vandrovec Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami GO-DAM, GO-KUCA, GO-HISA, ...GO-DAMI še najbolj, če že mora biti opazno...ostalo pritiče motorju za okrog hiše. Jaz bi pa dal navadno, ker to ni nek stroj... 1
Supertech Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami KR DETE GO ALKO GO CELO GO CEPC če pa vzameš ta dražjo z črnim robom in črko več, pa GO al pa KR PAKŠU 1
Tedybear Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami (popravljeno) Dej takšno, da se bo takoj vedlo, da delaš nekaj nedovoljenega: PO GOZDU Tisti Berisha v Celju, ki ga je 20 let nazaj ustrelil policist, je imel CE DILER - verjetno DEALER ne bi znal niti prebrati. Zakaj dilema, če ni treba..😀 Popravljeno pred 5 urami. Popravil Tedybear 1
DAMI34 Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami pred 2 urami, BRANE pravi: Za to ne rabiš tablice spljoh. Samo gasa pa v hosto. Če bi pa jaz izbiral, bi vzel čisto tako, navadno, ki ne pove čisto nič. Vse drugo se mi zdi mojim letom in karakterju popolnoma nepotrebno in neprimerno. To je moje mnenje. ja, sam ti si neki posebnega pred 2 urami, vandrovec pravi: GO-DAM, GO-KUCA, GO-HISA, ...GO-DAMI še najbolj, če že mora biti opazno...ostalo pritiče motorju za okrog hiše. Jaz bi pa dal navadno, ker to ni nek stroj... se prau: GO PUSSY pred 2 urami, Supertech pravi: KR DETE GO ALKO GO CELO GO CEPC če pa vzameš ta dražjo z črnim robom in črko več, pa GO al pa KR PAKŠU sam 4 znaki so lahko, GO KUZLA nea gre.Zmagala je GO DIRT, že naročena
DAMI34 Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami pred 1 uro, Tedybear pravi: Dej takšno, da se bo takoj vedlo, da delaš nekaj nedovoljenega: PO GOZDU Tisti Berisha v Celju, ki ga je 20 let nazaj ustrelil policist, je imel CE DILER - verjetno DEALER ne bi znal niti prebrati. Zakaj dilema, če ni treba..😀 nič nedovoljenega ne delam, če pa že delam, delam v stilu. Tut na jadranki ne skrivam tablice, pa nisem med zadnjimi kljub kramparcam
kawamoto Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 57 minutami, DAMI34 pravi: Zmagala je GO DIRT Bom vsaj vedu, kdaj te bom udzad pustu. 🤔😁😂 1
BRANE Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred eno uro, DAMI34 pravi: ja, sam ti si neki posebnega To pa nism znou, upam, da v pozitivnem smislu. Hvala.
DAMI34 Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami pred 31 minutami, kawamoto pravi: Bom vsaj vedu, kdaj te bom udzad pustu. 🤔😁😂 vedu boš samo, ko mi boš za ritjo pred 26 minutami, BRANE pravi: To pa nism znou, upam, da v pozitivnem smislu. Hvala. da, pozitivno, vedno samo pozitiva, negativnosti imamo že tko preveč
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se