Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Lep pozdrav! zanima me nekaj okoli izpita... Če grem pri 16 delat izpit za A1 se mi pri 18 letih avtomatsko prestavi na 25Kw pri 20 letih oz 24 oa za neomejeno.?

Drži?

lp.

Popravljeno . Popravil opaopa
Objavljeno

Od dneva ko narediš izpit za 125ccm se ti po natanko 2eh letih odpre kategorija A1 do 25kw. Torej če ga neridš prii 16ih letni npr 10 april....se ti za več odpre 10 april 2011 ko boš star 18 let.

Objavljeno
pri 21 dobiš za neomenjeno.

zaenkrat še ja :krneki: ta meja gre pomalem na 24 let.

Objavljeno
zaenkrat še ja :krneki: ta meja gre pomalem na 24 let.

saj za nas bo še zmer velalo pri 21tih

tisti ki smo nardil pred tem zakonom (če bo)

al kaj?? k nism zihr

Objavljeno
saj za nas bo še zmer velalo pri 21tih

tisti ki smo nardil pred tem zakonom (če bo)

al kaj?? k nism zihr

točno tako...

...zate velja tisti zakon v katerem si naredil izpit

Objavljeno

kdaj pa pride ta zakon?

Objavljeno
Lep pozdrav! zanima me nekaj okoli izpita... Če grem pri 16 delat izpit za A1 se mi pri 18 letih avtomatsko prestavi na 25Kw pri 20 letih oz 24 oa za neomejeno.?

Drži?

lp.

Ne drži !

ozr. ta zakon bo spremenjen 1 ×do 14.10 2009 se pravi lahko je to že jutri!

Ampak pričakovano je enkrat oktobra.

Nov zakon bo takšen da boš moral za 25 kW ponovno delati izpit. ozr. občinskiga in nekaj ur. Ur nebo toliko kakor če bi delal npr. prvič za A1 ker bo samo preiskus če še obvladaš pomojem bo ene 5 ur.

Tako da še boš pred novim zakonom že imel 2 leti izspit ozr. boš star 18 let se ti podalša drugače boš moral pri 18 še enkrat opravljati preiskus.

Nato lahko komaj pri 24 opravljaš za neomejeno.

Viri so dokaj zanesljivi saj od moje punce oče dela pri avto šoli ozr. je avtošola njegova.

L.p.

Objavljeno
Ne drži !

ozr. ta zakon bo spremenjen 1 ×do 14.10 2009 se pravi lahko je to že jutri!

Ampak pričakovano je enkrat oktobra.

Nov zakon bo takšen da boš moral za 25 kW ponovno delati izpit. ozr. občinskiga in nekaj ur. Ur nebo toliko kakor če bi delal npr. prvič za A1 ker bo samo preiskus če še obvladaš pomojem bo ene 5 ur.

Tako da še boš pred novim zakonom že imel 2 leti izspit ozr. boš star 18 let se ti podalša drugače boš moral pri 18 še enkrat opravljati preiskus.

Nato lahko komaj pri 24 opravljaš za neomejeno.

Viri so dokaj zanesljivi saj od moje punce oče dela pri avto šoli ozr. je avtošola njegova.

L.p.

kua pa za nas k mamo ze izpit :) ...A1

Objavljeno

Za nas se pa nič ne spremeni :)

Objavljeno
ta baje je pa že od poletja :)

Tko so mi rekli na avtošoli Brulc v Ljubljani.... :whistle:

Objavljeno
Za nas se pa nič ne spremeni :)

ouu jea :D

Objavljeno
kua pa za nas k mamo ze izpit :) ...A1

Udvisno zdej ce bos star do 14.10 ozr kadarkoli bo začelo veljati novo pravilo 18 ozr. ce bos imel 2 leti izpit potem ti nebi treba opravljati se enkrat.

Ce pa bo zakon ze veljal in bos po tisstem imel 2 leti izpit potem boš mogel pravtako opravljati se enkrat.

Tako sem jaz zvedel.

Ni 100 % je pa 80 %.

L.p.

Objavljeno

Eh neee... :) Za nas velja zadjšnji zakon v katerem smo mi tudi opravljali izpit.. :)

Objavljeno
Eh neee... :) Za nas velja zadjšnji zakon v katerem smo mi tudi opravljali izpit.. :)

Res je.........glih delam za B izpit, pa sn inštruktorja vprašo, pa je reko, da se nimam kej bat, da bi še enkrat mogo delat jst, ko sn pri 16 naredo za 125ccm.......normaln greš, ko maš dve leti za 11kw dvignat za 25kw......pa še pol za neomejeno isto

Objavljeno

Tako je :) Kaj za B bodo kake spremembe tudi? Kej veš?

Objavljeno

Upajmo da res ! Sam kej si ti to slišal koliko je ta vir zanesljiv ?

Objavljeno

Tko je :)

Ma sej un ne more u avtošoli vedt kako bo, če še uni u parlamentu ne vejo kaj bi nardil.

Itak ti pa vsak mal drugač pove tko da brezveze govort.

Objavljeno

B ostane isto kot je, ni neki tist, ko se je okol govril da naj bi mogl met več ur... je tud reko inštruktor, ka nej zej take pjebe tam gonim 50 ur, ko bi že pr 20 lahk izpit mel :whistle: , bi se spufal :lol1:

Objavljeno
Tko je :)

Ma sej un ne more u avtošoli vedt kako bo, če še uni u parlamentu ne vejo kaj bi nardil.

Itak ti pa vsak mal drugač pove tko da brezveze govort.

Kako in kaj se že dobro ve nevem se še kdaj .

Objavljeno (popravljeno)

Septembra pride obvezni tečaj varne vožnje in neke vrste psiho testi.

Popravljeno . Popravil Igorr
Objavljeno (popravljeno)

Za pjebe ni straha.. bolj za dekline :D Kje delaš pa keri inštruktor? Je vrei?

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno
Septembra pride obvezni tečaj varne vožnje in neke vrste psiho testi.

Testi.. ok (če nebo svinjsko drag).. poligon.. no way :D Sicer pa za sempember me bk heheh

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!