Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

... jebenti... sem vedu da si bolj zahtevne sorte... ampak...če pa nkol nimaš dost.... pa nkol dost dobr...

... a pol pa tortice delaš... :D

Ja takle mamo....always greedy for more hahahah...in kokr vidš glede na količino tortic je situacija skrajno resna :grim

Objavljeno

.. ja kok cukra bi ti pa pol mogu prnest, da bi te popolnoma zadovoljil....

:hmm:

  • Všeč mi je 2
Objavljeno

.. ja kok cukra bi ti pa pol mogu prnest, da bi te popolnoma zadovoljil....

:hmm:

Hm, probej pa d ugotovimo tapravo količino :ninja::whistle:

Objavljeno

hmmm :hmm: nimam kej probat, k se na to nič ne spoznam....

o sladkarijah vem samo to, da čokolado zavije svizec... odvijem jo pa jest... :D

Objavljeno

hmmm :hmm: nimam kej probat, k se na to nič ne spoznam....

o sladkarijah vem samo to, da čokolado zavije svizec... odvijem jo pa jest... :D

Posodo znaš zih pomivat, tko d to lohk probaš, vmes te bomo pa še kj druzga naučil :grim

  • Všeč mi je 2
Objavljeno

... no ja... pa pozabu sem, da se znam z dozo smetane filat....najraj pa s tako, da dam v smetano še malo vanili sladkorja pa en zamašek ruma... za aromo....

... sam prehitr ne smem stisnit ročke, da mi smetana skoz nos ne useka.... :P

  • Všeč mi je 2
Objavljeno

... no ja... pa pozabu sem, da se znam z dozo smetane filat....najraj pa s tako, da dam v smetano še malo vanili sladkorja pa en zamašek ruma... za aromo....

... sam prehitr ne smem stisnit ročke, da mi smetana skoz nos ne useka.... :P

Maš že dost lufta tm po notranjosti buče, d je tko prehodna hahaha :evilgrin: , boš tisto bogo možgansko celico, k jo premorete moški čist s holesterolom uniču :evilgrin: .....aja HACCP je pr delu pa treba vseen upoštevat veš.

  • Všeč mi je 2
Objavljeno

... tista možganska celica mi čist dobr služi... dela samo na ON-OFF varianto... tko da vmes ni nič... razen če zlo hitr prtiskaš na on/off šalter.... :P

kaj je to HACCP :huh:

a je to kej za na kruh namazat... :D

  • Všeč mi je 2
Objavljeno

... tista možganska celica mi čist dobr služi... dela samo na ON-OFF varianto... tko da vmes ni nič... razen če zlo hitr prtiskaš na on/off šalter.... :P

kaj je to HACCP :huh:

a je to kej za na kruh namazat... :D

FAjn to a ne, d ni velik za mislt kter stikalo treba prtisnt, deci mate vse tko na simpl narjen, babe se mormo pa s kompliciranjem mučt :glare:

HACCP je pa ena bedarija od minimalnih higienskih predpisov.....tko kr neki, da nit za na kruh namazat neb blo :slap:

  • Všeč mi je 3
Objavljeno

nevem, če je prava tema ampak ker tuki tortice gledamo in pečemo in se mal učimo (aneda ne) se mi je zdelo ok. No če pa sem zgrešila temo pa prosim, da mojo objavo prestavijo drugam in se opravičujem za "smetenje"

Čudežni pecilni prašek

Vsaj ena "začimba" ne sme nikoli manjkati v vaši kuhinjski omarici - to je pecilni prašek, ki je nepogrešljiv ne le pri peki, ampak tudi drugih gospodinjskih opravilih. Poglejmo, zakaj!

Zavese

perete skupaj s pecilnim in zavese bodo lepše bele

Beli zobe

Za čiste, bele zobe natrosite nekaj pecilnega praška na zobno ščetko. Deluje kot naravno belilo za zobe, uporabljate ga lahko enkrat na teden.

Lasem povrne sijaj

Če so vaši lasje videti utrujeni in brez leska, dodajte četrt zavojčka pecilnega praška šamponu. Lase operite in sperite. Rezultat - sijajni lasje!

Prežene mravlje

Pecilni prašek je naravni uničevalec mravelj. Posujte ga po poti, kjer se vije kolona neprijetnih gostov in zagotovo jih boste pregnali iz svojega doma.

Ustavi skelenje

Vas peče in skeli, ker vas je pičil komar? Nekaj pecilnega praška zmešajte z vodo v pasto, nanesite na mesto pika, nekaj časa pustite delovati in potem sperite.

Posrka smrad

Se iz vašega hladilnika širi neprijeten vonj? V skledico vsujte pecilni prašek in jo postavite v hladilnik. Prašek bo nevtraliziral neprijeten vonj. Zamenjajte ga vsakih osem tednov.

Odstrani čajne madeže

Madeži od pravega čaja so sila neprijetni za odstranjevanje. Zlahka se jih bomo znebili, če bomo na vlažno krpo nasuli za noževo konico praška in križema podrgnili po madežu.

  • Všeč mi je 2
Objavljeno

nevem, če je prava tema ampak ker tuki tortice gledamo in pečemo in se mal učimo (aneda ne) se mi je zdelo ok. No če pa sem zgrešila temo pa prosim, da mojo objavo prestavijo drugam in se opravičujem za "smetenje"

Čudežni pecilni prašek

Vsaj ena "začimba" ne sme nikoli manjkati v vaši kuhinjski omarici - to je pecilni prašek, ki je nepogrešljiv ne le pri peki, ampak tudi drugih gospodinjskih opravilih. Poglejmo, zakaj!

