paris2 Objavljeno Oktober 27, 2008 Deli Objavljeno Oktober 27, 2008 (popravljeno) Ojla, Ker imamo temo kjer pokažemo kaj vozimo, bi imeli še temo kaj imamo na glavi kadar vozimo. :krneki: Priporočena slika in kratek opis oz. model čelade. npr.: HJC, model FS-10 z internim sončnim vizirjem. Zamenjal še zunanji vizir s temnim. Kupil avgusta 2007. čaw baw, Aleš Popravljeno Oktober 27, 2008. Popravil paris2 bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Oktober 27, 2008 Deli Objavljeno Oktober 27, 2008 One Industries Kombat Camo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
orly Objavljeno Oktober 27, 2008 Deli Objavljeno Oktober 27, 2008 trenutno imam tole z nasledno sezono nov motor pride tudi malo bolša čelada ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 27, 2008 Deli Objavljeno Oktober 27, 2008 Jz sm si pa komi lani prborila tole X-lite(ko) 801rr, kr zadovolna :yes: (sicer mi pa kj druzga ne preostane, k mi čist nč druzga ne paše na glavo). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Oktober 27, 2008 Deli Objavljeno Oktober 27, 2008 Od leta 1992 vozim samo Schubertke in ostal bom na Schubertkah ima vse:dobro zračenje,notranji temni vizir,dobro dihtačeprav je preklopna,ima pripravljeno za slušalke,možnost odstraniti in dati na čiščenje notranjo oblogo in ni nikakršnega problema z rez.deli.Če bi kdaj menjal edino z Arajko sicer pa nisem neki dirkač in nepotrebujem čelade za na piste,pa tudi nekje 500 EU je max.kar bi reskiral za čelado Arajka res da je malo lažja je pa ca 2X dražja. Ps. imam pa razen 4-rih šubertk eno Schoe eno cajen in par divjih firm te navadne odprte uporabljam za na moped ali samo do mesta. Moje čelade ena 10-ta manjka jo nisem našel je nekje založena! .... 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 27, 2008 Deli Objavljeno Oktober 27, 2008 1. X-lite 701RR MAT ČRNA :whistle: - zakon (pa ne samo zaradi barve). 2. X-lite 901 classic - zakon čelada, škoda da je več ne delajo 3. Dainese ??? - OK čelada ker je lahka, prezračevanje in udobje pa je bogo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kadilec Objavljeno Oktober 27, 2008 Deli Objavljeno Oktober 27, 2008 NZI je bla samo za eno furo, sicer Schuberth 2 x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno Oktober 27, 2008 Deli Objavljeno Oktober 27, 2008 še moja lepa plava zasčita O:-) Marko Ovsenjak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Oktober 27, 2008 Deli Objavljeno Oktober 27, 2008 mat črna x-lite x801rr s srebrno metaliziranim vizirjem in napisom k0ci ter mojim logom :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Oktober 27, 2008 Deli Objavljeno Oktober 27, 2008 nolan n84 pa n52 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Oktober 27, 2008 Deli Objavljeno Oktober 27, 2008 Uvex paše na glavo kot ulita, ena lažjih ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Oktober 27, 2008 Deli Objavljeno Oktober 27, 2008 Uvex paše na glavo kot ulita, ena lažjih ! he he, tale bi pa skor v dolino na Grossglocknerju letela. :D Samo še pinlock si zrihtam, pa bom zmagal: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roadbuster Objavljeno Oktober 27, 2008 Deli Objavljeno Oktober 27, 2008 Nazadnje sem nabavil tole: HJC FS-MAX,vgrajen sončni vizir,preklopna.Za drugo čelado pa ne najdem prave slikice glede poslikave,je pa SHOEI Z-ONE... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rafael Objavljeno Oktober 27, 2008 Deli Objavljeno Oktober 27, 2008 še moja lepa plava zasčita O:-) Enak model kot Helenca, le v sivi barvni shemi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 27, 2008 Deli Objavljeno Oktober 27, 2008 Ena taka tema je že v naftalinu... Po 6 sezonah z XR900 sem si nabavil tole.... Shoei XR1000 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadeusz Objavljeno Oktober 27, 2008 Deli Objavljeno Oktober 27, 2008 jst tudi mam xr 1000...dokupil sem si podbradni del in delno zatemnjen vizir (zgornja polovica) ...fajn čelada :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Martin86 Objavljeno Oktober 27, 2008 Deli Objavljeno Oktober 27, 2008 Evo mojo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anzer Objavljeno Oktober 27, 2008 Deli Objavljeno Oktober 27, 2008 Evo moja cist klasicna Nolanka....ni lih neki special.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Oktober 27, 2008 Deli Objavljeno Oktober 27, 2008 (popravljeno) ...-n-102x2 ...-n-61 ...-GREX OPEN AIR ...braincap-by Louis ...to so novejše--ostalo ni omembe vredno!! Popravljeno Oktober 27, 2008. Popravil DESIM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Oktober 27, 2008 Deli Objavljeno Oktober 27, 2008 AGV - Ti tech (bo potrebno kmal zamenjat) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kobayagi Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 AGV Daystar & Arai VX-Pro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 Evo pa še moja SHOEI X-SPIRIT poslikava Lawson...drugače zelo zadovoljen z njo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Oktober 28, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 (popravljeno) Ena taka tema je že v naftalinu... Po 6 sezonah z XR900 sem si nabavil tole.... Shoei XR1000 eh, je nism najdu... Bomo vidl če se bo ta prijela. Dodajam še čelado od moje boljše polovice: SHARK S800 Butterfly Popravljeno Oktober 28, 2008. Popravil paris2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RenoRaines Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 Arai Viper GT - Freedom Black :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roadbuster Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 (popravljeno) No,pa sem našel slikco še od moje Shoei-ke : shoei z-one grace tc-2 Popravljeno Oktober 28, 2008. Popravil roadbuster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se