bagio Objavljeno Februar 9, 2009 Deli Objavljeno Februar 9, 2009 Popoldan ena lepa fura Laško-šempeter-Arja vas-Dobrna-Vojnik-Laško,okrog 80km. Lepo vreme mogoče,kakšna stopinja premalo,ampak zelo lepo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno Februar 9, 2009 Deli Objavljeno Februar 9, 2009 postojna-razdrto-podnanos pol pa lepo nazaj 80km dost je za začet :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 9, 2009 Deli Objavljeno Februar 9, 2009 idrija, postojna-100 km, super izkoriščen dan, pa š u fletni družbi :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 Danes padla LUUUSNA fura Celje - Maribor - Ptujska gora - Slovenska bistrica - Celje. Moja baba nabasana do amena za Sloncke.. itak sm moru probat, kako se obnasa tok obtezena :D nekako 170km sva nastela z Virtom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 Danes padla LUUUSNA fura Celje - Maribor - Ptujska gora - Slovenska bistrica - Celje. Moja baba nabasana do amena za Sloncke.. itak sm moru probat, kako se obnasa tok obtezena :D nekako 170km sva nastela z Virtom. Se par fotk z danasnje fure: crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 (popravljeno) Na Slončkovo Ringarajo :OK: in nazaj: Vrhnika-Ljubljana-Kamnik-Kamniška Bistrica-Kamnik-Ljubljana-Vrhnika 130km Popravljeno Februar 14, 2009. Popravil Igorr crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 Na Slončkovo Ringarajo :OK: in nazaj:Vrhnika-Ljubljana-Kamnik-Kamniška Bistrica-Kamnik-Ljubljana-Vrhnika 130km o kaj sem spet zamudil, žal, eno veliko ničlo mam letos, trenutno ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 o kaj sem spet zamudil, žal, eno veliko ničlo mam letos, trenutno ! Še deset mesecev sezone je, veš? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 Včeraj sem v dobrih dveh urah naredil celih 10 kilometrov na DR-ju, pa še od tega je bilo ene 5km transferja. Ostalo pa matranje po terenu. :wacko: Ampak je pa pasalo. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sava Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 (popravljeno) evo pa še moji vtisi z današnje vožnje naredu sm okol 150km Škofja Loka-Kranj-Bled-Bohinj in nazaj, aja pa to po stranskih poteh (nimam še vinjete, pa avtocesta je dovgčas za moj moped). v Loki je blo kr toplo, ko sm pa pršu v Bohinj pa največ snega, bi reku okol 1m mal manj, pa temperature okol 0 al pa še nižje, vglavnem prstov na roki nism čutu. Ko sm pršu nazaj na Bled, je bilo pravo olajšanje, ker so ble mal višje temperature, pa tud ceste niso bile poledenele kot v Bohinju. Vglavnem se je bilo lepo spet po dolgem času pelat z motorjem, ampak bo vseen treba še mal počakat na višje temperature za take turce :naughty: pa še neki slikc z Bohinja (slike so slabše kvalitete, ker so slikane z mobitelom). Popravljeno Februar 14, 2009. Popravil sava crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kalvo Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 Danes mal po beli krajni cca. 50 km. Kar prijetno čeprav mrzlo................... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DRVOWP Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 Spet en lep krog, samo tolko za lušte. S sosedom naredila furo Sl. Bistrica, Ptuj, Majšperk, pol pa po haloških hribčkih in dolinah nazaj do Bistrice. Lepo je bilo pa malo mrzlo. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 Danes Krško-Kostanjevica-Sevnica pa domov. Trenutno se odtajam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 danes Ljubljana- Velke Lašče pa čez bloke v Cerknico-Rakek- Planina- Vrhnika- Ljubljana. Mal je zebel v prste, ampak vseen lepih 140 km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jegrmajstr Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 (popravljeno) Žalec-Tuhinjska dolina-Kamniška bistrica-Domžale-Trojane-Žalec. 