janih Objavljeno November 17, 2009 Deli Objavljeno November 17, 2009 za moj 15. rojstni dan mi je oče kupu certino, dal je takratnih 400DM, to je blo kr velik dnarja(L.1972), po petih letih, ko sem prodal avto, sem uro pozabil v avtu in je nikol več nisem dobu nazaj, ura mi je bila tolk pri srcu, da sem se odločil, da nikol več ne bom imel ure in tega se še danes držim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno November 17, 2009 Deli Objavljeno November 17, 2009 (popravljeno) Ena za tale forum zanimiva urca.... Citizen Superchrono, poleg ostalih funkcij (svetovni časi, alarm, prikaz polnosti baterije.... bla bla bla) ima tudi možnost merjenja krogov na dirkališču, spomin za 20 krogov (prikaz povprečne hitrosti) in spomin najhitrejšega kroga..... zanimivo Popravljeno November 17, 2009. Popravil sjeng Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno November 17, 2009 Deli Objavljeno November 17, 2009 Kako pa beleži kroge? Dobiš zraven kakšno enoto, ki jo postaviš ob pisto? Ker če je treba na gumbek pritiskat, potem je to bolj kot ne neuporabno.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno November 17, 2009 Deli Objavljeno November 17, 2009 Kako pa beleži kroge? Dobiš zraven kakšno enoto, ki jo postaviš ob pisto? Ker če je treba na gumbek pritiskat, potem je to bolj kot ne neuporabno.. Ne ne... ni to tko uporabno kot lap-timer... je treba stiskat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 al pa štoparca na mobitelu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 19, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 19, 2009 Ta je tudi znimiva Spelca123 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 21, 2013 Deli Objavljeno Marec 21, 2013 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Marec 22, 2013 Deli Objavljeno Marec 22, 2013 Prej imel vedno navadno Casio. Vedno so mi lepo služile. Sedaj nosim žepno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Marec 22, 2013 Deli Objavljeno Marec 22, 2013 Ročna ura...? Hm, če odmislim tiste 'elektronske', ki si jih dobil v Avstriji zraven pralnega praška, sem imel samo eno. Mi jo je mama kupila 1993, Seiko. Ko se je nekaj pokvarila (neki mehanizem za navijanje), sem jo dal v škatlo, in tam je še dandanes. Saj uro imaš povsod, če hočeš vedeti za čas. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Marec 22, 2013 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2013 Ura je zdaj bolj moški nakit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Marec 22, 2013 Deli Objavljeno Marec 22, 2013 Pri nas v službi gre zadeva bolj v smeri preseravanja Drugače pa ura res nima več takšne uporabne vrednosti kot včasih. Vsak jo ima na telefonu. Jaz jo nosim iz sentimentalnih razlogov (familja). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Marec 22, 2013 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2013 A kdo kaj takega uporablja ? Me zanima če deluje brez problemov, ker sem slišal, da jih zdaj ne delajo več v EU ampak u China Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Marec 22, 2013 Deli Objavljeno Marec 22, 2013 Ur že dolgo ne nosim več. Leta 1995 sem dobil od naše za darilo nek Seiko, mislim, da je bil to eden prvih modelov z višinomerjem, kompasom...po spominu.... je bila cena okoli 700 DM.Zdaj je že ene 10 let parkirana v kakšnem predalu. Te na sliki sem pa gledal v Zermattu ene tri leta nazaj. Desna je bila ena cenejših, leva pa...povprečje. Cene so v Švicarskih frankih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 26, 2016 Deli Objavljeno Avgust 26, 2016 RobiRoberto in Andrejcer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Avgust 26, 2016 Deli Objavljeno Avgust 26, 2016 Tale me je drago stala, čeprav sem jo dobil za 40 let. Žena je prodala svoj stari avto in mi kupila uro, jst sem ji moral pa pol nov avto kupit. blazzarss, RobiRoberto, Andrejcer in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 5, 2016 Deli Objavljeno September 5, 2016 Ob 26. 8. 2016 at 14:57, Frenk 67 pravi: Tale me je drago stala, čeprav sem jo dobil za 40 let. Žena je prodala svoj stari avto in mi kupila uro, jst sem ji moral pa pol nov avto kupit. Čestitke za odlično uro !!!! Moja se je odločila za tole, zelo zadovoljen ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se