SharpNinja Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 K zmanka idej kterga bi je tud meta dobra :kava:
osa rider Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 dons pa bom kkšn čajček spiu . . . .
MATjuska Objavljeno Februar 2, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 vremenu primerno - zimski čaj z medom in limono :worship:
riderrgirl Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 tko se paše pogret s čajčkom.... :rolleyes:
osa rider Objavljeno Februar 3, 2009 Opozori Objavljeno Februar 3, 2009 dons bom zihr kkšnga spiu . . .
tihii Objavljeno Februar 3, 2009 Opozori Objavljeno Februar 3, 2009 dons pa bom kkšn čajček spiu . . . . :lol1:
osa rider Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 bom vidu . . . . .mogoče bom pa dons res kak čaj siu . . .
Sanda7 Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 a lohk en sadn čaj,od malin če je za mojo frendico,da bo že nehala pokašlavat pa sz medom in limonco
Andrejaa Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 a lohk en sadn čaj,od malin če je za mojo frendico,da bo že nehala pokašlavatpa sz medom in limonco frendica nehala kašlvat ...očitn je blo treba res sam deci (dva, tri, štir, pet..iz prve..pa pol en, dva , tri, štir, pet..iz druge runde :evilgrin: ) r rdečga đuknt O:-) Sam če je pa sz malin, pol se ga pa ne bomo branl :grrr
Mutika Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Mmmm ... dišeč, vroč čaj ... MATjuškaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Kje si? Da greva spet v Pohorsko na nekaj takega?
MATjuska Objavljeno Februar 5, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Mmmm ... dišeč, vroč čaj ...MATjuškaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Kje si? Da greva spet v Pohorsko na nekaj takega? Oooo, Muti! Jaaaa! Kaj si zopet na bolniški? :unsure:
pajkica Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Mmmm ... dišeč, vroč čaj ...MATjuškaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Kje si? Da greva spet v Pohorsko na nekaj takega? :cry: smrk, kje sm pa spet jaz? za kva ni ta pohorska bliži? :xx: pa še en mi je neki oblubu pa ništa, verjetn mu je golob crknu :P :P :whistle:
tihii Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Spet enega zelenega...jaaaaaaaaaa.... :whistle:
osa rider Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 popoudne bomo kak čaj spil . . . .
SharpNinja Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Zeleni jasminov za zbudit se :worship:
osa rider Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 skuhu sm ga sicer . . . . sam ga ne pijem jst . . . . :whistle: :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se