rdeci_vragec Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 jebemtiš tud jz sm se dala v vrsto ovčicpa tko sm se branila sva že dva :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 Kak je te tebi ime, Hallsi, srce? :whistle: Mama pa ata sta rekla,da se kličem Damjan Jerič! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 evo i mene na facebooku :whistle: in kaj zdaj? :hmm: Franck B Gadi .....klik :grim plizzzzz da ne bom tak osamljen :cry: :P xceno 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 evo i mene na facebooku :whistle: in kaj zdaj? :hmm: Franck B Gadi .....klik :grim plizzzzz da ne bom tak osamljen :cry: :P Ups......jaz sem pa 5 min nazaj na ignor knof stisnila ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 Zanimiva zadevščina, sicer uporabljam bolj za klepete in stike s prijatelji. Nekateri pa jemljejo stvar čisto resno in kupujejo, dirkajo, ... Tolk pa spet nimam časa :whistle: mal morm pa tud po Motosvetu težit :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 prošnja MS-jevcem - če me dodate med prijatelje na facebooku dajte vsaj nick dopisat v sporočilo ker vas 99% ne poznam po imenu, neznanih pa ne dodajam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 A ti kar uradno prošnje zbiraš hehehe? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobra Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 Frez FB-ja ne gre. Ce te ni gor, res skor ne obstajas. Js sm gor vsak dan, skoz on line in redno cekiram, kaj se dogaja. Fb je "a must" tudi za podjetja in brande - delam v oglasevanju in zadeva je totalno aktualna, pa skoz bolj bo. Pa se en zanimiv info (ki je sicer ze par dni star, tko da ni vec cist aktualen) od nasga svetovalca za social media: “Facebook ima očitno zelo visoko rast. Točno pred enim tednom nazaj sem gledal statistiko in je bilo 188.000 ljudi iz Slovenije prijavljenih na Facebooku. Na današnji dan jih je 211.000 - torej v zadnjem tednu se je prijavilo 23.000 Slovencev:) " Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 evo i mene na facebooku :whistle: in kaj zdaj? :hmm: Franck B Gadi .....klik :grim plizzzzz da ne bom tak osamljen :cry: :P o ti ubožček :blush: te bomo pa mal poklikal.... :whistle: za tortico te loh 2x kliknem :P :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 Zanimiva zadevščina, sicer uporabljam bolj za klepete in stike s prijatelji.Nekateri pa jemljejo stvar čisto resno in kupujejo, dirkajo, ... Tolk pa spet nimam časa :whistle: mal morm pa tud po Motosvetu težit :naughty: a vsaj slikce Životinjsko carstvo zbiraš? :unsure: ma ene par jih še rabm :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 A ti kar uradno prošnje zbiraš hehehe? ne, ampak razen enih par ki so mi plačali pivo in vem kdo so :evilgrin: je še cel kup ljudi gor ki me dodajajo kot prijatelja pa zaradi uradnega imena brez nicka nimam pojma kdo so. še tati sem skoraj blokiral ker je prijavljena z uradnim imenom, ki ga nisem poznal na vseh slikah pa ma gor podkapo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 mene sta dva Z NIKOM zraven dodala...pa sem 15 minut rabla, da sem ms-fb povezavo nardila :slap: :lol: rebel 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 Facebook? - Yes, of course! :naughty: xceno 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 In kdo je kdo ?tukaj se skrivamo za niki potem pa ne vemo kdo je na faceju.... :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 Sanda Aleksandra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 prošnja MS-jevcem - če me dodate med prijatelje na facebooku dajte vsaj nick dopisat v sporočilo ker vas 99% ne poznam po imenu, neznanih pa ne dodajam :whistle: Tudi jaz jih )vas) imam kar nekaj v vrsti, pa nima pojma kdo so (ste) :whistle: Jebiga. Še za forum mi časa zmanjkuje, zdaj pa še FB . Mamo res dost časa očitno :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 Sanda Aleksandra Sem te že kliknil :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 16, 2009 Deli Objavljeno Februar 16, 2009 ne, ampak razen enih par ki so mi plačali pivo in vem kdo so :evilgrin: je še cel kup ljudi gor ki me dodajajo kot prijatelja pa zaradi uradnega imena brez nicka nimam pojma kdo so. še tati sem skoraj blokiral ker je prijavljena z uradnim imenom, ki ga nisem poznal na vseh slikah pa ma gor podkapo :whistle: zawarawanje neprijatelja legendo....samo to :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 zawarawanje neprijatelja legendo....samo to :alien1: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 Matr vas je gor... celga vraga, no ja sej je res kr kul stran. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 razen firestarterjev (njim vera tega ne dopušča) smo vsi motomarsovci na FB tudi člani Društva prijateljev Lojzeta Knapića... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 razen firestarterjev (njim vera tega ne dopušča)smo vsi motomarsovci na FB tudi člani Društva prijateljev Lojzeta Knapića... ;) Who the Fuck is Lojze jebeni Knapič? :? :hmm: casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 Who the Fuck is Lojze jebeni Knapič? :? :hmm: govori se marsikaj... čist točno pa nihče ne ve... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 a da bi se še sm učlanla :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 razen firestarterjev (njim vera tega ne dopušča)smo vsi motomarsovci na FB tudi člani Društva prijateljev Lojzeta Knapića... ;) tudi jaz lojzeta ne poznam in še nisem pri njemu član. se pa pustim ob kakem piru rasvetlit kaj za eno tajno (PGC) društvo je to :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se