PrimozC Objavljeno November 12, 2014 Deli Objavljeno November 12, 2014 novega pejt kupt ... v BS .. mislim, da sploh ni drag .. mogoče okol10 € ... vpraši sem zadovoljen .. itak je moja najboljša na ceumu svetu nad 270 mi mal piha .. ampak, to je je zato, ker imam povišano šipco ampak pol tako in tako dam v šesto in mi je vseeno :krneki: A šipco na Kawi mislis?...cudno, jaz bi se mal povisal pol sigurno ne bo tudi nad 270 problem...zdaj ce si mislil nad 270 nadmorske visine...pol ni pomoci maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno November 12, 2014 Deli Objavljeno November 12, 2014 šla v Trst po črno mat čelado, domov prinesla to pisanko . Pa še všeč mi je postala :grim . DXR16, skategrizzly, honda2000 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava trebor Objavljeno November 27, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 27, 2014 Pred par dnevi sem dobil od KMC-ja sms, da imajo neke strašne popuste pri prodaji opreme. Tako sem se danes odločil, da grem pogledat, če imajo kaj zame. Namen sem imel kupiti samo buff, ker je ta, ki ga imam sedaj, počasi odslužil svoje. Saj sem ga kupil, celo dva. Aja, pa še čelado zraven. Popolnoma neplansko . Slučajno so imeli še eno XL, pa sem jo preizkusil in nazadnje odnesel domov. Tako, da bo sedaj ta nova za k maši, N85 pa bo delovna čelada za vsak dan :grim LP Robert Efendi, igorkr, Bostjan L in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ditrich Objavljeno November 29, 2014 Deli Objavljeno November 29, 2014 Moji dve sta očiščeni in arhivirani do naslednje sezone.. Tretja pa je na poti in pride v torek na mojo ''tintaro''.. Cant wait.. (lak črna, mirror shield - 2x) UnionJack, Efendi, izibajker in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno November 29, 2014 Deli Objavljeno November 29, 2014 Shoei qwest, fina, lahka 1300g, zračna, kupu novo na ebay - licitaciji za 170€+20€ ptt je pa res, da je moja št. xs :grim Efendi in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.Tito Objavljeno November 29, 2014 Deli Objavljeno November 29, 2014 http://shrani.najdi.si/nalozi1.php# Moja čelada AGV GP PRO že kar stara 7 let bo treba novo dr.Tito 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 29, 2014 Deli Objavljeno November 29, 2014 Za v promet mora bit' čelada VIDNA, pa tudi, če je črna........ Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno November 29, 2014 Deli Objavljeno November 29, 2014 Moja x-lite 702 swift....odlična Efendi in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEBA33 Objavljeno December 20, 2014 Deli Objavljeno December 20, 2014 Božiček prnesu :yes: skategrizzly, builder, Efendi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno December 20, 2014 Deli Objavljeno December 20, 2014 (popravljeno) Ditrich, dne 29 Nov 2014 - 17:29, pravi: Tretja pa je na poti in pride v torek na mojo ''tintaro''.. Cant wait.. (lak črna, mirror shield - 2x) Zanima me od kod si nabavil to tretjo (odprto) čelado? Je to morda Biltwell ? Cena? Hvala za info. Popravljeno December 20, 2014. Popravil izibajker UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno December 20, 2014 Deli Objavljeno December 20, 2014 (popravljeno) Tudi božiček prnesu,del zgodovine Dakarja Popravljeno December 20, 2014. Popravil DAN Bostjan L, builder, DXR16 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno December 20, 2014 Deli Objavljeno December 20, 2014 (popravljeno) Jst bi tudi pokazal čelado, pa mi je fotoaparat zataju. V bistvu je pa še bolje, ker sem jo razbil k' kanto!! .....Čelado, glave ne!! Popravljeno December 20, 2014. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno December 23, 2014 Deli Objavljeno December 23, 2014 Ditrich, dne 29 Nov 2014 - 17:29, pravi: Tretja pa je na poti in pride v torek na mojo ''tintaro''.. Cant wait.. (lak črna, mirror shield - 2x) Zanima me od kod si nabavil to tretjo (odprto) čelado? Je to morda Biltwell ? Cena? Hvala za info. https://www.biltwellinc.com/c32/buy/bonanza-open-face/ https://www.biltwellinc.com/c60/buy/bubble-shields/ V Veroni dobiš eno in drugo. LP izibajker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno December 23, 2014 Deli Objavljeno December 23, 2014 bitwelke dobis tud v Zagrebu. Fer cena pa se blizje je. Letos kupu mat zeleno z oljnim bablom in sm zelo zadovoln. Frend ma oboje z ebaja, ni bitwel, ma vecji bubble samo mu bolj piha in skace sem pa ke. Bom se fotkal pa prlepu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno December 23, 2014 Deli Objavljeno December 23, 2014 Ojla maiden a je tvoja čelada?DINAMIK ima isto... ojla...mau pozn ampak...ja taj moja... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 23, 2014 Deli Objavljeno December 23, 2014 nxyz, maus, vandrovec in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno December 24, 2014 Deli Objavljeno December 24, 2014 https://www.biltwellinc.com/c32/buy/bonanza-open-face/ https://www.biltwellinc.com/c60/buy/bubble-shields/ V Veroni dobiš eno in drugo. LP bitwelke dobis tud v Zagrebu. Fer cena pa se blizje je. Letos kupu mat zeleno z oljnim bablom in sm zelo zadovoln. Frend ma oboje z ebaja, ni bitwel, ma vecji bubble samo mu bolj piha in skace sem pa ke. Bom se fotkal pa prlepu Tenks obema za info. Biltwell roba se dobi tudi pri Mute.Custom (v Gabrovki) po isti ceni kot na netu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dog66 Objavljeno December 24, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 24, 2014 (popravljeno) Preveč lep vikend me je prepriču, da sm kupu tole sanjsko HJC RPHA 10+ CARBON, res nora čelada! Popravljeno December 24, 2014. Popravil dog66 builder, Rayder194, NinjaRider04 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno December 24, 2014 Deli Objavljeno December 24, 2014 pa še moj trio builder, vandrovec, Ata Slon in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno December 24, 2014 Deli Objavljeno December 24, 2014 (popravljeno) Sicer off, ampak js pa ne vem kero naj vzamem....tisto, k bi, ni velikosti....ostale so pa dolgocasne, vsaj preklopne....je pa najbolj prakticna. Poslikave so pa res boooooring. Popravljeno December 24, 2014. Popravil DIN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno December 24, 2014 Deli Objavljeno December 24, 2014 (popravljeno) Sicer off, ampak js pa ne vem kero naj vzamem....tisto, k bi, ni velikosti....ostale so pa dolgocasne, vsaj preklopne....je pa najbolj prakticna. Poslikave so pa res boooooring. A tole poznaš? Roof Boxer V8 Full Black Motorcycle Motorbike Helmet Matt Black O tej čeladi se je že pisalo v tejle temi v postih #385 in #387 pa si malo preberi Popravljeno December 24, 2014. Popravil izibajker TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno December 24, 2014 Deli Objavljeno December 24, 2014 Zjle prvic vidm, dolgocasna res ni , pa jo majo v bsu kokr je netu verjet... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ditrich Objavljeno December 25, 2014 Deli Objavljeno December 25, 2014 Dve sta boljši kto ena.. Leva Bell desna Biltwell izibajker, sayo, ciciban in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno December 25, 2014 Deli Objavljeno December 25, 2014 ...Še ena je doma, ...pa morda bo še kakšna... builder in skategrizzly 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ArcaneWater Objavljeno December 26, 2014 Deli Objavljeno December 26, 2014 (popravljeno) Pa da še js svojo dam zraven Popravljeno December 26, 2014. Popravil Arcanewater skategrizzly, builder, Fazer03 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se