mig72 Objavljeno April 22, 2010 Opozori Objavljeno April 22, 2010 ma vi niste žabice vi ste (smo) ŽOLNE :beer1:
Mutika Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Če zanese koga pot mimo, ... dogajalo se bo !!! :yes: SPRING FEST No. 1, FAROVEC 2010 Prvi tovrstni festival v Sloveniji v času spomladanskih počitnic! Slovenski Spring break! Jezero Farovec pri Slovenski Bistrici 30.april – 2.maj 2010 Odlična priložnost kje preživeti praznični vikend – na festivalu glasbe, veselja in druženja, v prelepem okolju jezera Farovec! V treh dneh festivala bo nastopilo 36 skupin: Laibach, Psihomodo pop, Niet, Murat & Jose Band, Hladno pivo, Mi 2, Zablujena generacija, Leaf fat, The drinkers, Katalena, Drumatical Theatre, Superbutt, Siti hlapci, Jerry & Blueberry, IRIE FM, Muškat hamburg, Kud idijoti, Suasages, Toxic Heart, Iron median in še in še...) ter mnogo še neuveljavljenih skupin - Cabbage, Infidia, Ashton's Kitchen ... http://www.springfest.si/index.html Vabljeni !
Carp Objavljeno April 27, 2010 Opozori Objavljeno April 27, 2010 Po Celovški že grmi bo treba it na Grobnik
Carp Objavljeno April 27, 2010 Opozori Objavljeno April 27, 2010 Po Celovški že grmi bo treba it na Grobnik Pozno popoldan sem se z malo sreče vrnil z Grobnika, okoli mene občutek žalosti, Grobnik je terjal svoj davek, tako na cesti kot na dirkališču. Naj Vas spremlja sreča. casper7 1
Greeny Objavljeno April 28, 2010 Opozori Objavljeno April 28, 2010 Pozno popoldan sem se z malo sreče vrnil z Grobnika, okoli mene občutek žalosti, Grobnik je terjal svoj davek, tako na cesti kot na dirkališču. Naj Vas spremlja sreča. Se pridružujem tvojemu razmišljanju .... Veliko prevoženih kilometrov se je nabralo čez podaljšani vikend,.... še en vikend z grenkim priokusom ...... Pazite nase, ker drugi ne bodo na vas !!! casper7 1
maus Objavljeno April 28, 2010 Opozori Objavljeno April 28, 2010 br'jutr sončna Ljubljana .... punčke so že dale douge gate dol in se že vidjo ... casper7 in Sky 2
Greeny Objavljeno April 28, 2010 Opozori Objavljeno April 28, 2010 br'jutr sončna Ljubljana .... punčke so že dale douge gate dol in se že vidjo ... :naughty: casper7 1
trebor Objavljeno April 28, 2010 Opozori Objavljeno April 28, 2010 br'jutr sončna Ljubljana .... punčke so že dale douge gate dol in se že vidjo ... Se je prav nevarno vozit po Ljubljani odkar je postalo toplo :naughty:. LP Robert Sky 1
SCORPIONS Objavljeno April 30, 2010 Opozori Objavljeno April 30, 2010 ...cafe racerji......nova lokacija v prestolnici....bar- restavracija...med kinom šiška in celovško pri podhodu ....za bikerje parking zagotovljen................
mig72 Objavljeno Maj 1, 2010 Opozori Objavljeno Maj 1, 2010 kaj je to tam kjer je bla oz je še vedno bombonera ?pri avtobusni postaji ?
SCORPIONS Objavljeno Maj 2, 2010 Opozori Objavljeno Maj 2, 2010 kaj je to tam kjer je bla oz je še vedno bombonera ?pri avtobusni postaji ? mal naprej proti centru ....objekt ...končni ....ima bel nadstrešek...črne fotelj stole...ratan,,,,to je isti objekt na kateri drugi strani je ..trgoavto..to je pa na kontra strani...proti bonbonjeri....ja...:beer1:.....
trebor Objavljeno Maj 2, 2010 Opozori Objavljeno Maj 2, 2010 To je pod restavracijo Pomaranča, razen, če ni to njihova podružnica . LP robert
SCORPIONS Objavljeno Maj 2, 2010 Opozori Objavljeno Maj 2, 2010 To je pod restavracijo Pomaranča, razen, če ni to njihova podružnica . LP robert tko ja....:beer1:
trebor Objavljeno Maj 2, 2010 Opozori Objavljeno Maj 2, 2010 aha , zdej vem kje :yes: Mig, to bo :beer1:, ali s smetano v tem lokalu. LP Robert
Orange Objavljeno Maj 2, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Maj 2, 2010 ...cafe racerji......nova lokacija v prestolnici....bar- restavracija...med kinom šiška in celovško pri podhodu ....za bikerje parking zagotovljen................ Ke grem pa loh peš
trebor Objavljeno Maj 2, 2010 Opozori Objavljeno Maj 2, 2010 Ke grem pa loh peš In se potem zliješ domov :naughty: . LP Robert
Orange Objavljeno Maj 2, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Maj 2, 2010 In se potem zliješ domov :naughty: . LP Robert Nak grem kr peš domov
Carp Objavljeno Maj 3, 2010 Opozori Objavljeno Maj 3, 2010 ŽABEEEEEEEEEEEEEEE reglajo, dž pada, jest pa čez okn gledam in premišljujem kako bo ta teden moja strupenjača počivala v garaži k vreme prou nč obeta
Greeny Objavljeno Maj 3, 2010 Opozori Objavljeno Maj 3, 2010 ja sej za Cankarjevo gimnazijo naj bi se tud dobival, pa še ne bodo težil redarji in poli-ji. Sam po bifejih bi se vlačil
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se