motoristek Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 a bova kaj zamenala? :whistle: Jaz bi dve barbike zamenjal... mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 pa enga medveda mam tud viška, a bi ga kdo??? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 Jaz bi dve barbike zamenjal... no daj, jaz pa teb dva srčka dam.... :P pa mam še men se zdi tud kakega odojka viška.... morm prevert :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 Ja, jaz :naughty: Itaq... sam se enih 40 mi manjka do konca... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 Itaq... sam se enih 40 mi manjka do konca... ...če jih pa nočeš menjat :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 Itaq... sam se enih 40 mi manjka do konca... 54, če smo natančni... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 fočk še tu :whistle: io mio tut :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 ...če jih pa nočeš menjat :P Cist vse ponudbe sprejmem... No, vsaj kar se tice zivotinjskog carstva :D 54, če smo natančni... :naughty: Uh, da te nau pobral od natancnosti :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 (popravljeno) Sem šla pogledat tudi jaz ... pa mi je vedno bolj jasno, zakaj postaja tale Motosvet vedno bolj prazen. :whistle: Tukaj ne talajo medvedkov in srčkov, tukaj talajo vedno bolj nezrele, arogantne in žaljive komentarje. Seveda, skriti za varno anonimnostjo svojih nickov. Človeka res volja mine. Popravljeno Januar 16, 2009. Popravil Mutika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 ja zakaj pa jih pol noben noče z mano menat? jaz jih mam tud še neki :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 Sem šla pogledat tudi jaz ... pa mi je vedno bolj jasno, zakaj postaja tale Motosvet vedno bolj prazen. :whistle: ja če pa se tuki ne da nč menat ... :naughty: a maš ti tud kej viška? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 ja če pa se tuki ne da nč menat ... :naughty: a maš ti tud kej viška? Oj, pajkica, žal, nimam viška ... ničesar (zaenkrat) :naughty: :rolleyes: :whistle: ! Si me pa prehitela ... sem namreč še tole dodala: "Tukaj ne talajo medvedkov in srčkov, tukaj talajo vedno bolj nezrele, arogantne in žaljive komentarje. Seveda, skriti za varno anonimnostjo svojih nickov. Človeka res volja mine." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 Oj, pajkica, žal, nimam viška ... ničesar (zaenkrat) :naughty: :rolleyes: :whistle: !Si me pa prehitela ... sem namreč še tole dodala: "Tukaj ne talajo medvedkov in srčkov, tukaj talajo vedno bolj nezrele, arogantne in žaljive komentarje. Seveda, skriti za varno anonimnostjo svojih nickov. Človeka res volja mine." no dej, nared kej........ se tud kaka tortica najde :P ..... :whistle: sej res, nisem pozabla.. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 no dej, nared kej........ se tud kaka tortica najde :P ..... :whistle: sej res, nisem pozabla.. O:-) :worship: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 Jz tut fočk kle oz. na Obrazknjigi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 Jz tut fočk kle oz. na Obrazknjigi.... .......nič te nisem vidu.... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 jaz nisem nbenga tm vidla :krneki: no kako izjemo....:whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 (popravljeno) .......nič te nisem vidu.... :krneki: Dons sm se dodau se pod motosvet sekcijo na face......ce ti kej pomaga sliko mam k stojim zravn Doctorjeve M1 :naughty: Popravljeno Januar 16, 2009. Popravil casper7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 Oj, pajkica, žal, nimam viška ... ničesar (zaenkrat) :naughty: :rolleyes: :whistle: !Si me pa prehitela ... sem namreč še tole dodala: "Tukaj ne talajo medvedkov in srčkov, tukaj talajo vedno bolj nezrele, arogantne in žaljive komentarje. Seveda, skriti za varno anonimnostjo svojih nickov. Človeka res volja mine." Muti povej kdo te je razkuru......drugače pa imaš žal prav... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 io mio tut :whistle: jst te ne vidim :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 (popravljeno) Jaz sem tudi na Facebuku. Spoznate me lahko,ko sedim na črni CB1000R. Žal je ta slikica narejena v salonu in ne v moji garaži. :cry: Aja,pa z Motoristkom sma prijatelja!!! B) Popravljeno Februar 3, 2009. Popravil halls Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirurirko Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 Evo vsem enga medvedka pandico, pa sto srčkov poljubčkov pa da bi še snežil, k je blo dons zjutri res lepo za pogledat skoz okno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 jebemtiš tud jz sm se dala v vrsto ovčic pa tko sm se branila skratka nej živi še FB Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 Jaz sem tudi na Facebuku. Spoznate me lahko,ko sedim na črni CB1000R. Žal je ta slikica narejena v salonu in ne v moji garaži. :cry: Aja,pa z Motoristkom sma prijatelja!!! B) Kak je te tebi ime, Hallsi, srce? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 jebemtiš tud jz sm se dala v vrsto ovčicpa tko sm se branila skratka nej živi še FB pa saj je kar ok ta facebook :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se