maus Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 pred 12 minutami, stuhec pravi: če je kaj za pokazat če si zgubu tablco itak ni kaj pokazat stuhec 1
stuhec Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 pred 18 minutami, maus pravi: če si zgubu tablco itak ni kaj pokazat ni šans da se zgubi maus 1
Ktr1sk Objavljeno Februar 29, 2016 Opozori Objavljeno Februar 29, 2016 če smo že pri skrivanju tablice, je tole videt kot neka prozorna folija ki se nalepi na tablico in pri slikanju z bliskavico se ne vidijo številke
sayo Objavljeno Februar 29, 2016 Opozori Objavljeno Februar 29, 2016 tiste nalepke so NATEG DAMI34 in trebor 2
motolover Objavljeno Februar 29, 2016 Opozori Objavljeno Februar 29, 2016 (popravljeno) Enkrat sem prišel do Vikija, sedel in naročil kavo in me je nekdo vprašal: "A ti pa kar brez tablice?" Med potjo do dol sem jo očitno izgubil in sploh nisem vedel. Potem pa klicati policijo in doma po novo in narediti novo prometno. Brez veze strošek, zaradi tistih plastičnih reklamnih okvirčkov, ki jih gor privijejo prodajalci. Zdaj imam privijačeno brez okvirčka, če se sme ali pa ne. Popravljeno Februar 29, 2016. Popravil motolover trebor 1
Borutt Objavljeno Februar 29, 2016 Opozori Objavljeno Februar 29, 2016 pred 36 minutami, motolover pravi: Enkrat sem prišel do Vikija, sedel in naročil kavo in me je nekdo vprašal: "A ti pa kar brez tablice?" Med potjo do dol sem jo očitno izgubil in sploh nisem vedel. Potem pa klicati policijo in doma po novo in narediti novo prometno. Brez veze strošek, zaradi tistih plastičnih reklamnih okvirčkov, ki jih gor privijejo prodajalci. Zdaj imam privijačeno brez okvirčka, če se sme ali pa ne. Če kakšno stvar prebereš, potem veš ali je dovoljeno ali pa je prepovedano. (5) Registrske tablice morajo biti pritrjene tam, kjer je to predvidel proizvajalec vozila, in sicer tako, da so dobro vidne in čitljive, niso poškodovane, upognjene, zakrite, dodatno prevlečene ali prekrite. Registrske tablice so lahko prikovičene, privijačene ali kako drugače čvrsto pritrjene. nemo, trebor, hajoktejn in 4 others 7
Kmet2 Objavljeno Marec 1, 2016 Opozori Objavljeno Marec 1, 2016 pred 9 urami, Borutt pravi: Če kakšno stvar prebereš, potem veš ali je dovoljeno ali pa je prepovedano. (5) Registrske tablice morajo biti pritrjene tam, kjer je to predvidel proizvajalec vozila, in sicer tako, da so dobro vidne in čitljive, niso poškodovane, upognjene, zakrite, dodatno prevlečene ali prekrite. Registrske tablice so lahko prikovičene, privijačene ali kako drugače čvrsto pritrjene. Kaj pa če povoziš kakšno nalepko ki jo flikne na tablico .....ja ja tud to se je že zgodilo ,a je tud kakšen člen in zakon o teh nesrečnih dogodkih .... Ferrarist, trebor, maus in 1 other 4
Borutt Objavljeno Marec 1, 2016 Opozori Objavljeno Marec 1, 2016 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Kaj pa če povoziš kakšno nalepko ki jo flikne na tablico .....ja ja tud to se je že zgodilo ,a je tud kakšen člen in zakon o teh nesrečnih dogodkih .... Pred časom se je to zgodilo enemu po njivi vozečemu . Mislim, da je takrat vse zvedel, zaradi česar se sedaj izogiba nalepkam. Strah je lepa reč trebor in Kmet2 2
maus Objavljeno Marec 1, 2016 Opozori Objavljeno Marec 1, 2016 nehte me strahat enga mojga prijatla so ustavl policaji, ker ni imel tablce .... pa so šli pol po poti nazaj, kjer se je vozu in so jo našli ... ni bil kaznovan ... segli so si v roke in šli vsak svojim dogodivščinam naproti ... dober konec vse dobro ta je pa globoka Bmflar in dog66 2
DAMI34 Objavljeno Marec 1, 2016 Opozori Objavljeno Marec 1, 2016 2x mi je zlomila okvirček, k sreči sem jo vedno našel, oziroma so me opozorili. Od takrat je privijačena!! Nikoli nobenih problemov, sicer se pa sme Bmflar, maus in trebor 3
motolover Objavljeno Marec 1, 2016 Opozori Objavljeno Marec 1, 2016 23 hours ago, Borutt said: Če kakšno stvar prebereš, potem veš ali je dovoljeno ali pa je prepovedano. Iz napisanega bi načitan človek razbral, da mi je vseeno ali se sme ali ne!
