gicu Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 kaj pa ledeni bi šel :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 ja nekaj takega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 Anna! Kako lepo, da si se spet oglasila! :winkiss: Jaz grem tudi na današnjo prvo rundo čaja. S kančkom rjavega sladkorja, kapljico mleka in to v pravi črni, cejlonski čaj. MMMMMMMMMMMMMm to se tudi sliši prav krasno!!! Saj pri meni se sedaj čajčkanje tudi nadaljuje. Mislim, da bom sedaj sadni čaj z okusom turškega medu in limonine trave. Nato pa kaj črnega z močnejšimi aromami - s cimetom, ingverjem in zvezdastim janežem. Lep pozdrav v vaše konce, malo sem pa morala spet pokukati med vas ;-) ! :love1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MordredNoir Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 Za praznike si privoščil Dragon Pearls - zeleni čaj z aromo jasmina. Zimska idila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 js bi tud enga :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno December 29, 2008 Deli Objavljeno December 29, 2008 Mater kk paše! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno December 29, 2008 Deli Objavljeno December 29, 2008 ja res je :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 29, 2008 Deli Objavljeno December 29, 2008 :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 :winkiss: Mootika, pridna! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 Enga zlo močnga prosim! :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 Enga zlo močnga prosim! :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 Za zjutri čist zadost! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 kuk fajn k ti zjutri čaj skuhajo..... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 kuk fajn k ti zjutri čaj skuhajo..... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 eh, ma je bil bolj luštkan :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 eh, ma je bil bolj luštkan :wub: Čaj? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 Čaj? :? ma ne, un k mi ga je skuhu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 ma ne, un k mi ga je skuhu :P Aja... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 Sem ravno spil vanilijevega z mlekom! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 Sem ravno spil vanilijevega z mlekom! :P ka si ti bolan? :kva1: al si prešaltu..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 js bi enga sadnega :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 js bi enga sadnega :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 ooooooooo kk bi blo to fajn :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 Za kavo je že mejčkn pozno, tko da bom rajš en zeleni čaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se