gicu Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 tud js bi enga zelenga :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 31, 2008 Deli Objavljeno December 31, 2008 Za kavo je že mejčkn pozno, tko da bom rajš en zeleni čaj tud js bi enga zelenga :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno December 31, 2008 Deli Objavljeno December 31, 2008 Za dobr jutro; zeleni čaj Gemancha s kančkom mleka mmmmmmmmmmmmmmm :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno December 31, 2008 Deli Objavljeno December 31, 2008 Earl Gray z mlekom (3 min.) brez cukra za zbudit! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 31, 2008 Deli Objavljeno December 31, 2008 Earl Gray z mlekom (3 min.) brez cukra za zbudit! :rolleyes: Za dobr jutro; zeleni čaj Gemancha s kančkom mleka mmmmmmmmmmmmmmm :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 31, 2008 Deli Objavljeno December 31, 2008 ma kak čaj . . . . . jst raj kofe spijem . . . . :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno December 31, 2008 Deli Objavljeno December 31, 2008 ma kak čaj . . . . . jst raj kofe spijem . . . . :naughty: in jst :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno December 31, 2008 Deli Objavljeno December 31, 2008 Tega pa tud slučajno ne :nono: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 1, 2009 Deli Objavljeno Januar 1, 2009 js bi enga sadnega :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 3, 2009 Deli Objavljeno Januar 3, 2009 Mmmmm, čaj ... črni, zelen, bel, rdeč ... samo, da diši! Z limono, brez, pa z mlekom ... :worship: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 3, 2009 Deli Objavljeno Januar 3, 2009 čaaajjjj !!! črn, ta drug dons...... se morm zbudit :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 3, 2009 Deli Objavljeno Januar 3, 2009 :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Januar 3, 2009 Deli Objavljeno Januar 3, 2009 Ta drug liter gre dons počas prot koncu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 3, 2009 Deli Objavljeno Januar 3, 2009 enga sadnega :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Januar 3, 2009 Deli Objavljeno Januar 3, 2009 Sm ugotovila, d brez ene ornk šalce zelenga (če je kak dodatek a la vanilija, jasmin....not nimam nč proti spljoh) ne funkcioniram, tko d sm mogla zdle enga zelenga z opuncijo ruknt, k me mal zmankuje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno Januar 4, 2009 Deli Objavljeno Januar 4, 2009 Ravno kar spila Črni čaj cimet, sladkan z vanilijevim sladkorjem in dodan kanček mleka :worship: :worship: Evo v pripravi pa je Črni čaj South Sea Magik :naughty: :naughty: Ko bi mene zeleni ali črni čaji kaj zbudili ja, meni to nič ne nuca :closedeyes: :blink: Malo kasneje pa še akvarij spijem pa bo :OK: Moje več krat dnevni dozi :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 4, 2009 Deli Objavljeno Januar 4, 2009 enga z medom..k sm cel zamšen :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Januar 4, 2009 Deli Objavljeno Januar 4, 2009 Winter Tea+med :D mmmm :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 4, 2009 Deli Objavljeno Januar 4, 2009 Jaz sem danes bolj kavo pila, za moja dva naraščajnika, oba prehlajena, pa sem naredila en močan čaj, za ubijanje bacilov in virusov! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Januar 4, 2009 Deli Objavljeno Januar 4, 2009 Glihkar namakam kljunček v Momente Der Liebe :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 4, 2009 Deli Objavljeno Januar 4, 2009 ja sm ga dans malo srknu, je pasu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno Januar 4, 2009 Deli Objavljeno Januar 4, 2009 Padu že ta drug zelen dons Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 4, 2009 Deli Objavljeno Januar 4, 2009 :yes: pa to je sam zos od kave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svarun13 Objavljeno Januar 4, 2009 Deli Objavljeno Januar 4, 2009 Evo v pripravi pa je Črni čaj South Sea Magik :naughty: :naughty: NAJBOLJŠI!!! Drgač pa dans cel dan za grlo islandski lišaj! brez sladkorja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno Januar 5, 2009 Deli Objavljeno Januar 5, 2009 Počas bo čas za enga zelenga (sej vem da se ponavljam, ampak je moj najljubši) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se