sayo Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 Vem da so motoristi mahnjeni tudi na ročne ure, zato bi lahko še drugim pokazali kaj nosite na zapestjih :whistle: P.S. Zaželjene so slike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 Pred davnimi davnimi časi IWC! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 nič ... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 21, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 21, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 sem kar brez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 (popravljeno) trenutno :P Popravljeno December 21, 2008. Popravil snoopy pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 Imam jo že par desetletij,še vedno v uporabi,ura je Švicarska znamke Heuer carrera-cronograph.Takrat najmanjša štoperica automatik,vodotesna z dvemi urnimi mehanizmi in z tahografom. Ps: NI naprodaj!!!!!! :whistle: DAN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 hja želja pa tale. samo so drugi plani za naslednje leto bo morala malo počakat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Hmmm, želje so pa nekaj takega ...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Polar Protrainer XT, Seiko5. Slika ni potrebna, zgledati kot kupljeni od "ciganov". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Pa še moja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Želj nimam,ker imam še to malo na zapestju in mi je že ta več kot predobra! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 taka je pa moja in po petih letih dela k ura. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Moja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Čist obično Casio urco, katera me še ni pustila na cedilu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oks Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Sem že pozabil, da jo imam, če že moram za v vodo citizen promaster, drugače pa najrajši nič tudi zapestnice, prstani in verižice bolj počivajo v omari. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcha Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 (popravljeno) sam moja je v črni barvi, brez biserčkov :D obožujem jooooo,hehe Popravljeno December 22, 2008. Popravil tejcha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Edox Class One Tidemaster Sector 300 R.Cavalli Tomahawk Pol mam pa še enega T. Hilfigerja, Chronotecha, Citizena....... želja: Audemars Piguet Royal Oak Offshore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 sam moja je v črni barvi, brez biserčkov :D obožujem jooooo,hehe Esprit Houston.... še ene 5000 Slovenk jo ima :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcha Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Esprit Houston.... še ene 5000 Slovenk jo ima :D Ne,ne.... moja ni ta model...brez kristalčkov pa mal drugačen pašček,ampak na podobno foro :) tele Houston ma pa res skor vsaka ta druga ja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Esprit Houston.... še ene 5000 Slovenk jo ima :D Uauuuuu a ti si pa edini ki ima sektorja??? :worship: :worship: :worship: Pies: odpri še temo: "Ima kdo bolj exskluzivne urce od mene?"!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcha Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Uauuuuu a ti si pa edini ki ima sektorja??? :worship: :worship: :worship: Pies: odpri še temo: "Ima kdo bolj exskluzivne urce od mene?"!! Fantje...ne se kregat .) :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se