AlterMann Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 a da bi se še sm učlanla :naughty: samo njemu se maš za zahvalt, da so ti prjatli kar sami na kup letel.... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 Grem zdj še ke mal pogledat ja, da vidm če se je že kdo oženu :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 ne, ampak razen enih par ki so mi plačali pivo in vem kdo so :evilgrin: je še cel kup ljudi gor ki me dodajajo kot prijatelja pa zaradi uradnega imena brez nicka nimam pojma kdo so. še tati sem skoraj blokiral ker je prijavljena z uradnim imenom, ki ga nisem poznal na vseh slikah pa ma gor podkapo :whistle: :lol1: ... podkapo! Pa mene? Mene poznaš? :whistle: :rolleyes: :winkiss: Facebook? - Yes, of course! :naughty: Oj, MATjuškaaaa! Klikni me! :winkiss: In kdo je kdo ?tukaj se skrivamo za niki potem pa ne vemo kdo je na faceju.... :smoke: Keri te ti si? Jaz sem Klemenka Alenčič ... :naughty: :whistle: Alenka Klemenčič - Mutika govori se marsikaj...čist točno pa nihče ne ve... :P Jaz vem, jaz vem! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 :lol1: ... podkapo!Pa mene? Mene poznaš? :whistle: :rolleyes: :winkiss: sem te prepoznal po motorju :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 sem te prepoznal po motorju :evilgrin: :hmm: ... aja. Sem mislila, da po modrih okah ... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 :hmm: ... aja. Sem mislila, da po modrih okah ... :whistle: Čelado na glavo babnca ! :P sem te kliknil na faciju...menda si taprava? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 Knapića tudi jaz poznam :naughty: in vem, da je otrok Jugoslavije :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 Kot zanimivost http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=9&c_id=193373 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 Kaj zaj, nebomo nič več "fejsali"? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 Kaj zaj, nebomo nič več "fejsali"? In čigava si ti na FB-ju? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 18, 2009 Deli Objavljeno Februar 18, 2009 glej >>>-----> tajno društvo PLK :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Februar 18, 2009 Deli Objavljeno Februar 18, 2009 Tudi na FB se me najde, kot še na mnogo drugih koncih :P :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 18, 2009 Deli Objavljeno Februar 18, 2009 prošnja MS-jevcem - če me dodate med prijatelje na facebooku dajte vsaj nick dopisat v sporočilo ker vas 99% ne poznam po imenu, neznanih pa ne dodajam :whistle: Jaz mam tut prošnjo za vas. Prosim lepo, če se malo pomirite, ne pa da mam vsak dan poln predal fejsbuk sporočil, priponk, vabil, kvizov, opomb, pripomb, pičk maternih, oziroma česarkoli pač!!! In pol čist spregledam al pa zbrišem kaj pomembnega! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Februar 18, 2009 Deli Objavljeno Februar 18, 2009 Daj, drži lape.....si rabo celo leto, da si me med frende fuknu..... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Februar 18, 2009 Deli Objavljeno Februar 18, 2009 Jaz mam tut prošnjo za vas. Prosim lepo, če se malo pomirite, ne pa da mam vsak dan poln predal fejsbuk sporočil, priponk, vabil, kvizov, opomb, pripomb, pičk maternih, oziroma česarkoli pač!!!In pol čist spregledam al pa zbrišem kaj pomembnega! Imaš pa možnost te pičke materne odklukat in te ne bomo motili... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Februar 18, 2009 Deli Objavljeno Februar 18, 2009 Jaz mam tut prošnjo za vas. Prosim lepo, če se malo pomirite, ne pa da mam vsak dan poln predal fejsbuk sporočil, priponk, vabil, kvizov, opomb, pripomb, pičk maternih, oziroma česarkoli pač!!!In pol čist spregledam al pa zbrišem kaj pomembnega! jz te pa še nisem najdla :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Februar 18, 2009 Deli Objavljeno Februar 18, 2009 Jaz mam tut prošnjo za vas. Prosim lepo, če se malo pomirite, ne pa da mam vsak dan poln predal fejsbuk sporočil, priponk, vabil, kvizov, opomb, pripomb, pičk maternih, oziroma česarkoli pač!!!In pol čist spregledam al pa zbrišem kaj pomembnega! Ko odpreš FBjevo pošto imaš čisto spodaj: Povezavo na kateri lahko označiš katero pošto naj ti pošiljajo na mail in katero ne. Deluje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Februar 18, 2009 Deli Objavljeno Februar 18, 2009 Jaz mam tut prošnjo za vas. Prosim lepo, če se malo pomirite, ne pa da mam vsak dan poln predal fejsbuk sporočil, priponk, vabil, kvizov, opomb, pripomb, pičk maternih, oziroma česarkoli pač!!!In pol čist spregledam al pa zbrišem kaj pomembnega! kako so eni važni :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 Jaz mam tut prošnjo za vas. Prosim lepo, če se malo pomirite, ne pa da mam vsak dan poln predal fejsbuk sporočil, priponk, vabil, kvizov, opomb, pripomb, pičk maternih, oziroma česarkoli pač!!!In pol čist spregledam al pa zbrišem kaj pomembnega! glavn da pire in srčke ne brišeš :P :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 21, 2009 Deli Objavljeno Februar 21, 2009 Daj, drži lape.....si rabo celo leto, da si me med frende fuknu..... :evilgrin: Sorry stari, sem se pač zmotil. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 21, 2009 Deli Objavljeno Februar 21, 2009 Imaš pa možnost te pičke materne odklukat in te ne bomo motili... Ma nemoj? Tega si pa res nikoli ne bi mislil.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 21, 2009 Deli Objavljeno Februar 21, 2009 kako so eni važni :photo: Ti pa sam tiho bodi, ko mi telefona ne dvigneš, oziroma karkoli pač že... :( Mimogrede, kdaj greva na sladoled? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Februar 21, 2009 Deli Objavljeno Februar 21, 2009 Ma nemoj? Tega si pa res nikoli ne bi mislil.... Fant :rolleyes: uči se :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 21, 2009 Deli Objavljeno Februar 21, 2009 danes sem vapotekove stare slike videl na facebooku - evo že zaradi tega se je splačalo gor prijavit :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 28, 2009 Deli Objavljeno Februar 28, 2009 :kva2: grem mal se prjavt, čist sm pozabla ..... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se