ftp Objavljeno Avgust 8, 2019 Deli Objavljeno Avgust 8, 2019 1 minute ago, Kugelschreiber said: Gospa je ok? Danes gre spet na operacijo. Kugelschreiber, RobiRoberto in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 8, 2019 Deli Objavljeno Avgust 8, 2019 1 minute ago, ftp said: Danes gre spet na operacijo. Drzim pesti, da bodo posledice neopazne. Vso sreco. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Avgust 8, 2019 Deli Objavljeno Avgust 8, 2019 15 minutes ago, Kugelschreiber said: Drzim pesti, da bodo posledice neopazne. Vso sreco. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 8, 2019 Deli Objavljeno Avgust 8, 2019 pred 2 urami, HyperJack pravi: Sava edition a tule si jih kažemo? Nova Mitas zadaj, ampak ne verjamem, da je kaj vplivalo na potek dogodka. Vizirja ni, je šel pm.. ps. skoz rumeni del lahko daš prst.. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno Avgust 30, 2019 Deli Objavljeno Avgust 30, 2019 Nova celadica ? Bostjan L, notranc, kp-kp in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Oktober 16, 2019 Deli Objavljeno Oktober 16, 2019 Evo, po 6 letih sem LS2 zamenjal za Nolan 100 S. Prilega se super, vidno polje je ogromno in neverjetno tiha je proti LS2. Cena? Sitnica.... Pravzaprav sem vzel kar dve... izibajker, vandrovec, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 16, 2019 Deli Objavljeno Oktober 16, 2019 pred 56 minutami, C eagle pravi: Evo, po 6 letih sem LS2 zamenjal za Nolan 100 S. Prilega se super, vidno polje je ogromno in neverjetno tiha je proti LS2. Cena? Sitnica.... Pravzaprav sem vzel kar dve... eno vprašanje, obkrožen del na fotki, je to normalno, tako razprto? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Oktober 16, 2019 Deli Objavljeno Oktober 16, 2019 Just now, DAMI34 said: eno vprašanje, obkrožen del na fotki, je to normalno, tako razprto? Sem šel prav pogledat. Če pogledaš bolje, tisti del, kjer je luknjica je črn in na njem reflektira rumena barva. Je prava optična prevara... Če bi ona le za par milimetrov obrnila glavo v njeno desno, bi videl, da je razmak na obeh straneh enak. Vseeno hvala. Vedno lahko človek kaj spregleda. vandrovec in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Oktober 16, 2019 Deli Objavljeno Oktober 16, 2019 pred eno uro, C eagle pravi: Evo, po 6 letih sem LS2 zamenjal za Nolan 100 S. Prilega se super, vidno polje je ogromno in neverjetno tiha je proti LS2. Cena? Meni se zdi, da je to Nolan N100-5? ...ker je zelo podobna moji, samo meni se zdi težka C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Oktober 16, 2019 Deli Objavljeno Oktober 16, 2019 3 minutes ago, vandrovec said: Meni se zdi, da je to Nolan N100-5? ...ker je zelo podobna moji, samo meni se zdi težka Ja,imaš prav.... Ne vem od kje tisti S. vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Januar 23, 2020 Deli Objavljeno Januar 23, 2020 (popravljeno) Nova čelada mi je prav.....všeč... Popravljeno Januar 23, 2020. Popravil Tedybear VS800, Kugelschreiber, mladench in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Januar 24, 2020 Deli Objavljeno Januar 24, 2020 On 1/23/2020 at 2:14 PM, Tedybear said: Nova čelada mi je prav.....všeč... Caberg duke2? Tud jaz sm menjal. Ostal na isti znamki in integralki. Nism mel cojones kupt klapa. Morda naslednjic..... DAMI34, Tedybear in Joker 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 25, 2020 Deli Objavljeno Januar 25, 2020 skoraj nova Ajronmen edišn with jadranka sticker Kugelschreiber, Andrejcer in Bostjan L 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Januar 25, 2020 Deli Objavljeno Januar 25, 2020 pred 16 urami, Kugelschreiber pravi: Caberg duke2? Ja. Prejšnja Duke 1 me ni razočarala.....pa sem samo malo apdejtal. Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 28, 2020 Deli Objavljeno Januar 28, 2020 DAMI34 in Kugelschreiber 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 22, 2021 Deli Objavljeno Marec 22, 2021 pred tem 2x čiščena, ker dobesedno nisem videl nič Fazer03 in RobiRoberto 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ponikipo Objavljeno Marec 22, 2021 Deli Objavljeno Marec 22, 2021 Tole grafiko sem prvič videl na sinovi kros čeladi ... in vedu, da bo enkrat že prišel ta pravi moment ... ekola, zdej jo imava oba! Taman za mojo čebelico (Hondo MSX), pa tudi na trialu, sploh v hladnem, se lepo obnese gasperX, Joker in Bostjan L 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erikcslo Objavljeno April 28, 2021 Deli Objavljeno April 28, 2021 Je že kdo probal to: https://www.ebay.co.uk/itm/224193824380?fits=Year%3A2005|UKM_Make%3ADucati|UKM_CCM%3A620|UKM_Model%3AMultistrada&_trkparms=ispr%3D1&hash=item3432fe467c:g:SSQAAOSwWMhfhriW&amdata=enc%3AAQAFAAACgBaobrjLl8XobRIiIML1V4Imu%2Fn%2BzU5L90Z278x5ickkgCVySCgrNFPU8Iu85TabMAoCJKCNajblbmaOLrrjaZghqn8amcGs3f8k0ZCfj564fpbRwbb1U66erlGEP3awN64qcX%2B9xwq5n33pYQc0uVfQdOr%2BsWUNl3iSbRMHiPNuWZNaTwcEdFptjHNf9rzpe9%2B5mvdIY1%2BGLrrXa7zj7HowxUVj%2BpBC2fF6%2FKLgFeoOQ9vKOdN841uKknvdFYyd5ftH%2FUdpI%2FXalGk56FA2X%2BEf3Hi5OTmbBJlfKAFJShxm%2BcL10cRSwoxABravN3SmRK6mLjFaskqRzTliTRLmhV2SL5Q53QQeItLQHIYqsTZmvTmc0sljWfliv0cQy5haoIRmb0UuRASBRLxhcG%2FRfJNasHumQ0ZsQORm3oJ8%2F%2BS%2FnMTU9BATS9wptEazhBrPcXXsaO3nOQTymTUAKRhcdzBVfrFmLGLScMJeZbAbr3xTfMwVEqVAjQCoJIplTSoMa%2FafhHVpRkzBHARyQBA1db4XVpHhShpEaOuqCBSOcdAH3GTOrtm%2FbdeEonEe5MV0RsCNgqFMZjUpatboq6Ryrzf4xWjcpFh1jNaf9WjHi%2FmSGSUQZAV8B6AWjOVE1ayrd1DzfPFgWh2c8a8wyJor709zgpxinqUwcEXe%2Bk1tXlk8ZxkGKHub%2BZR2tnZRX0ws5iXUgjRuHcdVoasLOTGm7Csa8yDiFvbc1BG8i6KRcKzuhEs706XIhHU0%2Fv%2BlAg5wTyoQKKp06vH2Fubc5%2FX1AXitlBa7koFGCqWvZ11MvYFDn1ipymdRvHRHEKT5Vgu%2F85lloPZCqE5wcZ6LK7Dagz0%3D|cksum%3A224193824380ea235bba80a24c378487bb0665b932c5|ampid%3APL_CLK|clp%3A2334524 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Maj 8, 2021 Deli Objavljeno Maj 8, 2021 (popravljeno) No pa jo imam. Popravljeno Maj 8, 2021. Popravil Dadi Bostjan L, Grut, bajkr88 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nightmare Objavljeno Maj 8, 2021 Deli Objavljeno Maj 8, 2021 13 hours ago, Dadi said: No pa jo imam. Lahko prosim javiš ali ti čelada kaj piska? Hvala Lp, Samo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Maj 9, 2021 Deli Objavljeno Maj 9, 2021 Zaenkrat ne, ker čakam na sprednjo gumo ??in imam motor na stojalu. Javim takoj, ko naredim prvo furo! Nightmare 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Maj 15, 2021 Deli Objavljeno Maj 15, 2021 (popravljeno) Ob 8. 5. 