135km, sončno, noro lepo, mrzlo, prijetno, ni da ni :D Najlepše pa definitivno na vrhu 'prelaza' v Tuhinjski dolini (pozabil ime), ko se odpre pogled v dolino, v ozadju pa Julijci s Triglavom :P Popravljeno Februar 15, 2009. Popravil jegrmajstr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 cerknica-planina-postojna-senožeče-postojna-cerknica :D skupaj pa že okrog 200km počas pa bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 Danes sem se pa malo po Kraških cesticah potepal: Vrhnika-Podpeč-Vrhnika-Logatec-Postojna-Divača-Sežana-Dutovlje-Štanjel-Vipava-Postojna-Logatec-Vrhnika 190km Kras v vseh svojih lepotah #1... Kras v vseh svojih lepotah #2... Razgled na spet poplavljeno Planinsko polje... crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 Danes sem se pa malo po Kraških cesticah potepal:Vrhnika-Podpeč-Vrhnika-Logatec-Postojna-Divača-Sežana-Dutovlje-Štanjel-Vipava-Postojna-Logatec-Vrhnika 190km Kaj ? Podpeč ? No way - Prevalje pod Krimom, da boš vedel kje si bil ! A veš, da sem ob 15:30 nataknil stari aku, samo da vidim ali bi še pognal agregat, pa glej ga hudiča mu je ratalo, komaj, ampak je, potem pa hudič, ja ja, ga pustim laufat in v luftu se odločim, grem pa kar bo pa bo !! In naredil sem mojih prvih 10 km letos, joj kako je pasalo, do Petrola v Borovnici in nazaj ! :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 Danes malo do Radeč,pa v Vojnik,Dobrno,Žalec,pa nazaj domov. Pa se je nabralo dobrih 100km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dotem Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 od pol enih do pol petih... vrhnika - kalce - col - ajdovščina - gorica -monfalkone - trst - ankaran - bertoki - kozina - senožeče - postojna - logatec - domov... najhladneje je bilo na stari pošti -2 st. največ je pa termometer kazal +8 st. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kalvo Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 Ja,spet par krogov okol bele krajine,danes 140 km,se pravi včeraj-danes 200km.Lep začetk ne?................ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 (popravljeno) Kaj ? Podpeč ? No way - Prevalje pod Krimom, da boš vedel kje si bil ! A veš, da sem ob 15:30 nataknil stari aku, samo da vidim ali bi še pognal agregat, pa glej ga hudiča mu je ratalo, komaj, ampak je, potem pa hudič, ja ja, ga pustim laufat in v luftu se odločim, grem pa kar bo pa bo !! In naredil sem mojih prvih 10 km letos, joj kako je pasalo, do Petrola v Borovnici in nazaj ! :010 he he, zdaj si me pa našel. Jebemtiš, a se nisi mogel tega 2 uri prej spomnit?! :) Popravljeno Februar 15, 2009. Popravil Igorr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 19, 2009 Deli Objavljeno Februar 19, 2009 Danes sva sla z Virtom na en krogec iz Celja do Trojan pa v Velenje. Padlo je sicer micken kilometrov, ki so pazali ko sus, ampak pasalo je pa ko pr norcih. Mraz pa .. Trojane: 0, vmes: 1, Velenje spet 0. V Velenju sem oddal Futko na servis, nato pa me je Virt s svojo XX peljal domov. Zurka do amena :D Celo zaspal sem vmes. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
virt666 Objavljeno Februar 19, 2009 Deli Objavljeno Februar 19, 2009 nc se ne hval da si spau vmes, drugic te bo Igorr vozu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 19, 2009 Deli Objavljeno Februar 19, 2009 nc se ne hval da si spau vmes, drugic te bo Igorr vozu :D Stari, to je kompliment, ce sm uspel vmes zaspat. To pomen, da lepo furas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se