Zavese

perete skupaj s pecilnim in zavese bodo lepše bele

Beli zobe

Za čiste, bele zobe natrosite nekaj pecilnega praška na zobno ščetko. Deluje kot naravno belilo za zobe, uporabljate ga lahko enkrat na teden.

Lasem povrne sijaj

Če so vaši lasje videti utrujeni in brez leska, dodajte četrt zavojčka pecilnega praška šamponu. Lase operite in sperite. Rezultat - sijajni lasje!

Prežene mravlje

Pecilni prašek je naravni uničevalec mravelj. Posujte ga po poti, kjer se vije kolona neprijetnih gostov in zagotovo jih boste pregnali iz svojega doma.

Ustavi skelenje

Vas peče in skeli, ker vas je pičil komar? Nekaj pecilnega praška zmešajte z vodo v pasto, nanesite na mesto pika, nekaj časa pustite delovati in potem sperite.

Posrka smrad

Se iz vašega hladilnika širi neprijeten vonj? V skledico vsujte pecilni prašek in jo postavite v hladilnik. Prašek bo nevtraliziral neprijeten vonj. Zamenjajte ga vsakih osem tednov.

Odstrani čajne madeže

Madeži od pravega čaja so sila neprijetni za odstranjevanje. Zlahka se jih bomo znebili, če bomo na vlažno krpo nasuli za noževo konico praška in križema podrgnili po madežu.

A ni tole tud za sodo rečeno, no vsaj naša mati jo vsipajo v pralni stroj (kao je bl belo perilo pol), pa v hladilniku ma tud eno šalčko, če kdo kšno mrhovino domov prvleče......tud sicer pa je menda bolj zdravo uporabljat sodo tud pri peki namesto pecilnega (baje je manj kemije al neki, se nisem nikol poglabljala v to).

Objavljeno

... no.... povedala si nekaj razlogov zakaj ga ne smemo jest..... :huh:

Objavljeno

Ninja...ko smo glih pri strupih, ki jih pojemo....

...a ti daješ v torte margarino, al puter....

Objavljeno (popravljeno)

Ninja...ko smo glih pri strupih, ki jih pojemo....

...a ti daješ v torte margarino, al puter....

V mojih tortah ni nobenih maslenih al pa margarinastih krem, ker to je nekaj najbl nagravžnga, poleg rastlinske smetane, kar lahko dobiš v torti. Tud v samem biskvitu ni nobene dodatne maščobe. Vse kreme so mouss-i in s čimbolj naravnimi sestavinami in manj cukra, da se izognem dodatnim E-jem clo marcipan delam sama doma.Za peko piškotkov pa uporabljam izključno maslo, ni šans da dam margarino not (sj je pocen, sm temu primeren je pol tud izdelek). Tko da načeloma od moje torte ne morš tkoj guznt hahahaha.

Popravljeno . Popravil SharpNinja
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

Kaj je enim luštn, k gredo v penzijo....cajt za vrtičkanje ;)

post-16032-0-69198500-1348835841_thumb.jpgpost-16032-0-35549400-1348835856_thumb.jpg

Objavljeno

En tistih vikendov....k te uničjo :wacko:

post-16032-0-19546000-1349588923_thumb.jpgpost-16032-0-61535700-1349588957_thumb.jpgpost-16032-0-32316000-1349588982_thumb.jpgpost-16032-0-23775900-1349589004_thumb.jpgpost-16032-0-08484600-1349589024_thumb.jpgpost-16032-0-93484900-1349589042_thumb.jpgpost-16032-0-62547600-1349589064_thumb.jpg

Objavljeno

... hmmm.. :hmm:

...a veš da bolj ko nabijaš s tole čokolado... bolj mi je všeč... :D

Objavljeno

komi čakam da probam eno tole umetnino.....mljask, mljask :K

Objavljeno

Spet ena penzjonerska in ena "na kmetiji je lepo......" :grim

post-16032-0-89642400-1350377921_thumb.jpgpost-16032-0-06380600-1350377935_thumb.jpg

post-16032-0-39209700-1350377944_thumb.jpg

@Kmetica2....čist mal še :grim

Objavljeno

... jebenti maš spretne prste.... a znaš še kej druzga z njimi tako precizno počet :D

... a si sam na konc prste oblizneš, al si jih sprot, da se ti vse to ne lepi na njih...

..če si se že nažrla tega cukra, ti jih jest pridem oblizvat..... :P

Objavljeno

Moji magicni prstki znajo marskej :evilgrin: (vključno s takimi težaškimi opravili kt je šraufanje Aprilie hahahaha :grim )....prstov si pa ne oblizujem, k to ni higienično delat med kuho no :grrr , tist cukr kr lepo z vodo dol sperem, d se mi neb še kje drugje prjel slučajno :glare:

Objavljeno (popravljeno)

post-16032-0-01347600-1350670456_thumb.jpgpost-16032-0-75738700-1350670479_thumb.jpgpost-16032-0-45505800-1350670564_thumb.jpg

post-16032-0-91360700-1350670511_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil SharpNinja
Objavljeno (popravljeno)

Upam, da je sodelavka ne bo zalila ;)post-16032-0-88520200-1351109412_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil SharpNinja
Objavljeno

... a teglc je tut za pojest.. :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!