Bmflar Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 Oj ! Kdo od vas je vse na Facebooku, da se poklikamo in dvignemo ceno na borzi prijateljev .... Razlaga različnih aplikacij, finte in slične zadeve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 Kaj je to? :hmm: xceno 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 tisti, ki ste že gor, ne pozabite na Društvo prijateljev Lojzeta Knapića mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejba Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 a se da dubit informacijo, kdo je brskal po tvojem profilu - tko kot na motosvetu naprimer =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 js sm se učer dav gor ,tko da zej še mal spoznavam hehe .kr zanimiva stran ... ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 js sm se učer dav gor ,tko da zej še mal spoznavam hehe .kr zanimiva stran ... tudi jaz , he he. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 Uglavnem,ce te ni na fejsbuku,ne obstajas :D ninjaxx in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 Jz sm gor že neki časa, ampk preverjam pa glih na vsake 100let, mi nekak ne potegne :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 :krneki: ....LOJZE--LOJZE--LOJZE.... :krneki: :chase: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 Je kr praktična stvar tale Facebook....najdeš lahko marsikoga....tudi mene :whistle: ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 Jaz... sem. :) In po tanovem tudi v Društvu Lojzeta Knapića mojamiska in ninjaxx 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 Jaz... sem. :) In po tanovem tudi v Društvu Lojzeta Knapića Tale Knapić se gura vsepovsod... :headbang: mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 tisti, ki ste že gor, ne pozabite na Društvo prijateljev Lojzeta Knapića a bomo sfolgal vse.. :hmm: ..motosvet, facebook, še kak netlog.... :D no če se vpišem bom v društvu Lojzeta... :OK: mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 sem :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 10, 2008 Deli Objavljeno November 10, 2008 bemu, evo jaz tud.... kr poklikite me.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno November 10, 2008 Deli Objavljeno November 10, 2008 Jaz ga mam že en čas v bistvu največ zarad skupnih slik z kolegi, da mi jih kar tja namečejo in nimam zasmetenga celga računalnika. Pa da vidm, kok se ma kdo lepo na kašnih potovanjih... :OK: xceno in casper7 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 10, 2008 Deli Objavljeno November 10, 2008 prow v veliko pomoč nam tale tema ni, če ti ne da povezave: ime priimek >>>------> nick-name mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno November 10, 2008 Deli Objavljeno November 10, 2008 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 10, 2008 Deli Objavljeno November 10, 2008 prow v veliko pomoč nam tale tema ni, če ti ne da povezave: ime priimek >>>------> nick-name Itaq mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 10, 2008 Deli Objavljeno November 10, 2008 Iščem Pajkico pa je nikjer ne najdem :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno November 10, 2008 Deli Objavljeno November 10, 2008 Jest tud furam facebook. Še najbolj me zanimajo kakšne slike od kolegov, pa na vsake toliko si pošljemo kakšno sporočilo. ninjaxx in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 10, 2008 Deli Objavljeno November 10, 2008 menda je to samo za face :krneki: mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno November 10, 2008 Deli Objavljeno November 10, 2008 :topic: Še malo in bomo zamenjali realno za virtualno; v vse tej poplavi sodobne tehnologije, kot sta se Sandra Bullock in Sylvester Stallone "dol dala" v filmu Demolition Man :krneki: mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 10, 2008 Deli Objavljeno November 10, 2008 :topic: Še malo in bomo zamenjali realno za virtualno; v vse tej poplavi sodobne tehnologije, kot sta se Sandra Bullock in Sylvester Stallone "dol dala" v filmu Demolition Man :krneki: Jaz bi Sandro tudi dol dal :whistle: . Jo bom vprašal, če bi bla moja prjatlca in oboževalka :evilgrin: mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se