Brrrm Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 Odprata je nova tema za hvalisanje, kako pogumno in strumno se vozimo v letu 2009. Meni se še ni uspelo peljati letos.
TONTO Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 ravnokar prišel domov padlo dobrih 100 km Odlično je bilo
Dr_Jakob Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 Zadnjic (1.1.) padlo 75 km, danes pa nadaljnih 10... bo za zacetek. Za ogrevanje, tako rekoc.
Martin86 Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 Jst sem ga uceri pretegnu enemal :P
simonsi Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 na novega leta dan ene 10km po terenu z dr-jem. Živa muka. Samo led, sneg in razrita zemlja trda ko kamen. :wacko:
EAST Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 Danes ena turica (60km) z supermoto, aja, pa včeraj ene 20 km z exc-jem. Bilo je fajnnnn!!!!
gumby Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 10+ stopinj, sonce... :worship: 180km za začetek sezone
AndiGS Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 Danes je bilo toplo,zato malo po vasi gor in dol.Me je prijelo,da bi jo pičil kar v Dolomite. :headbang:
Igorr Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 (popravljeno) Vrhnika-Logatec-Postojna-Kozina-Črni Kal-Koper-Črni Kal-Kozina-Postojna-Kačje Ride-Logatec-Vrhnika 190km Ceste so normalno prevozne, če se le vozi z glavo. Ob morju sonček, burja in +10. :whistle: V notranjosti pa bolj žalostno vreme in temperatura tam okoli +3. Sezono sem otvoril, zdaj pa novim kilometrom naproti. :OK: ... na Črnem Kalu ... ... Koper ... ... MZ in Koper ... ... MZ na Kačjih Ridah (doma :)) ... Popravljeno Januar 25, 2009. Popravil Igorr crnaudova, dotem in gandi 3
Dr_Jakob Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 Dans je padla lusna zimska furca: Ce-Trzin-Kamniska bistrica, tam sem poslikal plac za sloncke, pol pa nazaj do celja... na uc ene 180km vsega skupi. Pasalo je pa kot vikend v Dolomitih :D
blu Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 Primorci! Sploh ne veste kako je vam lepo... teh vaših + 10 stopinj. Danes naredila komaj kake 3 km. Komaj čakam, da se začne na polno. Je pa trenutno na kupe peska na cesti, zato kar previdno.
andrejba Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 (popravljeno) Evo jaz tudi otvoru sezono z odlicno furco - branik - sezana - divaca - kozina - portoroz - postanek in en dziro po promenadi - koper in en dziro skoz center - kozina - trst - po belvederju proti sistjani - mejni prehod vrtojba - domov.. - cca 210km ceste zakon - danes nic kaj mokre/vlazne - skor ze za po kolenu / no ni za pretiravat toplo tudi +10 (razen pol po 16ih se je zoblacilo je je mal mraz stisnu.. sam teh 15min sem potrpel) - skratka cim vec takih vikendov v tej, se kar je je ostalo, zimi. Popravljeno Januar 25, 2009. Popravil andrejba
Sanda7 Objavljeno Januar 26, 2009 Opozori Objavljeno Januar 26, 2009 jz tud učeraj mal pajkce zbudila in sicer rakek-cerknica(jezero)rakek-planina(ride) rakek nastalo 36km sz jawo :naughty:
Dr_Jakob Objavljeno Januar 26, 2009 Opozori Objavljeno Januar 26, 2009 Dans prva popoldanska furca letos... Ob treh je pome prsu Virt pa sva sla pogledat, ce sonce na Trojanah enako zgleda kot v Celju. Ko sva se nagledala, sva sla nazaj. Pasalo je pa toooooooooOOoooOok!!!
EAST Objavljeno Januar 26, 2009 Opozori Objavljeno Januar 26, 2009 Dans prva popoldanska furca letos... Ob treh je pome prsu Virt pa sva sla pogledat, ce sonce na Trojanah enako zgleda kot v Celju. Ko sva se nagledala, sva sla nazaj. Pasalo je pa toooooooooOOoooOok!!! Moja druga prava turica letos cca. 80km, ceste dokaj suhe, ponekod delno mokre, bilo je fajn.