Zivnorc Objavljeno Marec 2, 2016 Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 ..jest imam pa aluminijski okvit za tablico. Houm mejd.... ...sam mimo Strojanov se ne smem vozit... trebor 1
Bmflar Objavljeno Marec 2, 2016 Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 pred 46 minutami, Zivnorc pravi: ..jest imam pa aluminijski okvit za tablico. Houm mejd.... ...sam mimo Strojanov se ne smem vozit... Iz tirnic si jo sešvasej pa bo Kmet2 in trebor 2
HyperJack Objavljeno Marec 23, 2016 Opozori Objavljeno Marec 23, 2016 Ob 27. 2. 2016 at 13:34, motolover pravi: Za rezervacijo, naročilo in vse postavke ti najbrž ni povedala. Tablico sem plačal novembra 2015, torej ne daleč nazaj. Ko se je vse skupaj seštelo, sem bil neprijetno presenečen, ampak sem pač plačal, ker sem se že odločil. Brez tistega 7€ popusta bi naneslo 111€. Pravkar naročena tablica 4 črke, 102,54 € Ob 27. 2. 2016 at 16:07, solorider pravi: KAWA Zasedeno =( zasedeno tudi BOSS, SUN... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Marec 23, 2016 Opozori Objavljeno Marec 23, 2016 (popravljeno) pred 21 minutami, HyperJack pravi: Pravkar naročena tablica 4 črke, 102,54 € Zasedeno =( zasedeno tudi BOSS, SUN... MAUS tut zasedeno a GT je fraj? Popravljeno Marec 23, 2016. Popravil DAMI34
HyperJack Objavljeno Marec 23, 2016 Opozori Objavljeno Marec 23, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: MAUS tut zasedeno a GT je fraj? GT no go... moraš met tri črke =)
DAMI34 Objavljeno Marec 23, 2016 Opozori Objavljeno Marec 23, 2016 pred 2 minutami, HyperJack pravi: GT no go... moraš met tri črke =) GT GS
motolover Objavljeno Marec 23, 2016 Opozori Objavljeno Marec 23, 2016 Daj DAMI in imaš lahko še za BMWja, ko ga boš kupil 1 hour ago, HyperJack said: Pravkar naročena tablica 4 črke, 102,54 € Zasedeno =( zasedeno tudi BOSS, SUN... Mogoče si izbral črke, z manj barve. Kakšno si naročil, da vem, če te kje srečam? Zdaj sem se spomnil dobre fore. Pred leti so šli prijatelji nekaj staviti in tisti, ki je izgubil je moral imeti na avtu eno leto tablico DREK DAMI34 1
HyperJack Objavljeno Marec 23, 2016 Opozori Objavljeno Marec 23, 2016 pred 4 minutami, motolover pravi: Daj DAMI in imaš lahko še za BMWja, ko ga boš kupil Mogoče si izbral črke, z manj barve. Kakšno si naročil, da vem, če te kje srečam? Zdaj sem se spomnil dobre fore. Pred leti so šli prijatelji nekaj staviti in tisti, ki je izgubil je moral imeti na avtu eno leto tablico DREK LJ RIDE, se vidimo! DAMI34 in robot 2
motolover Objavljeno Marec 23, 2016 Opozori Objavljeno Marec 23, 2016 1 minute ago, HyperJack said: LJ RIDE, se vidimo! Se vidimo na Ridah, torej HyperJack 1
HyperJack Objavljeno Marec 23, 2016 Opozori Objavljeno Marec 23, 2016 Pravkar, motolover pravi: Se vidimo na Ridah, torej Morda tudi..saj zdej vprašanje na katerih, medvedjih al kačjih
DAMI34 Objavljeno Marec 23, 2016 Opozori Objavljeno Marec 23, 2016 (popravljeno) pred 4 minutami, HyperJack pravi: LJ RIDE, se vidimo! PO RIDE, pa kdo te je učil zemljepisa ampak DAMI bi bia res najlpša tablica Popravljeno Marec 23, 2016. Popravil DAMI34 mladench 1
HyperJack Objavljeno Marec 23, 2016 Opozori Objavljeno Marec 23, 2016 Pravkar, DAMI34 pravi: PO RIDE, pa kdo te je učil zemljepisa glej ride pride tak al drgač sam na moped se je treba vsest pa odpeljat
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se