2021 ob 21:30, Nightmare pravi: Lahko prosim javiš ali ti čelada kaj piska? Hvala Lp, Samo Evo sem jo sprobal prvič. Prvi občutek je odličen. Ne piska, ne žvižga, tišja napram prejšnji in pri hitrostih nad sto zelo stabilna. Na glavi sedi stabilno in po 400km+ je občutek kot, da sem prevozil samo 50km. Verjetno zaradi vzhičenosti nad prvo furco. Čeprav skoraj 200g težja od prejšnje je verjetno zaradi aerodinamike občutek, da je lažja. Vizir testni odlično in z lahkoto se odpira in zapira, najbolj važno je da tesni! Sončni vizir deluje in ko je spuščen ne skače kot pri nekaterih drugih. Pinlock nisem sprobal. Za naked je zelo dobra in priporočam. Pri touring motorju se pojavlja turbolenca in okoli ušes bobni! Z nižjo ali višjo šipco bi verjetno izničil. Nisem pa probal. To je to...meni odgovarja! Popravljeno Maj 15, 2021. Popravil Dadi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nightmare Objavljeno Maj 15, 2021 Deli Objavljeno Maj 15, 2021 4 hours ago, Dadi said: Evo sem jo sprobal prvič. Prvi občutek je odličen. Ne piska, ne žvižga, tišja napram prejšnji in pri hitrostih nad sto zelo stabilna. Na glavi sedi stabilno in po 400km+ je občutek kot, da sem prevozil samo 50km. Verjetno zaradi vzhičenosti nad prvo furco. Čeprav skoraj 200g težja od prejšnje je verjetno zaradi aerodinamike občutek, da je lažja. Vizir testni odlično in z lahkoto se odpira in zapira, najbolj važno je da tesni! Sončni vizir deluje in ko je spuščen ne skače kot pri nekaterih drugih. Pinlock nisem sprobal. Za naked je zelo dobra in priporočam. Pri touring motorju se pojavlja turbolenca in okoli ušes bobni! Z nižjo ali višjo šipco bi verjetno izničil. Nisem pa probal. To je to...meni odgovarja! Supr, hvala za info. Vse kar si napisal drži, žal tudi to okoli turbolence kar še kar rešujem. Žal pa moja piska in še vedno nisem čisto prepričan ali skozi zračnik na bradi ali kje drugje. Bom šel v ponedeljek do TCja pa da vidim kaj imajo za povedat. Lp, Samo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Maj 15, 2021 Deli Objavljeno Maj 15, 2021 pred 7 minutami, Nightmare pravi: Supr, hvala za info. Vse kar si napisal drži, žal tudi to okoli turbolence kar še kar rešujem. Žal pa moja piska in še vedno nisem čisto prepričan ali skozi zračnik na bradi ali kje drugje. Bom šel v ponedeljek do TCja pa da vidim kaj imajo za povedat. Lp, Samo Meni jo bilo kristalno jasno zakaj bobni okoli ušes, ko sem se dvignil prek šipce in je vse utihnilo! Sem probal kawo sx z višjim vizirjem bobni okoli ušes. Z originalnim je vse ok. Moja mt 10 je tudi ok in ni težav. Vse zračnike sem imel odprte in zaprte in ne žvižga. A si probal na čelado dodat podbrani del-trikotnik, da ne piha v čelado? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nightmare Objavljeno Maj 15, 2021 Deli Objavljeno Maj 15, 2021 19 minutes ago, Dadi said: Meni jo bilo kristalno jasno zakaj bobni okoli ušes, ko sem se dvignil prek šipce in je vse utihnilo! Sem probal kawo sx z višjim vizirjem bobni okoli ušes. Z originalnim je vse ok. Moja mt 10 je tudi ok in ni težav. Vse zračnike sem imel odprte in zaprte in ne žvižga. A si probal na čelado dodat podbrani del-trikotnik, da ne piha v čelado? Je tudi meni, ampak postopoma krajšam originalno šipco na motorju. Večje ne želim te pa tudi ne bi rad odrezal več kot je potrebno. Čedalje bolj pa sumim, da je največji krivec tank torba. Trikotnik imam ampak ne pomaga dovol. Okoli obnenja vem, da ni kriva čelada in bom rabil spremeniti kaj drugega, kar se pa tiče žvižganja bodo pa zadevo morali rešiti v TCju. Lp, Samo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se