aero Objavljeno Junij 9, 2012 Deli Objavljeno Junij 9, 2012 Zok ta je samo še za na polico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 9, 2012 Deli Objavljeno Junij 9, 2012 zvocnike in mikrofon od interkoma ven, vizir in notranji toniran vizir ki sta neposkodovana kolegici za v rezervo (ima enako celado), ostalo pa direkt v smeti. Skoljka poknjena na vec mestih, na dveh mestih se obcuti vdolbine v stiroporu - vse hin. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Butnglavc Objavljeno Junij 10, 2012 Deli Objavljeno Junij 10, 2012 zvocnike in mikrofon od interkoma ven, vizir in notranji toniran vizir ki sta neposkodovana kolegici za v rezervo (ima enako celado), ostalo pa direkt v smeti. Skoljka poknjena na vec mestih, na dveh mestih se obcuti vdolbine v stiroporu - vse hin. Ps tvoja glava in ti, OK? lp A Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno December 20, 2013 Deli Objavljeno December 20, 2013 Pa še moja nova X-Lite 802R ULTRA CARBON Hvala kompi za ugodno rešeno reklamacijo in novo čelado! trebor, pik1, vuk76 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno December 25, 2013 Deli Objavljeno December 25, 2013 Pa še moja nova X-Lite 802R ULTRA CARBON Hvala kompi za ugodno rešeno reklamacijo in novo čelado! Ja , ful je lepa . Kaj pa cena ? Glasnost ? Kako tesni ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno December 25, 2013 Deli Objavljeno December 25, 2013 Ja , ful je lepa . Kaj pa cena ? Glasnost ? Kako tesni ? Prav to še nisem vozil (upam da mi rata v petek in soboto) sem pa letošnjo sezono vozil 802R Melanndri repliko,ki je razen grafike in nekaj malega težja cca 150 gr.,in bil z njo izredno zadovoljen,vozil sem jo na pisti in cesti tko,da zaenkrat ne menjam za drugo,ker je zame res top model. sem pa pred x-lite vozil HJC RPH 10 in ARAI RX7 GP pa mi je 802R najboljša Cena pa 629€,me je pa prav tesnenje odvrnilo od ARAI ker sem imel skozi v čeladi prepih in ko so temperature nižje sem imel solzne oči in posledično slabšo vidljivost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 25, 2013 Deli Objavljeno December 25, 2013 ... X LITE 802 mi je sicer zelo všeč ... ... za vožnjo pri nižjih temperaturah (cca 0 - 6 stopinj) je pa zaradi prepiha čist mim .... tako kot ti praviš za ARAI-ko ... felšasto tesnenje in posledično solzne oči ... . ps. ... po vsaki vožnji daljši od treh ur na takih temperaturah, sem tri dni čist out ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno December 25, 2013 Deli Objavljeno December 25, 2013 ... X LITE 802 mi je sicer zelo všeč ... ... za vožnjo pri nižjih temperaturah (cca 0 - 6 stopinj) je pa zaradi prepiha čist mim .... tako kot ti praviš za ARAI-ko ... felšasto tesnenje in posledično solzne oči ... . ps. ... po vsaki vožnji daljši od treh ur na takih temperaturah, sem tri dni čist out ... Ja itak , to so dirkalne čelade in niso namenjene za potovanja in hladnejše vreme ... Ni vsaka čelada za vse Prav to še nisem vozil (upam da mi rata v petek in soboto) sem pa letošnjo sezono vozil 802R Melanndri repliko,ki je razen grafike in nekaj malega težja cca 150 gr.,in bil z njo izredno zadovoljen,vozil sem jo na pisti in cesti tko,da zaenkrat ne menjam za drugo,ker je zame res top model. sem pa pred x-lite vozil HJC RPH 10 in ARAI RX7 GP pa mi je 802R najboljša Cena pa 629€,me je pa prav tesnenje odvrnilo od ARAI ker sem imel skozi v čeladi prepih in ko so temperature nižje sem imel solzne oči in posledično slabšo vidljivost Za take trenutke je dobr imet prozorna očala pod čelado , da zavaruješ prepih v očeh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno December 25, 2013 Deli Objavljeno December 25, 2013 Ja itak , to so dirkalne čelade in niso namenjene za potovanja in hladnejše vreme ... Ni vsaka čelada za vse Za take trenutke je dobr imet prozorna očala pod čelado , da zavaruješ prepih v očeh Mislim , da je za daljše vožnje in hladnejše vreme potrebno zamenjat čelado ... npr. Shubert S2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 25, 2013 Deli Objavljeno December 25, 2013 Ja itak , to so dirkalne čelade in niso namenjene za potovanja in hladnejše vreme ... Ni vsaka čelada za vse ... imaš prav ... in zavedam se tega ... da je to bolj zračna čelada in podobno .... ... samo vseeno, dejstvo, da je neka čelada "dirkalna" še ne pomeni, da ima zato lahko slabo tesnenje med tesnilno obrobo in vezirjem .