SharpNinja Objavljeno December 24, 2012 Opozori Objavljeno December 24, 2012 Če si pa vse tole pojedla, svaka čast Še jaz bi verjetno omagal... Se popravljam....so pojedli, ker jaz ne jem teh sladkih zadev :grrr (hujšam, pa razn tega, d sm vsak dan hujša ni učinka hahaha)...mam pa vedno dost lačnih pomagačev :grim Zivnorc in Kmetica2 2
SharpNinja Objavljeno December 25, 2012 Opozori Objavljeno December 25, 2012 Božično........no, Božička smo včer uspešno odrešili muk, d nau revež tkole zagozden v dimniku :grim Ninč, Zivnorc, ursy in 3 others 6
markII Objavljeno December 25, 2012 Opozori Objavljeno December 25, 2012 Božično........no, Božička smo včer uspešno odrešili muk, d nau revež tkole zagozden v dimniku :grim No, ne glede , da sem v tem času poln vsega mogočega in nemogočega, me tele tvoje umetnije vedno znova mal spomnejo, da je še kaj na svetu, kar bi bilo treba okusit a ni nič padlo med kakšne špranje ... SharpNinja, umetnica51 in Kmetica2 3
SharpNinja Objavljeno December 29, 2012 Opozori Objavljeno December 29, 2012 Zadnja letos....pribor priložen umetnica51, Kmetica2, Zivnorc in 3 others 6
pik1 Objavljeno December 29, 2012 Opozori Objavljeno December 29, 2012 Zadnja letos....pribor priložen .... ja če je pa tole zares zadnja letos, ti pa predlagam mal več reklame za to zadnjo .... ........ poglej, tud za zadnjo motoristično vožnjo v letu je odprta celo samostojna tema .............. ..... pa valjda niso teli tvoji izdelki kej manj vredni ???? Kmetica2 1
SharpNinja Objavljeno December 29, 2012 Opozori Objavljeno December 29, 2012 .... ja če je pa tole zares zadnja letos, ti pa predlagam mal več reklame za to zadnjo .... ........ poglej, tud za zadnjo motoristično vožnjo v letu je odprta celo samostojna tema .............. ..... pa valjda niso teli tvoji izdelki kej manj vredni ???? Eh brez veze delat reklamo, k bo čez ene 4,5 dni že nov dizajn vn pršu hahaha :grim ....cukr je pa itak pocen dns, maš po štacunah na tone cukrastih, redilnih zadev :evilgrin: Kmetica2 1
SharpNinja Objavljeno December 31, 2012 Opozori Objavljeno December 31, 2012 Srečno, kilometrov polno, zdravo in predvsem sladko 2013 pik1, Python, gasperX in 5 others 8
pik1 Objavljeno Januar 1, 2013 Opozori Objavljeno Januar 1, 2013 Srečno, kilometrov polno, zdravo in predvsem sladko 2013 .... a ti to delaš za znane stranke, al to prodajaš, al vse sama poješ ???? u bistvu me res to zanima ... .... mogoče bi pa bil kdaj stranka .... ?????
Kmetica2 Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 .... a ti to delaš za znane stranke, al to prodajaš, al vse sama poješ ???? u bistvu me res to zanima ... .... mogoče bi pa bil kdaj stranka .... ????? Ojla Pik. Saj ne da bi delala reklamo ampak so tortice res odlične. Jaz sem za nečakinjo eno že naročila in je bla vrhunska. Zdej pa komi čakam novo priložnost za novo tortico mljask SharpNinja 1
maus Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 Ojla Pik. Saj ne da bi delala reklamo ampak so tortice res odlične. Jaz sem za nečakinjo eno že naročila in je bla vrhunska. Zdej pa komi čakam novo priložnost za novo tortico mljask men jo kup ... za 8 marc Zivnorc in Kmetica2 2
pik1 Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 (popravljeno) men jo kup ... za 8 marc .... za valentinovo .... ???? ps. ... mogoče kšno tako, iz rozastga cukra ???? Popravljeno Januar 2, 2013. Popravil pik1 Zivnorc, Kmetica2 in pik1 3
Kmetica2 Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 vidva sploh nista resna. Hmmm :hmm: tale za valentinovo pa sploh ni slaba ideja.... Hvala, sej če s Kmetom ne bova vse pohamsala lahko pridete pomagat :grrr Sharpy a vidš še eno valentinovo različico za kmeta in kmetico, za podrobnosti se slišiva ko bo čas za to.
