T-boy Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Bio roibos - straight! (pravkar) :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno December 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 22, 2008 Sadno-zeliščni (protivirozni :unsure: ) z medom in dosti limone. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Uf pa mi je res en zapasau :D ..sam škoda k nim limonce :hmm: Aja ne, sej mam že dost grenak dan :slap: Bom raj kilo cukra usula notr, da bo bolj sweet :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Neki za želodček ( :SS virus) najbrž bi bil brinuc še boljši kot čaj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno December 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 22, 2008 (popravljeno) Neki za želodček ( :SS virus) najbrž bi bil brinuc še boljši kot čaj! Pelin :worship: Sicer okus za :SS , pomaga pa ... Ali pa brinove jagode (ena izmed surovin za izdelavo brinjevca :evilgrin: ). Popravljeno December 22, 2008. Popravil MATjuska Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 23, 2008 Deli Objavljeno December 23, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno December 23, 2008 Deli Objavljeno December 23, 2008 Brinuc v čajčk, je pomagal 100% :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 Z medom za dober spanec. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 danes pa mi hmeljev diši Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 Men pa planinski z šnopcam, sem lih iz fure! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 danes pa mi hmeljev diši Js ga pa mam, ne sam da mi diši, tist pa itak :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 danes pa mi hmeljev diši Js ga pa mam, ne sam da mi diši, tist pa itak :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 Praznični čaj ... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 zeleni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 Preden grem malo naokoli ... zeleno, ki te ljubim zeleno ... :worship: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 26, 2008 Deli Objavljeno December 26, 2008 Malo prej en dober planinski s hibiskusom, pa limona in med, moj Gody :wub: pa samo planinski čaj. Pasalo po dolgem sprehodu! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno December 26, 2008 Deli Objavljeno December 26, 2008 Danes rukno ze tri zelence :grim :grim :grim , pa zgleda, da se ni konec... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno December 27, 2008 Deli Objavljeno December 27, 2008 bi pasale ene kamilce :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno December 27, 2008 Deli Objavljeno December 27, 2008 (popravljeno) Sencha Dawn straight. Pase... :yes: Popravljeno December 27, 2008. Popravil T-boy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno December 27, 2008 Deli Objavljeno December 27, 2008 enga za grlo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno December 27, 2008 Deli Objavljeno December 27, 2008 enga za grlo izvoli... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svarun13 Objavljeno December 27, 2008 Deli Objavljeno December 27, 2008 mate:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 Komaj čakam, da pridem danes spet do mojih čajev. To bo veselje mmmmmmmm. Po moje bo danes kak božični zeleni prišel na vrsto pa kak Earl Grey za po vrh. Seveda kot se spodobi z rjavim sladkorjem in kančkom mleka. Vsi, ki se bost tudi razvajali želim veliko užitkov :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 Komaj čakam, da pridem danes spet do mojih čajev. To bo veselje mmmmmmmm. Po moje bo danes kak božični zeleni prišel na vrsto pa kak Earl Grey za po vrh. Seveda kot se spodobi z rjavim sladkorjem in kančkom mleka. Vsi, ki se bost tudi razvajali želim veliko užitkov :grim Anna! Kako lepo, da si se spet oglasila! :winkiss: Jaz grem tudi na današnjo prvo rundo čaja. S kančkom rjavega sladkorja, kapljico mleka in to v pravi črni, cejlonski čaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se