osa rider Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 pa ga kupi :whistle: ga nism kupu . . . . ne boš verjeu . . . .sam je pršu k men!!!! :whistle: :naughty: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 ga nism kupu . . . . ne boš verjeu . . . .sam je pršu k men!!!! :whistle: :naughty: :evilgrin: jaz bi tud rabla tazga goloba, k b mi čaj kr prnesu :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 Tole bi mi zdaj pasalo ... MATjuška! Uf, škoda, da sem še čisto gripozna! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 (popravljeno) jaz bi tud rabla tazga goloba, k b mi čaj kr prnesu :kva1: sam ne vem kaj bi si nucala z tako golobico :whistle: . . . . ki je na dveh nogah in joške . . . . :whistle: edino če si BI al pa LIZ LIZ . . . :whistle: :evilgrin: :P Popravljeno Januar 16, 2009. Popravil osa rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 sam ne vem kaj bi si nucala z tako golobico :whistle: . . . . ki je na dveh nogah in joške . . . . :whistle: edino če si BI al pa LIZ LIZ . . . :whistle: :evilgrin: :P ja skup z golobom bi čaj pila :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 Umirjen dan vam želim ... brez pretiranega navala hormonov. :naughty: :rolleyes: Sicer sem si sama danes kavo privoščila, a za vse čajoljubce nekaj žlahtnega! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 evo ga že kuham :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 ja skup z golobom bi čaj pila :whistle: mi je prou žou . . . .pijem sam kavo!!!! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 enga sadnega bi :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 mi je prou žou . . . .pijem sam kavo!!!! :naughty: ma kdo pa je tebe omenju? jaz o golobih :kva2: .... al se trenutno počutš k kak golob al kaj? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 Spet enga zelenga... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 prepozno za čaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 Tole bi mi zdaj pasalo ... MATjuška!Uf, škoda, da sem še čisto gripozna! :angry: lepo zgleda :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 ma kdo pa je tebe omenju? jaz o golobih :kva2: .... al se trenutno počutš k kak golob al kaj? :eek: :? :? :? :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 Iz zelenga sm že prešaltala na črnga, č bom kj h seb pršla :krneki: ....sm dns mi nit čaj ne paše :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 zelenega bi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 Mmm, res je dober, tale zeleni čaj ... :worship: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 Posladek po kosilu je bil Črni čaj Earl Grey :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 ta nou z okusom slive :kava: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 zelenega bi.... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 lih sem spil eno rdečo pomarančo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 Za pomiritev en zeliščn od Tekanne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 Enega zelenega z mlekom :worship: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se