Gasperr Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 facebook= :winkiss: ninjaxx, xceno in casper7 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 Sej čist fajn zadevca tale facebook B) Kdo je kej gor :unsure: , da vs mal dodam , pa da se za kšno furco zmenmo casper7, ninjaxx in xceno 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 facebook= :winkiss: Kaj, a te noben noče za prijatelja dodat? KARAMBOLA in ninjaxx 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 Sej čist fajn zadevca tale facebook B) Kdo je kej gor :unsure: , da vs mal dodam , pa da se za kšno furco zmenmo ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno April 21, 2009 Deli Objavljeno April 21, 2009 Kaj, a te noben noče za prijatelja dodat? to bo ja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 21, 2009 Deli Objavljeno April 21, 2009 Sej čist fajn zadevca tale facebook B) Kdo je kej gor :unsure: , da vs mal dodam , pa da se za kšno furco zmenmo še zmeri Sanda Aleksandra :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 kaj je to facebook? ninjaxx, xceno in casper7 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Aja btw a kdo geo challenge nažiga? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 21, 2009 Deli Objavljeno Maj 21, 2009 (popravljeno) kaj je to facebook? Nekaj tko fajnga ko hudič. Danes sem recimo poklikal en del čakajočih na prijateljstvo in takoj pridobil tri, štiri nove prijatelje. Nobenega od njih ne poznam V taparvem življenju pa včasih traja kar dolgo časa, da spoznaš pravega prijatelja in se moraš pošteno potrudit, da to prijateljstvo tudi obdržiš. Jebiga, virtualno je vse bolj enostavno. Gremo na eno rundo v našo virtualno pivnico, Jaz častim. Se dobimo tam. Popravljeno Maj 21, 2009. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Maj 21, 2009 Deli Objavljeno Maj 21, 2009 Nekaj tko fajnga ko hudič. Danes sem recimo poklikal en del čakajočih na prijateljstvo in takoj pridobil tri, štiri nove prijatelje. Nobenega od njih ne poznam V taparvem življenju pa včasih traja kar dolgo časa, da spoznaš pravega prijatelja in se moraš pošteno potrudit, da to prijateljstvo tudi obdržiš. Jebiga, virtualno je vse bolj enostavno. Gremo na eno rundo v našo virtualno pivnico, Jaz častim. Se dobimo tam. Kapo dol, bmwslo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 1, 2009 Deli Objavljeno Junij 1, 2009 usaj u solarij grem xceno in KARAMBOLA 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Junij 1, 2009 Deli Objavljeno Junij 1, 2009 Halo, ce te ni na Facebooku pol ne obstajas xceno in ninjaxx 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Junij 1, 2009 Deli Objavljeno Junij 1, 2009 facebook= slb si xceno in ninjaxx 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 1, 2009 Deli Objavljeno Junij 1, 2009 (popravljeno) Nekaj tko fajnga ko hudič. Danes sem recimo poklikal en del čakajočih na prijateljstvo in takoj pridobil tri, štiri nove prijatelje. Nobenega od njih ne poznam V taparvem življenju pa včasih traja kar dolgo časa, da spoznaš pravega prijatelja in se moraš pošteno potrudit, da to prijateljstvo tudi obdržiš. Jebiga, virtualno je vse bolj enostavno. Gremo na eno rundo v našo virtualno pivnico, Jaz častim. Se dobimo tam. Veš prijatelj, tudi na tem forumu nisi nobenega na začetku poznal, z debato pa si spoznal veliko znancev (prijateljev). Enako pa je na FB-ju. Nikoli ne veš, morda boš odpotoval v kraj kjer je FB-ov prijatelj, pa se bosta še osebno spoznala.Vprašaj Mutiko, koliko prijateljev je spoznala preko foruma, tvojemu mnenju o FB-u pa aplavdira. Mislim pa, da je na FB-ku bolj umirjeno kot tu na MS. Aleluja braders.... Popravljeno Junij 1, 2009. Popravil alkatraz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 24, 2009 Deli Objavljeno Junij 24, 2009 Aleluja brader Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 10, 2009 Deli Objavljeno Julij 10, 2009 xceno in halls 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno Julij 15, 2009 Deli Objavljeno Julij 15, 2009 praktično usi smo uporabniki FB-ja...jebi ga xceno in ninjaxx 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Julij 15, 2009 Deli Objavljeno Julij 15, 2009 praktično usi smo uporabniki FB-ja...jebi ga Jaz bi rekel da bolj teoretično , praktično pa FB izrablja nas ninjaxx in xceno 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 Tut jst se nism mogu več branit pred FBjem :unsure: ninjaxx, v3sn4 in xceno 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Avgust 11, 2009 Deli Objavljeno Avgust 11, 2009 xceno in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johnny21 Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 I'm not on fucking FACEBOOK halls, bajkr88, Rude Boy in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 a si se že premislu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 hja bajkr88, halls, sesir in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Sem , že nekaj časa...a kot je nekdo že napisal,vsake toliko prečekiram in me zasuje z predlogi vabili pa ono in ono...pa mine volja .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xceno Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 FB :grrr ninjaxx in casper7 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se