Skoči na vsebino

Koliko kilometrov v letu 2009

MotoBoy

Priporočene objave

do zdaj dobrih 6200km letos....ciljal sem na 20000 letos, samo zarad slabih razmer študentskih del bom vesel če bom nabral še 4000...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če se ne bi js poškodoval,bi mel zdj že enih 30.000km,k js sm čist nor na motorje,PA zaljubljen u eno EVO.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Presenetljivo dobr glede na obete letošnje motosezone, smo že na 6000, če bo vse po sreč se bo drug tedn končal na 10ki ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Presenetljivo dobr glede na obete letošnje motosezone, smo že na 6000, če bo vse po sreč se bo drug tedn končal na 10ki ;)

:worship: :worship: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Letos 6600 km...,pa še par jurčkov pride zraven do konca leta....,ostalim,ki imate že sedaj 10 ali celo 20 tisoč k,se pa samo :worship::worship::worship::worship: ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pri meni le 18300 km :headbang:

Kaj si ketno ftrgala :winkiss: ? Poglej nazaj! Prihajam za tabo... Sem seštel mojih 17.700 km.

Popravljeno . Popravil ataIBA
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj si ketno ftrgala :winkiss: ? Poglej nazaj! Prihajam za tabo... Sem seštel mojih 17.700 km.

sem čisto pridna, ker sem na dopustu, pa se skoraj nič ne vozim..... :winkiss: :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!