Trdonja Objavljeno Januar 31, 2009 Opozori Objavljeno Januar 31, 2009 Danes 100 vročih kilometrov :P crnaudova 1
Igorr Objavljeno Januar 31, 2009 Opozori Objavljeno Januar 31, 2009 Malo v Istranskem duhu danes: Vrhnika-Postojna-Kozina-Koper-Buje-Buzet-Sočerga-Kozina-Postojna-Vrhnika 260km Ni tako težko iti iz 0 stopinj na +10, kolikor jih je bilo na Primorskem. Malo težje je iz +10 na -1, kolikor je kazalo v Postojni. :rolleyes: Sicer pa, ceste so popolnoma normalno prevozne in po celi državi suhe. MZ in zasneženi Nanos: Slovenska Istra: Kje drugje, kot pa na moji že standardni postojanki na Črnem Kalu: MZ in naravni park Učka (malo pred Buzetom): dotem in crnaudova 2
Igorr Objavljeno Januar 31, 2009 Opozori Objavljeno Januar 31, 2009 ....Ni tako težko iti iz 0 stopinj na +10, kolikor jih je bilo na Primorskem. Malo težje je iz +10 na -1, kolikor je kazalo v Postojni. :rolleyes: Sicer pa, ceste so popolnoma normalno prevozne in po celi državi suhe. ... Pardon! Po tisti trasi, ki sem jo odpeljal. :rolleyes:
andrejba Objavljeno Januar 31, 2009 Opozori Objavljeno Januar 31, 2009 jaz sem tudi mal bluzu.. nova gorica - vipava - stanjel - kozina - dragonija - umag (postanek ob morju) - in pol nazaj lucija - trst - nova gorica malo je zeblo v roke.. samo je pa blo fajn :)
rumenicestak Objavljeno Januar 31, 2009 Opozori Objavljeno Januar 31, 2009 Igorr :OK: Logatec - Postojna x 2 :) crnaudova 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 31, 2009 Opozori Objavljeno Januar 31, 2009 jaz sem tudi mal bluzu.. nova gorica - vipava - stanjel - kozina - dragonija - umag (postanek ob morju) - in pol nazaj lucija - trst - nova gorica malo je zeblo v roke.. samo je pa blo fajn :) Primorski šminker, spljoh ni veljavno. Moraš štartati v Idriji, Ljubljani ali Maribori ... .)
Trdonja Objavljeno Januar 31, 2009 Opozori Objavljeno Januar 31, 2009 (popravljeno) Primorski šminker, spljoh ni veljavno. Moraš štartati v Idriji, Ljubljani ali Maribori ... .) Točno, švercer :P . Iz MB štartal v spremstvu snežink, v Hrastniku občudoval nečuteče prste na nogah ter rokah :grim Na nogah neka čudna rumenkasta barva. Se je postopoma oživilo. Popravljeno Januar 31, 2009. Popravil Trdonja
Dr_Jakob Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 Danes padla ena luuuuusna :worship: popoldanska fura z Virtom malo po okolici. Startala sva sele okoli 13:30 :whistle: , udarila sva jo proti Bizeljskemu, prisla do Kozjega in se obrnila nazaj do Celja preko Podcetrtka... Super lusna popoldanska, dezja je bilo videt sele nekaj kapljic v Celju nazaj grede (igorr, sam si si kriv! :naughty: ) Soncek, ceste vecinoma suhe, na nekaterih predelih pa micken mokro in posuto :unsure: ... bo ze.. nekih 100km je padlo, pomembna je pa cifra, da ima moja baba :wub: zdej ze 45.000 KM na stevcu !! Vse naj naj, Futka!! :wub: :wub: :wub:
ringalori Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Po dolgem čas lepo sončno vreme! Prvi km letos...okroglih 80 km. Krško - Brežice - Kostanjevica - Šentjernej in nazaj v Krško. Srečal najmanj 20 motoristov. Za prve lušte je bilo :trance_33_sleep:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se