmajland..!! a kaj ža furkate....sory..!! :photo:
Mutika Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 bog day, stara.... :naughty: Ooo, ... Knapićev! :rolleyes:
Rude Boy Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 a kaj ža fukate....sory..!! :photo: veš da ! :whistle:
MARJA Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 Dobr zjutrej :worship: Jutri po nove gume, pol pa gasssssaaaaaaa
DESIM Objavljeno Februar 11, 2009 Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 ...gremo na :beer2: ... ...mater namesto da jaz motorje furam jih sam še na prikolcah in kombijih prevažam...bo pestro letos...že vidim.. :krneki: ..zmajčeki oj tmalčeki.. :rolleyes:
casper7 Objavljeno Februar 11, 2009 Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 (popravljeno) Čer Lj. kako smo? Smo kej vozil dons? Eni smo, in smo happy..... Popravljeno Februar 11, 2009. Popravil casper7
casper7 Objavljeno Februar 12, 2009 Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 Dan Lj. če je kdo pr cajtu naj se jav, nardimo kšn krog skp :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se