viky Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 [quote name='Mutika' Limona, meta, med, ... pomirja. :worship: se strinjam; zdej pijem zelenga z meto :yes: Mutika FUL dobr podpis; :OK: (upam, da sem kriva za monotomijo nekoga) :blush:
SharpNinja Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Ene kamilce za lahko noč pa d me neha želodc matrat
tihii Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Limona, meta, med, ... pomirja. :worship: Men se kr cedijo sline....bom začel to pit
osa rider Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 voda je zavrela . . . . .ma ne za čaj . . . :whistle:
SharpNinja Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Taprvi zelen je skor prpravlen......sm še urca zazvoni :kava:
svarun13 Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 lepa slika! sam še kako mal večjo pripopaj ,da si jo lahk damo za ozadje:)
tihii Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 GA se zberam, sam ga bom definitivno spiu, vsaj enga :naughty: :whistle:
SharpNinja Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 Glih čakam na dostavo enga zelenga :whistle: ...kk je men luštn... :winkiss:
pajkica Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 Glih čakam na dostavo enga zelenga :whistle: ...kk je men luštn... :winkiss: ka še men to dostavo pošleš :kva2:
SharpNinja Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 ka še men to dostavo pošleš :kva2: Neeee :grrr , sj bi sm rabm postrežbo 24 ur na dan :lol1: .....kje je moj metin čajč'k zdj :whistle: ....aha že gre
pajkica Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 Neeee :grrr , sj bi sm rabm postrežbo 24 ur na dan :lol1: .....kje je moj metin čajč'k zdj :whistle: ....aha že gre :blush: si grem pa sama še enga skuhat :P
SharpNinja Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 :blush: si grem pa sama še enga skuhat :P Bod vesela d si ga lohk.....no ja sj jz si g tud lohk, sm zakaj bi se pa matrala, č lohk izkoriščam zaenkrat še O:-) .....naslednji je pa črn s kokosom :kava:
MATjuska Objavljeno Marec 9, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Zdaj bo pa pasal en metin čaj z medom. :worship:
SharpNinja Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Tud brez meda sede....s slamco :whistle:
T-boy Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Tud brez meda sede....s slamco :whistle: :grim :grim :grim , moj zelenec je bil straight. Celo brez slamce. :trance_33_sleep:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se