sjeng Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Uauuuuu a ti si pa edini ki ima sektorja??? :worship: :worship: :worship: Pies: odpri še temo: "Ima kdo bolj exskluzivne urce od mene?"!! Sem ljubitelj ur pač, pa verjemi nobena od mojih ni eksluzivna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Fantje...ne se kregat .) :D :D Nč se bat nič se ne kregamo, pač zmer se najde idiot ki mora komentirat neki v tri dni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 V tej temi nas je pa malo k smo že tolk napredni da imamo uro na GSM-u :evilgrin: morm bit mal žleht :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Nč se bat nič se ne kregamo, pač zmer se najde idiot ki mora komentirat neki v tri dni Jep. V tej temi je bil prvi takšen komentar tale: "Esprit Houston.... še ene 5000 Slovenk jo ima " Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Jep. V tej temi je bil prvi takšen komentar tale: "Esprit Houston.... še ene 5000 Slovenk jo ima " Ja ker je najbolje prodajana ženska ura v zadnjih 10 letih, pa ko ravn vem da je blo pri nas prodanih 5000kosov Houstonk(različnih barv) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 22, 2008 (popravljeno) A se lahko ena tema odvija brez hvalisavih, žaljivih, bahavih in bedastih komentarjev :winkiss: Popravljeno December 22, 2008. Popravil sayo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 22, 2008 Ta bi mi pasala :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Jest mam uro na Aprilii,pa mi je nikakor ne uspe nastavt,a mi prosim lahko eden to pomaga rešit,ker sem čist zgublen.... :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Jest mam uro na Aprilii,pa mi je nikakor ne uspe nastavt,a mi prosim lahko eden to pomaga rešit,ker sem čist zgublen.... :topic: Lahk ti navodila pošljem, če res rabiš, sam naslov dej na pm. Sayo....dobr okus za ure maš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 jaques lemans Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bass Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 Citizen in Casio, modelov ne vem. Čakata že par let na nove baterije; "prekleti mobiteli". S Casio sem marsikateremu profesorju v sredni šoli delal sive lase, ugašanje videorekorderja, menjanje kanalov, spreminjanje glasnosti itd - smo se smejali :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 Stare ne bom gor deval, me pa tale čaka nekje v prihodnjem letu :whistle: Wunderlich - BMW - boxer - ca :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 Lahk ti navodila pošljem, če res rabiš, sam naslov dej na pm. Sayo....dobr okus za ure maš Ma mam navodila,pa mi še kr ne rata u tri pm.,pritisni tipko,drži 15 sekund,blablbalbla,ko to drkam se mi vmes sprazne akumulator.., Eh italjanske grable pač! :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 25, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 25, 2008 Tako je pa mojmu sinu prinesel božiček. Marc Ecko - Malo kičasto samo to je za raperje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 (popravljeno) ker nisem magnator, prisegam na cheap konfekcijo Guess 80352g1 (gradient) Nike iPod amp+ (ki je tudi daljinec za iPoda in jo med motofuro obesim na špegl, pa mam daljinca za muziko hehe) Swatch irony big yos415G - Get Fly Arancione - predelana na črn usnjen pašček, da je 'Harley Davidson style' pa nekje v predalih se še ene dve swatchki irony kr nekaj let stari valjata ... Popravljeno December 25, 2008. Popravil mashina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 Nike iPod amp+ (ki je tudi daljinec za iPoda in jo med motofuro obesim na špegl, pa mam daljinca za muziko hehe) pa na fitnesu je uporabna za DJ manevriranje med kakršnimkoli workoutom ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaki Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 REGENT osco-Titan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajamoto Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 pa na fitnesu je uporabna za DJ manevriranje med kakršnimkoli workoutom ... Kolk ma pa na števcu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno December 27, 2008 Deli Objavljeno December 27, 2008 te Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno December 27, 2008 Deli Objavljeno December 27, 2008 Jest mam pa eno najlepšo ESPRIT uro, k je bil zadnji daril od mojga dedkain mi pomen največ na svetu, tko da dokler bo delala, bo na mojmu zapestju :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno December 27, 2008 Deli Objavljeno December 27, 2008 Stare ne bom gor deval, me pa tale čaka nekje v prihodnjem letu :whistle: Wunderlich - BMW - boxer - ca :worship: lepa jaz mam Festino :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 Jaz imam pa eno Casio, ki sicer ni nič posebnega, ampak super opravlja svoje delo.. Če bi pa ravno zadel na loteriji, bi si pa omislil nekaj takega: Trenutno sem namreč ene 4500$ prekratek :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 naslednja pa bo mogoče tale: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 Mene pa tole grozn rajca... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se