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno December 25, 2013 Deli Objavljeno December 25, 2013 ... imaš prav ... in zavedam se tega ... da je to bolj zračna čelada in podobno .... ... samo vseeno, dejstvo, da je neka čelada "dirkalna" še ne pomeni, da ima zato lahko slabo tesnenje med tesnilno obrobo in vezirjem .... Ja , tako pač je , čelada za dirkanje mora biti lahka , mora biti glasnejša da se sliši vse motorje za sabo ... Tesnenje se pa da urediti z nastavitvijo preklopa vizirja , tudi z čiščenjem in mazanjem tesnilne gumice . Pihanje v čelado je pa v glavnem od spodaj , pri bradi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 2, 2014 Deli Objavljeno Februar 2, 2014 Evo moja nova čelada, takšna kot sem si jo želel. Strupena, ne potrebuješ luči . Scarabeo Ervin93, Yoghurt, motofrik in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno Februar 2, 2014 Deli Objavljeno Februar 2, 2014 Evo moja nova čelada, takšna kot sem si jo želel. Strupena, ne potrebuješ luči . P1150209.JPG Scarabeo Plasti dip ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 2, 2014 Deli Objavljeno Februar 2, 2014 Plasti dip ? Uporabil sem tale sprej. Scarabeo Kolen 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Februar 3, 2014 Deli Objavljeno Februar 3, 2014 Evo moja nova čelada, takšna kot sem si jo želel. Strupena, ne potrebuješ luči . P1150209.JPG Scarabeo Tolk je nagravžna,, da mi je pravzaprav - všeč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 3, 2014 Deli Objavljeno Februar 3, 2014 Tolk je nagravžna,, da mi je pravzaprav - všeč. Taman k mojemu motorju bo pasala. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Februar 3, 2014 Deli Objavljeno Februar 3, 2014 evo pa še moja Strupenjačaa bajkr88, piko4321, igorkr in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Februar 3, 2014 Deli Objavljeno Februar 3, 2014 Uporabil sem tale sprej. 689b5d1fd34a24beb81d5cf3de8294a5.jpg Scarabeo a je isto k plasti dip? pač tekoča guma? kolko plasti si pa nanesel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 3, 2014 Deli Objavljeno Februar 3, 2014 a je isto k plasti dip? pač tekoča guma? kolko plasti si pa nanesel Ne poznam plasti dip. Ta sprej se hitro posuši, že po 15 minutah lahko zopet nanašaš. Nanesel sem približno 4 sloje. Pač ena doza za čelado. Za osnovo sem dal belo barvo, tako dobiš resnično fluo barvo. Če daš sivo osnovo ne dobiš tako pikant barve. Osnova naj bo enotna barva, sicer se lahko vidijo odtenki skozi rdečo. Barva je mat in ne bom dal preko zaščitnega glanc sloja, se bo lažje popravljala, če se bo kaj odluščilo ali kaj poškodovalo. Dve RDEČI čeladi na vstromu potem je Scarabeo. Scarabeo Yoghurt, motozajebant in Ervin93 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno Februar 4, 2014 Deli Objavljeno Februar 4, 2014 Ne poznam plasti dip. Ta sprej se hitro posuši, že po 15 minutah lahko zopet nanašaš. Nanesel sem približno 4 sloje. Pač ena doza za čelado. Za osnovo sem dal belo barvo, tako dobiš resnično fluo barvo. Če daš sivo osnovo ne dobiš tako pikant barve. Osnova naj bo enotna barva, sicer se lahko vidijo odtenki skozi rdečo. Barva je mat in ne bom dal preko zaščitnega glanc sloja, se bo lažje popravljala, če se bo kaj odluščilo ali kaj poškodovalo. Dve RDEČI čeladi na vstromu potem je Scarabeo. P1280258.JPG Scarabeo Zdaj se te pa res ne bo dalo zgrešiti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno Februar 4, 2014 Deli Objavljeno Februar 4, 2014 Ne poznam plasti dip. Ta sprej se hitro posuši, že po 15 minutah lahko zopet nanašaš. Nanesel sem približno 4 sloje. Pač ena doza za čelado. Za osnovo sem dal belo barvo, tako dobiš resnično fluo barvo. Če daš sivo osnovo ne dobiš tako pikant barve. Osnova naj bo enotna barva, sicer se lahko vidijo odtenki skozi rdečo. Barva je mat in ne bom dal preko zaščitnega glanc sloja, se bo lažje popravljala, če se bo kaj odluščilo ali kaj poškodovalo. Dve RDEČI čeladi na vstromu potem je Scarabeo. P1280258.JPG Scarabeo Zdaj vaju bom pa lahko videl iz Google maps ko bosta po Savojskih furala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Februar 4, 2014 Deli Objavljeno Februar 4, 2014 Ne poznam plasti dip. Ta sprej se hitro posuši, že po 15 minutah lahko zopet nanašaš. Nanesel sem približno 4 sloje. Pač ena doza za čelado. Za osnovo sem dal belo barvo, tako dobiš resnično fluo barvo. Če daš sivo osnovo ne dobiš tako pikant barve. Osnova naj bo enotna barva, sicer se lahko vidijo odtenki skozi rdečo. Barva je mat in ne bom dal preko zaščitnega glanc sloja, se bo lažje popravljala, če se bo kaj odluščilo ali kaj poškodovalo. Dve RDEČI čeladi na vstromu potem je Scarabeo. P1280258.JPG Scarabeo Upam da si pobrusil prejšnjo barvo drugače je bilo vse delo zastonj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 4, 2014 Deli Objavljeno Februar 4, 2014 ForU2 - na Google mapsu bodo naslednje leto rdeče črte . ludiluka - obrusil Če čelade ne bi bile že malo stare, jih kr ne bi šprical. Tako pa se nisem sekiral, če bo šlo kaj narobe. Saj ni veliko dela, pa jo špricnem še enkrat, če bi se katastrofalno luščilo. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Februar 4, 2014 Deli Objavljeno Februar 4, 2014 Evo še moji 2 ta pobackani. Baje bom mogla letos delat na tem, da bodo na pisti lahko občudovali samo backa na zadnji strani čelade in motorja igorkr, Yoghurt, rosse20 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Februar 5, 2014 Deli Objavljeno Februar 5, 2014 igorkr in Efendi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se