Zivnorc Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 Ka2.... pršpari delo Ninji.... ... bo čist zadost da samo z dozo smetane pa kako jagodo pridem do tebe.... Ninja... ej CARICA SI!!
SharpNinja Objavljeno Januar 3, 2013 Opozori Objavljeno Januar 3, 2013 Ojla Pik. Saj ne da bi delala reklamo ampak so tortice res odlične. Jaz sem za nečakinjo eno že naročila in je bla vrhunska. Zdej pa komi čakam novo priložnost za novo tortico mljask Ka2.... pršpari delo Ninji.... ... bo čist zadost da samo z dozo smetane pa kako jagodo pridem do tebe.... Ninja... ej CARICA SI!! Par dni me ni, pa tolk pohval....hvala Kmetica2, hvala Zivnorc ....se vama bom mogla res oddolžit s kšnim cukrom a ne.....drgać pa tud v novem letu pečica laufa na polno, sm 1.ga sm ji dala frej, 2.ga je pa delavn dan, tko d ni mela kj zabušavat hahahaha Kmetica2 1
SharpNinja Objavljeno Januar 5, 2013 Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 Tkole pa rata, ko se ob 6ih zvečer spomneš, da naslednje jutro rabiš tortico :blink: Kmetica2, TOMCAT, mimaza in 3 others 6
SharpNinja Objavljeno Januar 27, 2013 Opozori Objavljeno Januar 27, 2013 Po zatišju spet s polno paro miksamo dalje Kmetica2, pik1 in umetnica51 3
SharpNinja Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 Da se mal oddahnem od čokolade.....generalka za pusta hrusta umetnica51, RobiRoberto in Kmetica2 3
markII Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 no, sem šel pa še mal v sladki butik pogledat za novitetami, a si bila na dopustu ti mal ker slišim, da vsake toliko tudi v Domžale primahaš, sem pomislil, da bi bilo dobro obudit tisto pristno rokovnjaško navado, ko so mal preverjali, kaj popotniki s seboj tovorijo..... po moje bi se pri tebi kar našlo kaj zanimivega za sladkosnedce Kmetica2 1
SharpNinja Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 no, sem šel pa še mal v sladki butik pogledat za novitetami, a si bila na dopustu ti mal ker slišim, da vsake toliko tudi v Domžale primahaš, sem pomislil, da bi bilo dobro obudit tisto pristno rokovnjaško navado, ko so mal preverjali, kaj popotniki s seboj tovorijo..... po moje bi se pri tebi kar našlo kaj zanimivega za sladkosnedce Ja ene 14 dni po novem letu je bil blažen mir in k sm glih začela čvekat, kok letos pa ni gužve se je usulo ....in sm dobra za vse vikende v februarju (na konc bom mogla še zase torto drugje naročit, k ne bo cajta hahahaha)......no in tako delamo na polno V Domžale primaham vsake 5 dni hahahaha (vikendpaket)...no če bi me včer prestregel, sm mela poln prtljažnik cukra (polizdelkov ) Kmetica2 in umetnica51 2
SharpNinja Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Delaven konec tedna :blink: Ninč, Kmetica2, RobiRoberto in 1 other 4
SharpNinja Objavljeno Februar 12, 2013 Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 Krofek anyone :evilgrin: :evilgrin: umetnica51 in Kmetica2 2
SharpNinja Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 There's something in the air.... umetnica51 in Kmetica2 2
Python Objavljeno Februar 15, 2013 Opozori Objavljeno Februar 15, 2013 Ej, jaz bi krof, če bi le prej videl
SharpNinja Objavljeno Februar 16, 2013 Opozori Objavljeno Februar 16, 2013 Ej, jaz bi krof, če bi le prej videl A litl tu lejt :evilgrin: ...za letos je fertik s krofi, sm že nazaj na tortice šaltala BMWRIDER, BIZIXXX in Kmetica2 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se